• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

لیگ برتر فوتسال افغانستان؛ آریا فورج و جوانان میهن امتیازها را تقسیم کردند

۲۵ جوزا ۱۴۰۴، ۱۶:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

دومین دیدار امروز در هفته چهارم از فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بین تیم‌های جوانان میهن کابل و آریا فورج غزنی برگزار شد. این دیدار که نیمه نخست آن نیز یک بر یک تمام شد، در نهایت ١-١ به پایان رسید. آریا فورج هفت امتیازی شد و تیم جوانان میهن نیز پنجمین امتیاز خود را کسب کرد.

دو تیم در یک دیدار کم گل، امتیازها را بین خود تقسیم کردند. آریا فورج که در هفته‌های ابتدایی نسبتا خوب نتیجه گرفته و در پایان هفته سوم در رده دوم جدول رده‌بندی بود. آریا فورج دو برد، یک مساوی و یک باخت در مسابقات داشته است.

تیم جوانان میهن نیز پنج امتیازی شد. این دومین مساوی این تیم بود. یک باخت و یک برد دیگر نتایج دیگر جوانان میهن رده هشتمی است.

پربازدیدترین‌ها

ملا هبت‌الله شماری از والی‌ها و فرماندهان طالبان را جابه‌جا کرد
۱

ملا هبت‌الله شماری از والی‌ها و فرماندهان طالبان را جابه‌جا کرد

۲

۱۹ نفر در پی حمله یک جانور درنده در سمنگان زخمی شدند

۳

رئیس‌جمهور اوکراین رئیس ستاد ارتش را بعد از وزیر دفاع برکنار کرد

۴
اختصاصی

بحران اعتماد؛ ولسوال یک هفته‌ای طالبان در بدخشان

۵

تلفات سیلاب در نورستان به ۲۳ نفر افزایش یافت

•
•
•

مطالب بیشتر

جنارو گتوزو سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایتالیا شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴، ۱۵:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

با اعلام رسمی فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC)، جنارو گتوزو، سرمربی پیشین تیم‌های آث میلان و ناپولی و بازیکن سابق تیم ملی ایتالیا، به‌عنوان سرمربی جدید تیم ملی این کشور منصوب شد. گتوزو که با تیم ملی ایتالیا در سال ۲۰۰۶ قهرمان جام جهانی شده بود، اکنون جایگزین لوچانو اسپالتی می‌شود.

اسپالتی هفته گذشته پس از شکست سنگین مقابل ناروی در مرحله مقدماتی جام جهانی، از سمت خود برکنار شد.

فدراسیون فوتبال ایتالیا با انتشار بیانیه‌ای از گتوزو به‌عنوان «نماد فوتبال ایتالیا» یاد کرد. گابریله گراوینا، رئیس این فدراسیون در بیانیه‌ای گفت: «پیراهن آبی برای گتوزو همانند پوست دوم او است. انگیزه‌ها، حرفه‌ای‌گری و تجربه او می‌تواند برای رویارویی با چالش‌های پیش‌روی تیم ملی بسیار کلیدی باشد.»

گتوزو ۴۷ ساله در دوران بازیگری خود ۷۳ بار پیراهن تیم ملی ایتالیا را به تن کرد و عضوی از تیم قهرمان جهان در جام جهانی ۲۰۰۶ بود. او پس از بازنشستگی وارد عرصه مربیگری شد و هدایت تیم‌هایی چون آث میلان، ناپولی، والنسیا، مارسی و اخیراً هایدوک اسپلیت کرواسیا را بر عهده داشت. گتوزو پس از کسب مقام سومی در لیگ کرواسیا، به‌صورت توافقی از هایدوک جدا شده بود.

طبق اعلام فدراسیون، مراسم معارفه رسمی گتوزو به‌عنوان سرمربی جدید تیم ملی ایتالیا، روز پنج‌شنبه در هوتل پارکو دی پرینچیپ شهر رم برگزار می‌شود.

