جمهوری اسلامی فرد متهم به حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران را اعدام کرد

خبرگزاری میزان، رسانه قوه قضائیه جمهوری اسلامی، از اعدام یاسین حسین‌زاده، فرد متهم در پرونده حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، خبر داد. مقام‌های قضایی جمهوری اسلامی گفته‌ بودند این فرد با انگیزه شخصی به سفارت حمله کرده بود.

سفارت جمهوری آذربایجان در تهران هفتم دلو سال ۱۴۰۱ هدف حمله‌ مسلحانه قرار گرفت که بر اثر آن رئیس تیم حفاظت این سفارت‌خانه کشته و سه تبعه دیگر این کشور زخمی شدند.

الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان، حمله به سفارت این کشور در تهران را «تروریستی» خواند و تاکید کرد که «حمله تروریستی به نمایندگی‌های دیپلوماتیک، غیرقابل قبول» است.

به دنبال این حمله، جمهوری آذربایجان کارکنان خود در سفارت را از ایران خارج کرد و روابط دو کشور برای مدتی پرتنش شد.

جمهوری آذربایجان در سرطان ۱۴۰۳ در پی مذاکرات با ایران برای از سرگیری روابط دیپلوماتیک، سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد.

رئیس‌‌جمهور آذربایجان گفته بود تهران به باکو اطمینان داده بود عامل این حمله مسلحانه را به اعدام محکوم خواهد کرد، اما به گفته او ایران در این مورد آذربایجان را فریب داده است.