• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان چین را یکی از مهم‌ترین شرکای اقتصادی خود خواند

۳۱ ثور ۱۴۰۴، ۰۸:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

وانگ یی و امیرخان متقی، وزیران خارجه چین و طالبان روز چهارشنبه ۳۱ ثور در بیجینگ دیدار و درباره همکاری‌های اقتصادی و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند. امیرخان متقی در این دیدار چین را یکی از مهمترین شرکای اقتصادی اداره طالبان خواند.

همکاری بین کمیسیون‌های اداره طالبان و چین از دیگر موضوعاتی بوده که امیرخان متقی بر آن تاکید کرده است.

امیرخان متقی همچنین برای اطمینان خاطر به چین وعده داده که از خاک افغانستان علیه همسایگانش استفاده نخواهد شد.

حافظ ضیا احمد تکل، معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان در اکس نوشت که وانگ یی در این دیدار وعده داده که به حمایت سیاسی و اقتصادی خود از افغانستان ادامه دهد و و تلاش خواهد کرد تا موانع موجود بر سر راه واردات افغانستان از جمله محصولات کشاورزی را از بین ببرد.

به گفته معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان، وانگ یی گفت که چین از هیچ‌گونه همکاری در توسعه اقتصادی افغانستان دریغ نخواهد کرد.

وزیران خارجه چین، پاکستان و طالبان در بیجینگ یک دیدار سه‌جانبه غیر رسمی نیز داشتند. در این دیدار درباره امنیت منطقه و همکاری‌های اقتصادی گفت‌وگو و بر سر گسترش کوریدور اقتصادی چین و پاکستان به افغانستان توافق شد.

طبق خبرنامه وزارت خارجه پاکستان، وانگ یی، محمد اسحاق‌دار و امیرخان متقی همکاری سه جانبه را به عنوان بستری حیاتی برای ارتقای امنیت منطقه‌ای و اتصال اقتصادی مورد قرار دارند.

پربازدیدترین‌ها

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است
۱

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است

۲

طالبان پیکر حسیب پنجشیری را به خانواده‌اش تحویل داد

۳

جبهه مقاومت از ملل متحد خواست درباره بی‌حرمتی طالبان به پیکر حسیب پنجشیری تحقیق کند

۴

منابع محلی: به‌رغم بسته‌بودن راه‌ها سنگ‌ مرمر هلمند به پاکستان قاچاق می‌شود

۵

طالبان پس از سه روز پیکر حسیب پنجشیری را تحویل نداده است