لیگ برتر فوتسال افغانستان؛ دومین پیروزی اتحاد اف‌سی و ماندن ظاهر اسد در منطقه خطر

۲۵ جوزا ۱۴۰۴، ۱۴:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)
100%

هفته چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان (فصل چهارم) امروز در کابل پیگیری شد. در نخستین دیدار تیم اتحاد اف‌سی هرات با نتیجه ٢-٤ تیم ظاهر اسد کابل را شکست داد. این دومین پیروزی اتحاد بود و این تیم هفت امتیازی شد. تیم ظاهر اسد که با سه امتیاز در رده نهم است، هم‌چنان در منطقه سقوط ماند.

نیمه نخست این دیدار با دو گل به سود اتحاد تمام شد و در نیمه دوم هر دو تیم دو بار به گل رسیدند تا نتیجه ٢-٤ شود.

این سومین شکست تیم ظاهر اسد در این مسابقات است. این تیم در چهار بازی، یک برد و سه ساخت دارد و در منطقه سرخ است.

تیم اتحاد نیز پس از جدایی مربی و بازیکنان ایرانی این تیم، دومین پیروزی خود را جشن گرفت. این تیم در پایان هفته سوم با یک برد، یک باخت و یک مساوی، چهار امتیازی بود که حالا در شروع هفته چهارم هفت امتیازی می‌شود و در جدول صعود خواهد کرد.

در این مسابقه بهمن گرگیج، بازیکن ملی‌پوش تیم اتحاد جایزه بهترین بازیکن میدان را به خودش اختصاص داد

پایان دوره آموزشی سطح یک مربیگری فوتسال آسیا در کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۴، ۱۴:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)
100%

مراسم اختتامیه دوره آموزشی سطح یک مربیگری فوتسال آسیا، امروز (یک‌شنبه ۲۵ جوزا) در مقر فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد. این دوره به مدت چند روز در کابل ادامه داشت و با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال، کمیته فوتسال و جمعی از مربیان کشور به پایان رسید.

در این برنامه آموزشی، ۱۴ مربی افغان زیر نظر رضا کردی، مدرس رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)، آموزش‌های علمی و عملی فوتسال را فرا گرفتند. این آموزش‌ها شامل مباحث فنی، تاکتیکی، برنامه‌ریزی تمرینات و مدیریت تیم بود تا سطح دانش مربیان کشور مطابق با معیارهای روز فوتسال آسیا ارتقاء یابد.

در پایان این دوره، گواهی اشتراک به مربیان اعطا شد تا آنان به طور رسمی بتوانند دانش به‌دست آمده را در تیم‌های باشگاهی و ملی به کار بگیرند و در رشد و توسعه فوتسال کشور سهم بگیرند.

ارتقاء سطح دانش مربیان، از عوامل کلیدی پیشرفت در ورزش به ویژه فوتسال محسوب می‌شود. فوتسال در افغانستان طی سال‌های اخیر جایگاه ویژه‌ای میان جوانان و علاقه‌مندان ورزش پیدا کرده و برگزاری این‌گونه دوره‌های تخصصی، می‌تواند آینده این رشته را در کشور روشن‌تر سازد.

100%
100%

سکوت، حذف و بازنشر؛ برخورد دوگانه اداره تربیت‌بدنی با نایب‌قهرمان پرورش‌اندام جنوب آسیا

۲۵ جوزا ۱۴۰۴، ۱۴:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)
100%

مهدی اسلمی، تنها نماینده افغانستان در مسابقات پرورش‌اندام جنوب آسیا بود و نایب قهرمان شد. صفحه رسمی تربیت‌بدنی ۲۰جوزا خبر اعزام اسلمی به بوتان را نشر؛ اما دقایقی بعد آن را حذف کرد. اسلمی دو روز پیش نایب قهرمان جنوب آسیا شد؛ ولی این صفحه، خبر موفقیت اسلمی را امروز اعلام کرد.

