سیلاب در میدان‌وردک و خوست دو کشته و چهار زخمی برجا گذاشت

مقام‌های محلی طالبان در میدان‌وردک و خوست اعلام کردند که جمعه‌شب در پی جاری شدن سیل، دست‌کم دو نفر کشته و چهار نفر زخمی شدند. طالبان گفته که سیلاب در ولسوالی‌های نرخ، چک، دایمیرداد، جغتو و نادرشاه کوت خسارات مالی و جانی وارد کرده است.

شهروندان و مقام‌های محلی طالبان از ویران شدن خانه‌ها در اثر سیل در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر نیز خبر داده‌اند.

وحیدالله سروری، سخنگوی والی طالبان در میدان‌وردک، از جاری شدن سیلاب در ولسوالی‌های نرخ، چک، دایمیرداد و جغتو خبر داد و گفت در ولسوالی نرخ یک نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

به گفته او، صدها جریب زمین زراعتی و باغ نیز براثر جاری شدن سیل در میدان‌وردک تخریب شده است.

مستغفر گربز، سخنگوی والی طالبان در خوست نیز از جاری شدن سیلاب در ولسوالی نادرشاه کوت خبر داد و گفت یک نفر جان باخته و یک نفر دیگر زخمی شده‌اند. او همچنین از خسارات مالی در ولسوالی‌های موسی‌خیل و صبری نیز خبر داد.

در همین حال، صدیق احمد صدیقی، سخنگوی والی طالبان در لوگر گفت که تعدادی از خانه‌ها در این ولایت براثر سیلاب تخریب و «صدها» خانواده آواره شده‌اند.

مخاطبان افغانستان اینترنشال، تصاویری از محلات سیلاب‌زده را فرستاده‌اند که ویرانی‌ تعدادی از خانه‌ها را نشان می‌دهد.