یک افغان در استرالیا برای حمایت از آموزش دختران چهار هزار کیلومتر رکاب می‌زند

مظفر علی، فعال حقوق بشر افغان-استرالیایی، برای حمایت از آموزش کودکان پناهنده و دختران افغانستان چهار هزار کیلومتر رکاب می‌زند. سفارت افغانستان در استرالیا، گفت که مظفر علی از ایالت کویینزلند با دوچرخه به استرالیای جنوبی می‌رود و در مسیر، درباره وضعیت زنان افغان آگاهی‌دهی می‌کند.

سفارت افغانستان در استرالیا روز شنبه، دهم جوزا در خبرنامه‌ای نوشت که مظفر علی، عکاس، فیلمساز و فعال حقوق بشر این سفر را به هدف حمایت از حق آموزش کودکان پناهندگان افغان در اندونزیا و دختران افغان در داخل کشور آغاز کرده است.

مظفر علی رکاب‌زنی برای آموزش دختران افغان را روز جمعه نهم جوزا آغاز کرده و قرار است تا یک ماه دیگر در سفر باشد. او از شهر مالینی ایالت کویینزلند با دوچرخه به شهر ادلید در استرلیای جنوبی می‌رود.

مظفر علی این ابتکار را به مناسبت ده سالگی یک مرکز آموزشی که در سال ۲۰۱۴ در اندونزیا برای پناهجویان تاسیس کرده است، آغاز کرده است.

این دوچرخه‌سوار در جریان سفر با مردم محل در مسیر دیدار می‌کند و فیلم‌های مستندی را درباره وضعیت زنان افغان به نمایش می‌گذارد.

همچنین قرار است مظفر علی در شماری از مکاتب در این مسیر از امید و ایستادگی زنان افغان بگوید.