• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حضور هم‌زمان هدایت الله کامه‌وال، در دو پُست کلیدی در ورزش افغانستان

۱۱ ثور ۱۴۰۴، ۱۷:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

اطلاعات و اسناد رسیده به افغانستان اینترنشنال نشان می‌دهند که هدایت الله کامه‌وال، به صورت هم‌زمان در دو پُست کلیدی به عنوان رئیس فدراسیون هندبال و معاون فنی فدراسیون مشت‌زنی افغانستان فعالیت می‌کند. بر اساس این اسناد، کامه‌وال در هر دو پُست نقش مؤثر و کلیدی دارد

حضور و تصامیم آقای کامه‌وال در هر دو فدراسیون تأثیرگذار و مهم است، مسأله که می‌تواند با قوانین داخلی و بین‌المللی ورزش در تضاد باشد.

ریاست فدراسیون بوکس افغانستان به عهده شکیب ستاری، مقیم بریتانیا است و فهیم هوتک به‌صورت رسمی به‌‌عنوان معاون فنی و مسلکی این فدراسیون فعالیت می‌کند.

براساس استانداردهای بین‌المللی، تصدی همزمان دو سمت مدیریتی در فدراسیون‌های مختلف، مغایر با اصول حاکمیت خوب و اخلاق ورزشی به‌شمار می‌رود. در چنین مواردی، رعایت شفافیت، اعلام تضاد منافع و پرهیز از مشارکت در تصمیم‌گیری‌های مرتبط، ضروری است.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

بارسلونا ٣-٣ اینتر؛ فینالیست لیگ قهرمانان در ورزشگاه جوزپه مه آتزا میلان مشخص خواهد شد

۱۰ ثور ۱۴۰۴، ۲۲:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

دیدار دوم نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین تیم‌های بارسلونا و اینتر میلان ٣-٣ مساوی شد. این بازی با میزبانی بارسلونا در ورزشگاه مونتجوئیک برگزار شد. ابتدا اینتر ٠-٢ از بارسا پیش افتاد؛ اما بارسا برگشت و بازی ٢-٢ شد. اینتر بار دیگر گل زد و بارسا دوباره گل مساوی را به ثمر رساند.

بازی زیبا و جذاب بود و بارسلونا در خط دفاعی اشتباهات زیادی داشت و روی دو ضربه کرنر دو گل دریافت کرد. در این دیدار برای اینتر مارکوس تورام (۱)و دنزل دومفریز (٢١ و ٦٤) گل زدند.

گل‌های بارسلونا نیز توسط لامین یامال (۲۵)، فران تورس (٣٥) و یان زومر (٦٥ - گل به خودی) به ثمر رسیدند.

با توجه به این نتیجه، کار بارسلونا برای صعود به دیدار فینال لیگ قهرمانان بسیار دشوار شد و بازی در ورزشگاه خانگی اینتر میلان برای شاگردان هانسی فلیک بسیار دشوار خواهد بود.

در این بازی دو بازیکن از هر دو تیم مصدوم شدند. ژول کونده از بارسلونا و لائوتارو مارتینز از اینتر به دلیل مصدومیت بازی را ترک کردند.

100%
100%

تیم النصر عربستان با کریس رونالدو حریف کاوازاکی نشد و از رسیدن به فینال بازماند

۱۰ ثور ۱۴۰۴، ۲۰:۵۱ (‎+۱ گرینویچ)

دیدار نیمه‌نهایی دوم لیگ نخبگان آسیا بین تیم‌های النصر و کاوازاکی برگزار شد و تیم کاوازاکی با نتیجه ٢-٣ به پیروزی رسید. النصر با توجه به نرسیدن الهلال به دیدار نهایی، امید داشت تا با کریستیانو رونالدو به مقام قهرمانی آسیا دست یابد؛ اما تیم کاوازاکی رؤیای این تیم را به باد داد

کاوازاکی باید در دنهایی با دیگر تیم عربستانی یعنی الاهلی بازی کند که شب گذشته الهلال را شکست داد و فینالیست شد. در نخستین دوره لیگ نخبگان آسیا سه تیم از غرب آسیا و همه از عربستان و یک تیم از شرق آسیا (کاوازاکی جاپان) در نیمه‌نهایی حضور داشتند.

