حمله مهاجمان در بلوچستان پاکستان یک کشته و هشت زخمی برجای گذاشت

منابع در پاکستان می‌گویند مهاجمان مسلح روز سه‌شنبه به یک دفتر اداری در شهر مستونگ حمله کردند. در این حمله یک نفر کشته و حداقل هشت نفر دیگر زخمی شده‌اند. طبق گزارش‌ها، مهاجمان سه موتر دولتی را آتش زدند و سه بانک منطقه را هدف قرار دادند.

منابع گزارش داده‌اند که مردان مسلح صبح روز سه‌شنبه، دهم سرطان به دفتر اداری در منطقه مستونگ پاکستان حمله کردند. طبق گزارش‌ها، در پی این حمله، درگیری مسلحانه‌ای رخ داد و مهاجمان پس از آن وسایط نقلیه دولتی و اسناد را به آتش کشیدند.

به گفته منابع، مهاجمان برای مدت کوتاهی این دفتر را در کنترول خود داشته‌اند. عملیات جست‌وجو و پاکسازی توسط نیروهای امنیتی در منطقه همچنان ادامه دارد.

براساس گزارش‌ها، فرد کشته‌شده در این درگیری یک رهگذر ۱۶ ساله بوده است. زخمیان به شفاخانه منتقل شدند و تحت درمان قرار دارند.

شاهدان عینی نیز اعلام کرده‌اند که در زمان حمله صدای تیراندازی‌های شدید و چند انفجار شنیده شده که وحشت زیادی در سراسر منطقه ایجاد کرده است.

طبق گزارش رسانه‌های پاکستانی، بازارها و مغازه‌ها بلافاصله به دلیل ترس مردم بسته شده‌اند. نیروهای امنیتی منطقه را محاصره کرده و عملیات بازداشت مهاجمان را آغاز کرده‌اند.

تاکنون مقام‌های پاکستانی به‌گونه رسمی در این مورد اظهار نظر نکرده‌اند و هنوز مشخص نیست که مردان مهاجم مربوط به چه گروهی هستند.