• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روسیه از کشته شدن چهار عضو داعش در داغستان خبر داد

۱۵ حوت ۱۴۰۳، ۰۹:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

مرکز ضدتروریسم روسیه اعلام کرد که چهار عضو داعش را در یک عملیات ویژه در منطقه مسلمان‌نشین داغستان کشته است. این مرکز گفت شبه‌نظامیان وابسته به داعش در حال برنامه‌ریزی برای حمله به یکی از دفترهای منطقه‌ای وزارت داخله این کشور بودند.

مرکز ضدتروریسم روسیه چهارشنبه، ۱۵ حوت به رسانه‌های روسی گفت در پی این عملیات مقداری مهمات از جمله مسلسل، نارنجک‌انداز، مواد منفجره دست‌ساز و بمب‌‌های دستی این شبه‌نظامیان ضبط شده است. رسانه‌های روسی نوشته‌اند که در این عملیات به غیرنظامیان و نیروهای امنیتی آسیبی نرسیده است.

پیش از این، سرویس امنیتی روسیه در دوم حوت اعلام کرد که دو عضو داعش را در جمهوری اینگوشتیای این کشور شناسایی و بازداشت کرده است. روسیه این دو نفر را ۲۵ و ۲۹ ساله اعلام کرده و گفته بود هر دوی آن‌ها در خارج از روسیه «تحت تعلیمات مذهبی قرار گرفته بودند و تحت تاثیر واعظان تندرو بودند».

رسانه‌های روسی نوشته‌اند که فعالیت‌های خشونت‌آمیز اسلام‌گرایان تندرو در مناطق مسلمان‌نشین به ویژه داغستان به چالشی فزاینده برای روسیه بدل شده است. بر بنیاد گزارش‌ها در حملات ماه جون به کلیسا‌ها و کنیسه‌ها در این منطقه دست‌کم ۲۰ نفر کشته شدند. همچنان در سال ۲۰۲۳ نیز یک حمله‌ی خشونت‌بار در فرودگاه ماخاچکالا این منقطه رخ داده بود.

داغستان، در هراز و ۶۰۰ کیلومتری جنوب مسکو در قفقاز شمالی روسیه واقع شده است. داعستان مجموعه‌ای از گروه‌های قومی، زبانی و مذهبی را در سایه کوه‌های قفقاز بین دریای خزر و دریای سیاه به خود جا داده است.

پربازدیدترین‌ها

قاضی امریکایی تعلیق صدور ویزای مهاجرتی ۷۵ کشور از جمله افغانستان را لغو کرد
۱

قاضی امریکایی تعلیق صدور ویزای مهاجرتی ۷۵ کشور از جمله افغانستان را لغو کرد

۲

واکنش دولت امریکا به انفجار در مکتب دشت برچی کابل

۳

طالبان از مردم نسی بدخشان خواست شکایت‌های خود از جمعه‌خان فاتح را ارائه کنند

۴

رئیس امنیت ملی پیشین: نیروی هوایی طالبان در حال از بین رفتن است

۵

طالبان جمعه‌خان فاتح را محاکمه می‌کند