مسابقه لیگ برتر کریکت هندوستان به دلیل نگرانی‌های امنیتی به احمدآباد منتقل شد

رویترز گزارش داد که دیدار روز یک‌شنبه ٢١ ثور ١٤٠٤ تیم‌های پنجاب کینگز و ممبئی ایندینز در لیگ برتر کریکت هندوستان (IPL) به دلیل نگرانی امنیتی و تشدید درگیری بین هند و پاکستان از دارامشالا به شهر احمدآباد منتقل شده است. دارمشالا کمتر از ۱۵۰ کیلومتر با جامو فاصله دارد.

رویترز می‌نویسد که پروازهای خطوط هوایی در دارمشالا به دلیل درگیری‌ها تحت تاثیر لغو پروازها قرار گرفته است و صدای انفجار در سراسر شهر جامو در کشمیر هند به گوش رسیده.

به نقل از رویترز، مسئولان کریکت هند نیز تغییر محل برگزاری این مسابقه را تایید کرده و گفته‌اند که بازیکنان خارجی حاضر در لیگ برتر کریکت هندوستان برای بازی در لیگ کریکت این کشور مشکلی ندارند.

هندوستان پس از حمله مرگبار ۲۲ اپریل که گردشگران هندو را در کشمیر هند هدف قرار داد، پاکستان را مسئول می‌داند. پس از آن هند چندین مکان در پاکستان را هدف قرار داد؛ اما پاکستان که هرگونه ارتباط با خشونت‌های کشمیر را رد می‌کند، روز پنج‌شنبه اعلام کرد که ۲۵ پهپاد هند را یک شبه سرنگون کرده است.

دِواجیت سایکیا، از مسئولان BCCI به رویترز گفت: «با بسته شدن فرودگاه دارمشالا، ما به دلایل لجستیکی تصمیم گرفتیم مسابقه را به احمدآباد منتقل کنیم.»

تیم پنجاب کینگز امروز در شهر دارمشالا در شمال هند به مصاف دهلی کپتالز رفت؛ اما این مسابقه که در جریان بود نیمه‌تمام ماند. گفته شد که این مسابقه نیز به دلایل امنیتی لغو شده؛ اما مسئولان کریکت هندوستان خرابی نورافگن‌های ورزشگاه را دلیل اصلی لغو این دیدار عنوان کردند.

سایکیا هم‌چنین در مورد بازیکنان خارجی حاضر در آی‌پی‌ال گفته است: «آن‌ها راحت هستند. همه در لیگ راحت هستند. ایمنی و امنیت هر بازیکن، چه خارجی یا داخلی، هر مسئول مسابقه و هر هوادار برای ما مهم است.»

باید گفت که چند بازیکن تیم ملی کریکت افغانستان نیز در لیگ برتر کریکت هندوستان حضور دارند.