باد و باران شدید در پاکستان ۱۹ کشته و ۷۵ زخمی برجا گذاشت

اداره مدیریت بحران پاکستان اعلام کرد که در پی باد، باران و توفان شدید در مرکز و جنوب ایالت پنجاب دست‌کم ۱۹ نفر جان باختند و ۷۵ نفر زخمی شدند. این اداره گفت بسیاری از این افراد به اثر فروریزی سقف دیوار خانه‌ها و فروافتادن درختان کشته و زخمی شده‌اند.

اداره مدیریت بحران پنجاب گفت توفان و باران شدید شام شنبه، سوم جوزا بسیاری از مناطق این ایالت را درنوردید و خسارات هنگفتی برجا گذاشت.

عرفان علی کاتیا، مدیرکل این اداره در پنجاب از مسئولان خواست که آماده هرنوع همکاری با شهروندان باشند. او از ساکنان مناطق آسیب‌پذیر خواست از تیرهای برق، سیم‌های آویزان برق و سازه‌های ساختمانی کم‌مقاومت دوری کنند.

این مقام محلی اطمینان داد که وضعیت توسط اتاق کنترول مدیریت بحران به‌طور ۲۴ ساعته تحت نظارت قرار دارد.

به گزارش اداره مدیریت بحران، این افراد در لاهور، سیالکوت و مظفرگره، شیخوپوره، نانکانا، مولتان، راجانپور، حافظ آباد و میانوالی جان باخته‌اند. این اداره همچنین از سقوط ده‌ها مورد صفحه‌های برق خورشیدی، تابلوهای تبلیغاتی و فروافتادن درختان در این مناطق گزارش داده است.

اداره هواشناسی از امکان گسترش توفان و باران‌های شدید در دیگر مناطق این ایالت نیز هشدار داده و به شهروندان توصیه کرد که محتاط باشند.