دونالد ترامپ: هدف از مذاکره با تهران، برچیدن کامل برنامه هسته‌ای است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا گفت که هدف از مذاکره با جمهوری اسلامی برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران است. با این حال، ترامپ گفت که آمادگی دارد به استدلال‌ها برای اجازه دادن به برنامه اتمی غیرنظامی جمهوری اسلامی و در عین پایان دادن به برنامه تسلیحات هسته‌ای‌اش گوش دهد.


دونالد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا روز یکشنبه ۱۴ ثور در مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی گفت: «انرژی غیرنظامی اغلب منجر به جنگ‌های نظامی می‌شود و ما نمی‌خواهیم آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند. این یک توافق بسیار ساده است.»

با وجود توقف دور چهارم گفت‌وگوهای هسته‌ای میان ایران و امریکا، مقامات ایرانی همچنان بر ادامه مذاکرات و رسیدن به توافق تأکید دارند و نسبت به آینده آن ابراز امیدواری می‌کنند.
عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، شامگاه شنبه در پستی در شبکه ایکس نوشت که تهران از برنامه غنی‌سازی یورانیم عقب‌نشینی نخواهد کرد و دستیابی به توافقی پایدار را وابسته به اراده سیاسی و رویکرد منصفانه واشنگتن دانست.
او در واکنش به اظهارات اخیر مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا، هشدار داد که «موضع‌گیری‌های حداکثری و سخنان تحریک‌آمیز، فقط شانس موفقیت مذاکرات را از بین می‌برد.»

چهارمین نشست نمایندگان ترامپ و خامنه‌ای که قرار بود شنبه در رم برگزار شود، لغو و به زمان نامعلومی موکول شد.