• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

صلیب سرخ: بازگشت افغان‌ها از پاکستان وضعیت وخیم بشردوستانه را بدتر می‌کند

۲۶ حمل ۱۴۰۴، ۲۳:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

هم‌زمان با تشدید اخراج اجباری افغان‌ها از پاکستان، فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ روز گذشته هشدار داد که بسیاری از بازگشت‌کنندگان با نیازهای بشردوستانه شدید و بی‌ سرپناهی رو به رو اند.

این فدراسیون می‌گوید کودکان دچار سوء‌تغذی، خانواده‌های از هم جداشده و نبود امکانات اولیه، بازگشت آنان را به چالش مواجه کرده و آنها نیازمند حمایت فوری و بلندمدت جامعه جهانی است.

پیشتر سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که از اول تا ۱۳ اپریل سال جاری حدود ۶۰ هزار مهاجر افغان از گذرگاه‌های تورخم و اسپین بولدک به افغانستان بازگشتند. این سازمان آمار مجموعی بازگشت‌کنندگان افغان در دو سال گذشته را بیش از دو و نیم میلیون گفته است.

فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ با اظهار نگرانی نسبت به اخراج و بازگشت بی‌رویه مهاجران افغان، گفته که نیازهای بشردوستانه افراد بازگشتی به‌شدت زیاد است و بسیاری از آنها با دست خالی به افغانستان بازگشته اند.
به گفته این فدراسیون، بسیاری از خانواده‌ها در حین بازگشت، از هم جدا شده و نیاز به کمک برای بازیابی اعضای خانواده خود دارند.

شهاب‌الدین دلاور، رئیس جمعیت هلال‌احمر طالبان بر نیاز فوری برای حمایت از مهاجران بازگشتی تاکید کرده و گفته است: «افراد بازگشتی با چالش‌های متعددی مواجه‌اند که به تنهایی قادر به حل آن نیستند. زنان و کودکان بخش بزرگی از بازگشت‌کنندگان را تشکیل می‌دهند.»

احمد سلیمان، سرپرست فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر در افغانستان درباره پیامدهای احتمالی این بحران ابراز نگرانی کرد و افزود: «این وضعیت میلیون‌ها نفر را تحت تاثیر قرار خواهد داد. رسیدگی به نیازهای فوری مانند غذا، مراقبت‌های صحی و سرپناه در اولویت ما است.»

صلیب سرخ می‌گوید که در حال حاضر شرایط در افغانستان برای بازگشت و آغاز یک زندگی جدید برای مهاجران بازگشتی مساعد نیست و میلیون‌ها نفر در داخل کشور آواره اند.

صلیب سرخ با اشاره به اقتصاد شکننده افغانستان افزود که کمک‌های بشردوستانه موجود برای پاسخگویی به نیازهای فعلی کافی نیست و بازگشت شمار بیشتری از مهاجران، فشار را مضاعف خواهد کرد.

این فدراسیون از جامعه جهانی خواستار حمایت فوری و کافی برای پاسخگویی به نیازهای فزاینده بازگشت‌کنندگان شده است.

پیشتر الکساندر متیو ، رئیس کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ برای آسیا و اقیانوسیه نیز با اشاره به چالش‌های خدمات بهداشتی، کمبود سرپناه و گرسنگی مهاجران بازگشتی، هشدار داد که یک بحران بزرگ در افغانستان درحال شکل‌گیری است.

پربازدیدترین‌ها

واکنش فعالان زن افغان به سخنان دختر رئیس‌جمهور اوزبیکستان
۱

واکنش فعالان زن افغان به سخنان دختر رئیس‌جمهور اوزبیکستان

۲
اختصاصی

طالبان با «پول هند از بلاروس پهپاد و جنگ‌افزار می‌خرد»

۳

واشنگتن بودجه دانشگاه امریکایی افغانستان را «قطع می‌کند»

۴

فرمانده نیروی قدس سپاه: کمربند دفاعی از افغانستان تا لبنان باید تقویت شود

۵

گزارش بازرسان امریکایی از خطاهای امنیتی در پرونده پناهجویان افغان