منچسترسیتی ۳–۱ بورنموث؛ شاگردان گواردیولا یک قدم تا رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا

در هفته سی‌وهفتم لیگ برتر انگلستان، منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد موفق شد با نتیجه ۱–۳ بورنموث را شکست دهد. این پیروزی نه‌تنها باعث صعود شاگردان پپ گواردیولا به رده سوم جدول شد، بلکه آن‌ها را به کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا بسیار نزدیک کرد.

در این مسابقه، کوین دی‌بروینه آخرین بازی خود را در ورزشگاه اتحاد انجام داد و رودری، هافبک کلیدی سیتی، پس از هشت ماه دوری به‌دلیل مصدومیت، به مستطیل‌سبز بازگشت.

گل‌های منچسترسیتی توسط عمر مرموش در دقیقه ۱۴، برناردو سیلوا در دقیقه ۳۸ و نیکو گونزالس در دقیقه ۸۹ به ثمر رسید. در مقابل، تنها گل بورنموث را جبیسون در وقت‌های تلف‌شده (دقیقه ۹۰+۶) به ثمر رساند.

این دیدار پرحادثه با دو اخراج نیز همراه بود؛ متئو کواچیچ از منچسترسیتی در دقیقه ۵۷ و لوئیس کوک از بورنموث در دقیقه ۷۳ از زمین مسابقه اخراج شدند.

با این برد، منچسترسیتی ۶۸ امتیازی شد و بالاتر از نیوکاسل، چلسی و استون ویلا که همگی ۶۶ امتیازی هستند، در رده سوم جدول قرار گرفت. حالا همه چیز به هفته پایانی لیگ و رقابت تنگاتنگ برای سهمیه لیگ قهرمانان اروپا بستگی دارد.