در این دیدار تاتسویا (١٠)، یوتو اوزکی (٤١) و آکیهیرو (٧٦) برای کاوازاکی و سادیومانه (٢٨) با ایمن یحیی (٨٧) برای النصر گلزنی کردند.

دیدار نهایی لیگ نخبگان آسیا سه روز دیگر در ورزشگاه ملک عبدالله شهر جده عربستان برگزار می‌شود.

100%

نمایش متزلزل تیم کریکت الف افغانستان در دومین روز تک‌بازی چهار روزه ابوظبی

۱۰ ثور ۱۴۰۴، ۱۵:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

تیم کریکت نوزده سال افغانستان در روز دوم تک‌بازی چهار روزه مسابقات ابوظبی به مصاف سریلانکا رفت. سریلانکا در نوبت اول توپ‌‌زنی خود ٤٠٦ دوش کسب کرد. تیم افغانستان در نوبت توپ‌زنی خود نمایش متزلزل و نامطمئن داشت و در ٤٥.٦ آور تمام بازیکنانش را از دست داد و ١٦٨ دوش کسب کرد.

تیم سریلانکا در روز دوم بار دیگر به توپ‌زنی (نوبت دوم) پرداخت و در ٢٣ آور با از دست یک ویکت، ٩٨ دوش دیگر نیز کسب کرد.

بازیکنان افغانستان در نوبت توپ‌زنی خوب ظاهر نشدند. فقط افسر زازی بود که موفق شد ٥٤ دوش به دست آورد. سایر بازیکنان نتوانستند و یکت‌های خود را حفظ و دوش کسب کنند.

در تیم سریلانکا نیز ویجی‌سوندارا با کسب شش ویکت، از دلایل درخشش تیم خود بود.

تک‌بازی چهار روز افغانستان و سریلانکا از ٩ تا ١٢ ثور ١٤٠٤ برگزار می‌شود.

سوء استفاده سرپرست فدراسیون اتلتیک افغانستان از صلاحیت برای اعزام پسرش به مسابقات ایران

۱۰ ثور ۱۴۰۴، ۱۴:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

اسناد رسیده به افغانستان اینترنشنال نشان می‌دهند که شاهپور امیری، سرپرست فدراسیون اتلتیک افغانستان از صلاحیت خود سوء استفاده کرده و پسرش شاه‌زیب امیری را به مسابقات بین‌المللی به ایران فرستاده. اسناد نشان می‌دهند که شاه‌زیب امیری عازم ایران شده، اما در مسابقات حضور نداشته است.

در مسابقات بین‌المللی اتلتیک در مشهد ایران علی احمدی در بخش سرعت و بشیر عبدالهی در مسابقات ماراتن شرکت کردند؛ اما در فهرست اعزامی تیم اتلتیک افغانستان به مشهد، نام شاه‌زیب امیری، پسر شاهپور امیری نیز دیده می‌شود.

بر اساس اطلاعات به دست آمده، قرار بود دو ورزشکار افغان مقیم ایران نیز به نمایندگی از تیم مهاجران در این مسابقات حضور داشته باشند؛ اما به دلیل عدم همکاری مسئولان ورزشی طالبان، از حضور در این رقابت‌ها بازماندند.

مدارک دیگر از این مسابقات که در اختیار افغانستان اینترنشنال قرار گرفته نشان می‌دهند که فدراسیون اتلتیک افغانستان پنج ورزشکار را به این رقابت‌ها اعزام کرده؛ ولی تنها دو نفر از آنان در مسابقات حضور یافته‌ و سه نفر دیگر انصراف داده‌اند.

