افراد مسلح دو پولیس محافظ کارکنان پولیو را در بلوچستان به قتل رساندند
دو مامور پولیس که برای محافظت از کارمندان واکسیناسیون فلج اطفال در ایالت ناآرام بلوچستان پاکستان توظیف شده بودند، روز چهارشنبه در تیراندازی مردان مسلح موتورسایکل سوار کشته شدند. به گفته محمد عارف، یک مقام پولیس محلی، این حمله در منطقه مسکونی مستونگ بلوچستان رخ داده است.
هیچ کس تا کنون مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفت.
به گفته این مقام، کارکنان بهداشتی که در حال واکسین کردن کودکان در خیابان مجاور بودند، آسیبی ندیدند.
این حمله دو روز پس از آن صورت گرفت که پاکستان یک کارزار سراسری واکسیناسیون یک هفتهای را با هدف محافظت از ۴۵ میلیون کودک در برابر فلج اطفال آغاز کرد.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، پاکستان و افغانستان تنها دو کشوری هستند که در آن شیوع ویروس بالقوه کشنده و فلج کننده پولیو هرگز متوقف نشده است.
ماموران پولیس پاکستان و کارکنان بهداشت اغلب توسط جنگجویانی مورد حمله قرار میگیرند که ادعا میکنند که کازارهای واکسیناسیون بخشی از توطئه غرب برای عقیم کردن کودکان مسلمان است.
پاکستان در سال گذشته شاهد افزایش موارد فلج اطفال بود. در سال ۲۰۲۴ دستکم ۷۴ مورد گزارش شد که در مقایسه با یک مورد در سال ۲۰۲۱، افزایش چشمگیری است. پاکستان تنها از ماه جنوری شش مورد جدید ابتلا به فلج اطفال را گزارش کرده است.
از دهه ۱۹۹۰، بیش از ۲۰۰ کارمند کمپینهای واکسین فلج اطفال و نیروهای پولیسی که برای محافظت از آنها گماشته شده بودند، در حملات افراد مسلح کشته شدهاند.