صعود راحت رئال مادرید به مرحله حذفی جام جهانی باشگاهها

رئال مادرید با درخشش وینیسیوس جونیور موفق شد تیم سالزبورگ اتریش را با نتیجه ۰-۳ شکست دهد و با صدرنشینی در گروه H، راهی مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی باشگاهها ۲۰۲۵ شود. در این دیدار وینیسیوس جونیور ستاره میدان بود؛ یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل تماشایی نیز به فدریکو والورده داد.
در این دیدار که در ورزشگاه لینکلن فیلادلفیا و زیر باران برگزار شد، شاگردان ژابی آلونسو کاملاً بر جریان بازی مسلط بودند و اجازه خودنمایی به حریف اتریشی ندادند.
رئال مادرید با این پیروزی ۷ امتیازی شد و بالاتر از الهلال عربستان قرار گرفت که در بازی دیگر این گروه، پاچوکای مکزیکو را ۰-۲ شکست داد. تیمهای سالزبورگ با ۴ امتیاز و پاچوکا بدون امتیاز از صعود باز ماندند.
گل نخست رئال در دقیقه ۴۰ بهثمر رسید؛ جود بلینگهام با یک پاس دقیق، وینیسیوس را در موقعیت قرار داد تا با حرکتی تکنیکی دو مدافع را از پیش رو بردارد و با شوتی دقیق، دروازه سالزبورگ را باز کند.
در وقتهای اضافه نیمه نخست، وینیسیوس بار دیگر درخشان ظاهر شد. او توپ برگشتی درون محوطه را با پاس پشتپای دیدنی به والورده رساند تا گل دوم ثبت شود.
رئال در نیمه دوم نیز کنترل کامل بازی را در اختیار داشت، اما فرصتهای زیادی را از دست داد. سرانجام در دقیقه ۸۴، گونسالو گارسیا در یک ضدحمله سریع، توپ را از بالای سر دروازهبان سالزبورگ عبور داد و گل سوم را بهثمر رساند.
رئال مادرید در مرحله بعد روز سهشنبه در ورزشگاه «هارد راک» شهر میامی به مصاف یوونتوس میرود، در حالیکه الهلال روز دوشنبه در شهر اورلاندو برابر منچسترسیتی صفآرایی خواهد کرد.
