• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان در قندهار پخش صدای زنان را منع و عنوان «امیرالمومنین» برای هبت‌الله را اجباری کرد

۲۸ حوت ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

مرکز خبرنگاران افغانستان از محدودیت تازه طالبان علیه رسانه‌ها در قندهار خبر داد. ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان در مکتوبی به رادیوها دستور داده است که پخش صدای زنان در رادیوها «مطلق ممنوع» است و رادیوها باید از هبت‌الله‌ آخندزاده به عنوان «عالیقدر امیرالمومنین حفظه‌الله» یاد کنند.

مرکز خبرنگاران روز سه‌شنبه ۲۸ حوت مکتوب ریاست اطلات و فرهنگ طالبان در قندهار را منتشر کرد.

این ریاست به رادیوها دستور داده است که به اداره طالبان «امارت اسلامی» بگویند.

طبق این دستور، طالبان علاوه بر دستوراتی که ذکر شد، نشر اعلان هر نوع دارو، کرم‌های آرایشی و تبلیغات کلینیک‌ها و شفاخانه‌ها را بدون مجوز رسمی ریاست صحت عامه ممنوع کرده است.

کارکنان رادیوها که برای ثبت گزارش‌ها و برنامه‌ها به شهر و ولسوالی‌های قندهار سفر می‌کنند، باید مجوز رسمی ریاست اطلاعات و فرهنگ قندهار را داشته باشند.

100%
مرکز خبرنگاران افغانستان دستور تازه طالبان علیه رسانه‌ها در قندهار را منتشر کرد

مرکز خبرنگاران افغانستان می‌گوید «امیرالمومنین» خواندن رهبر طالبان و منع مطلق پخش صدای زنان یکی از تازه‌ترین محدودیت‌های این گروه علیه رسانه‌ها است. به گفته این مرکز «تاکنون نه تنها در قندهار، بلکه در هیچ ولایت دیگری به شکل مکتوب، علنی و رسمی از رسانه‌ها خواسته نشده بود تا از رهبر اداره حاکم با عنوان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله» نام ببرند.»

این نهاد حامی خبرنگاران گفت که ممنوعیت مطلق نشر صدای زنان در قندهار، در سطح این ولایت تازه است. این مرکز افزود رسانه‌های قندهار با محدودیت نشر صدای زنان مواجه بودند اما می‌توانستند برخی اعلان‌ها و یا برنامه‌های تهیه شده در کابل را که در آن صدای زنان وجود داشت، نشر کنند.

در بیانیه مرکز خبرنگاران آمده است که قندهار بعد از هلمند دومین ولایت است که طالبان نشر صدای زنان در رسانه‌ها را به طور رسمی و کامل ممنوع کرده است.

در قندهار شبکه تلویزیونی محلی وجود ندارد. تلویزیون ملی در قندهار پیش از این به دلیل محدودیت عدم نشر تصاویر زنده‌جان از سوی طالبان متوقف و به رادیو تبدیل شد.

مرکز خبرنگاران افغانستان محدودیت تازه طالبان علیه رسانه در قندهار را محکوم کرد و آن را نشانه آشکار تشدید سیاست سرکوب رسانه‌های آزاد خواند.

پربازدیدترین‌ها

منابع آگاه: نیروهای طالبان و جمعه‌خان فاتح درگیر شدند
۱

منابع آگاه: نیروهای طالبان و جمعه‌خان فاتح درگیر شدند

۲

گزارشگر سازمان ملل می‌گوید به رگبار بستن چند نفر به دست طالبان بررسی شود

۳

مسعود از طالبان «صلح‌طلب» خواست وارد عمل شوند

۴

مقام امر به معروف که به اتهام روابط جنسی بازداشت شده بود آزاد شد

۵

جمعه‌ فاتح از افراد خود خواست جنگ علیه طالبان را آغاز کنند