• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مدیر کل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران به کابل سفر کرد

۱۴ حمل ۱۴۰۴، ۱۷:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

سخنگوی وزارت خارجه طالبان روز پنجشنبه اعلام کرد، محمدرضا بهرامی، مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران با امیرخان متقی، وزیر خارجه این گروه در کابل دیدار کرد. به گفته حافظ ضیا احمد، دو طرف درباره «تحولات اخیر، آب و وضعیت مهاجران افغان» در ایران گفت‌وگو کردند.

او آقای بهرامی را «مشاور وزیر خارجه ایران» توصیف کرد. خبرگزاری ایرنا در دلو ۱۴۰۳ گزارش داد که عباس عراقچی، بهرامی را به عنوان مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه منصوب شد.

بهرامی تجربه دو دوره سفارت در افغانستان را در کارنامه خود دارد.

ضیا احمد در صفحه اکس نوشت که در این دیدار علی‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت جمهوری اسلامی در کابل نیز حضور داشت.

سخنگوی وزارت خارجه طالبان این دیدار را فصل جدیدی در روابط جمهوری اسلامی با طالبان توصیف کرده و گفته است که امیر خان متقی روابط طالبان با جمهوری اسلامی را رو به رشد خواند و تاکید کرد که هر دو طرف از فرصت‌های موجود نهایت استفاده را ببرند.

ضیا حمد افزود که آقای بهرامی نیز «به نوبت خود از آخرین دیدار عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به کابل یاد کرده و از آن سفر به عنوان «مرحله جدیدی از روابط دوجانبه یاد و تاکید کرد که هر دو کشور می‌توانند به خوبی امور دوجانبه را مدیریت کنند».

سفارت جمهوری اسلامی ایران هنوز درباره سفر مدیر کل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران به کابل چیزی نگفته است.

پربازدیدترین‌ها

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟
۱

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟

۲

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد

۳

«سایه‌ها بر فراز کابل»؛ روایت حمدالله محب از پشت پرده سقوط حکومت پیشین

۴

سردی روابط طالبان و بیجینگ؛ چرا طالبان به نگرانی‌های امنیتی چین بی‌اعتناست؟

۵

منابع امنیتی: طالبان در تلاش‌ است پاکستان را به جنگ یمن بکشاند