100%

خط حمله آتشین بارسلونا در مقابل مدافعان مستحکم اینتر، کدام تیم پیروز می‌شود؟

۹ ثور ۱۴۰۴، ۲۳:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

دیدار رفت مسابقه دوم نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان فوتبال اروپا امشب چهارشنبه ١٠ ثور ١٤٠٤ و ساعت ١١:٣٠ به وقت کابل بین تیم‌های بارسلونا و اینتر میلان ایتالیا برگزار می‌شود. دو تیم در دیداری حساس در ورزشگاه مونتجوئیک بارسلون به مصاف یکدیگر می‌روند. کدام تیم پیروز می‌شود، بارسا یا اینتر؟

بارسلونا پس از پنج فصل ناکامی در لیگ قهرمانان، امسال با خط حمله آتشین خود به مرحله نیمه‌نهایی رسیده است. این تیم که مقابل اینتر از نظر آماری شرایط خوبی در بازی‌های گذشته دو تیم دارد (۶ برد، ۴ مساوی، ۲ باخت)، امیدوار است که پس از سال‌ها راهی فینال شود.

بارسلونا میزبان بازی رفت است. شاگردان فلیک می‌خواهند مثل دیدار با دورتموند در مرحله یک‌چهارم، با خط حمله آتشین خود که در مجموع ۲۷ گل از ۳۷ گل تیم در این فصل از لیگ قهرمانان را به ثمر رسانده‌اند، در دیدار رفت به پیروزی پرگل برسند تا در مسابقه برگشت در سن سیرو با مشکل مواجه نشوند.

در سمت دیگر میدان اینتر میلان است که تیم مستحکم با ساختار و خط دفاعی قوی به میدان می‌آید. این تیم بیش از هر تیم دیگر این فصل لیگ قهرمانان کلین‌شیت (هشت مورد) داشته و نشان داده که بارسا کار آسانی مقابل این تیم ندارد.

این مسابقه شاید یک آزمون دشوار برای خط حمله بارسلونا و خط دفاعی اینتر باشد. اینتر تیمی است که در بیست بازی آخر خود در لیگ قهرمانان تنها دو بار باخته و این آمار، اعتماد به نفس این تیم را بالا می‌برد.

اینتر البته در خط حمله هم بازیکنان قدرت‌مند مثل لائوتارو مارتینز دارد که می‌تواند برای خط دفاع بارسلونا مشکل‌ساز باشد. این بازیکن در پنج بازی متوالی لیگ قهرمانان برای اینتر گلزنی کرده است.

وضعیت دو تیم در مسابقات داخلی خود شان متفاوت است. بارسلونا در آخرین دیدار قهرمان کوپا دل‌ری شد و در لالیگا نیز امتیاز گرفته؛ اما اینتر در چند بازی پیاپی شکست خورده است.

دو تیم بازیکنان مصدوم تاثیرگذار دارند. در بارسلونا آلخاندرو بالده، مارک برنال، مارک کاسادو و روبرت لواندوفسکی مصدوم هستند و در تیم اینتر نیز بنجامن پاوار و والنتین کاربونی مصدوم هستند و شاید تورام هم به این بازی نرسد.

دو تیم تا حالا شانزده بار در مسابقات اروپایی با یکدیگر بازی کرده‌اند که بارسا هشت بار برده، پنج دیدار مساوی شده و سه بار نیز اینتر پیروز شده است. دو تیم دوبار تا حالا در نیمه‌نهایی با یکدیگر روبه‌رو شده‌اند که در مرتبه قبلی، اینتر پیروز شد و به فینال رسید.

نکته دیگر شکست‌ناپذیری بارسلونا در خانه مقابل اینتر بوده است. این تیم در شش دیدار قبلی، پنج بار برده و یک بار تن به تساوی داده است. این آمار در مسابقات اخیر لیگ قهرمانان نیز برای بارسا وجود دارد و این تیم در پنج بازی اخیر خود در خانه شکست نخورده و بالای بیست گل به ثمر رسانده. آمار بالای سه گل در هر بازی، از تیم هانسی فلیک یک تیم وحشتناک ساخته است.

حالا باید دید که این خط حمله آتشین در مقابل خط دفاع محکم اینتر چگونه ظاهر خواهد شد.