نمایشی بی‌نقص آلکاراس و صعود ایگا اشویانتک به نیمه‌نهایی رولان گاروس فرانسه

کارلوس آلکاراس، مدافع عنوان قهرمانی، با نمایشی خیره‌کننده و تهاجمی، تامی پال امریکایی را با نتیجه قاطع ۶-۰، ۶-۱، ۶-۴ شکست داد و به نیمه‌نهایی اوپن فرانسه صعود کرد؛ دیداری که از یک‌طرفه‌ترین مسابقات مرحله یک‌چهارم نهایی مردان در سال‌های اخیر بود.

در بخش زنان، ایگا اشویانتک، دارنده چهار عنوان قهرمانی در پاریس، با پیروزی ۶-۱، ۷-۵ برابر الینا اسویتولینا اوکراینی، راهی نیمه‌نهایی شد تا به مصاف شماره یک جهان، آرینا سابالِنکا، برود. اشویانتک اکنون در آستانه ثبت رکوردی تاریخی برای کسب چهارمین قهرمانی پیاپی در رولان گاروس قرار دارد.

اما تمام نگاه‌ها به نمایش چشم‌نواز آلکاراس ۲۲ ساله بود که تنها در ۹۴دقیقه حریفش را از رقابت‌ها حذف کرد. او دو ست اول را تنها در ۵۳دقیقه و تقریباً بدون اشتباه به پایان رساند. در ست سوم، پال اندکی مقاومت کرد و تا ۴-۳پیش افتاد، اما آلکاراس با برد سه گیم متوالی کار را تمام کرد.

آلکاراس پس از بازی گفت: «احساس می‌کردم می‌توانم چشم‌هایم را ببندم و هر توپی را بزنم، همه چیز فوق‌العاده پیش می‌رفت.»

او در مرحله بعد باید با لورنتزو موسِتی ایتالیایی روبه‌رو شود که پس از شکست دادن فرانسیس تیافو امریکایی در چهار ست، برای اولین بار به نیمه‌نهایی گرند اسلم فرانسه رسید. موستی همچنین در جریان بازی به خاطر ضربه زدن تصادفی توپ به داور خط، با هشدار انضباطی روبه‌رو شد.

موسِتی که تنها بازیکن مرد حاضر در نیمه‌نهایی است که در همه تورنمنت‌های مهم خاک رس امسال به نیمه‌نهایی رسیده، درباره آن صحنه گفت: «واقعاً تصادفی و ناخواسته بود. سریع رفتم و عذرخواهی کردم. فکر می‌کنم داور متوجه شد عمدی در کار نبود.»

در بخش زنان، سابالِنکا با پیروزی ۷-۶ (۳)، ۶-۳برابر ژنگ کین‌وِن، قهرمان المپیک، به نیمه‌نهایی رسید. سابالِنکا که سه قهرمانی گرند اسلم دارد، به دنبال نخستین فتح رولان گاروس است. او درباره هدفش گفت: «همه ما برای یک هدف اینجا هستیم: آن جام زیبا. خوشحالم که فرصت دیگری برای رسیدن به آن دارم.»

اکنون تماشاگران منتظر دو نیمه‌نهایی جذاب در هر دو بخش مردان و زنان هستند؛ جایی که قهرمانان گذشته و مدعیان جدید در پاریس گرد هم آمده‌اند.