این مسابقات از تاریخ ۲۱ تا ۲۵ جوزا در شهر تیمفو، پایتخت بوتان برگزار شد و ورزشکارانی از هشت کشور منطقه در آن حضور داشتند؛ اما افغانستان به دلیل نبود بودجه و عدم حمایت رسمی، تنها با یک نماینده در این رقابت‌ها شرکت کرد. پیش از آغاز مسابقات، فدراسیون پرورش‌اندام افغانستان اعلام کرده بود که حضور در این رویداد مشروط به تأمین هزینه سفر توسط خود ورزشکاران است. در نتیجه تنها مهدی اسلمی توانست با هزینه شخصی خود، پرچمدار افغانستان در این میدان باشد.

نکته جنجالی این رویداد، رفتار دوگانه اداره تربیت‌بدنی با این ورزشکار بود. صفحه رسمی این اداره ابتدا خبر اعزام اسلمی را نشر کرد؛ اما پس از دقایقی این خبر را از روی صفحه حذف نمود. با این حال، پس از کسب مقام نایب‌قهرمانی توسط اسلمی، همان تصاویر آنهم بعد از دو روز از موفقیت اسلمی، دوباره در صفحات رسمی این اداره بازنشر شد.

افغانستان در گذشته نیز در رقابت‌های تیمی این مسابقات سه بار قهرمان و سه مرتبه نایب‌قهرمان شده بود؛ اما این بار به دلیل محدودیت‌های مالی، فقط مهدی اسلمی توانست نام افغانستان را در میان برترین‌های جنوب آسیا حفظ کند.

کسب این مقام در شرایط دشوار، بازتابی از اراده و تلاش ورزشکاران افغان است که با وجود کمبود امکانات و نبود حمایت‌های دولتی، همچنان افتخارآفرینی می‌کنند.

جام جهانی باشگاه‌ها؛ دیدار افتتاحیه با درخشش دروازبان اینترمیامی، بدون گل مساوی شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴، ۰۳:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)
100%

دیدار افتتاحیه رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها ٢٠٢٥ بین تیم‌های اینترمیامی امریکا و الاهلی مصر برگزار شد. این دیدار بامداد امروز (یک‌شنبه) در ورزشگاه هارد راک در فلوریدا امریکا پس از ٩٠ دقیقه تلاش دو تیم به تساوی ٠-٠ انجامید. تیم الاهلی مصر در نیمه‌ نخست یک ضربه پنالتی از دست داد.

الاهلی به عنوان قهرمان افریقا با تیم اینترمیامی و یاران لیونل مسی رقابت کرد. این دیدار از گروه اول مسابقات برگزار شد. در این گروه تیم‌های پالمیراس، پورتو، الاهلی مصر و اینتر میامی حضور دارند.

در ادامه این مسابقات امشب یک‌شنبه ٢٥ جوزا بایرن مونیخ با اوکلند سیتی (ساعت ٨:٣٠ به وقت کابل) و پاریسن ژرمن با اتلتیکو مادرید ساعت (١١:٣٠ شب) با یکدیگر روبه‌رو می‌شوند.

این مسابقات در هشت گروه چهارتیمی برگزار می‌شود.

ترکیب گروه‌ها:

گروه A: پالمیراس، پورتو، الاهلی مصر، اینتر میامی

گروه B: پاری‌سن‌ژرمن، اتلتیکو مادرید، بوتافوگو، سیاتل ساوندرز

گروه C: بایرن مونیخ، اوکلند سیتی، بوکا جونیورز، بنفیکا

گروه D: فلامنگو، اسپرانس تونس، چلسی، لس آنجلس اف‌سی

گروه E: ریور پلاته، اوراوا ردز جاپان، مونتری، اینتر میلان

گروه F: فلومیننزه، بوروسیا دورتموند، اولسان هیوندای کوریای جنوبی، ماملودی سان‌داونز افریقای جنوبی

گروه G: منچسترسیتی، وداد کازابلانکا، العین امارات، یوونتوس

گروه H: رئال مادرید، الهلال عربستان، پاچوکا، سالزبورگ

100%
100%
100%