• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افغانستان ۱۰–۱ مالدیو؛ آغاز طوفانی شیران خراسان در مقدماتی فوتسال جام آسیایی ۲۰۲۶

۲۹ سنبلهٔ ۱۴۰۴، ۱۲:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی فوتسال افغانستان در نخستین دیدار خود در مسابقات مقدماتی جام آسیایی ۲۰۲۶ با نمایش پرقدرت، مالدیو را ۱۰–۱ شکست داد. این بازی از گروه هشتم مسابقات در شهر یانگون میانمار برگزار شد. افغانستان نیمه نخست را ۷–۰ برد و در پایان با نتیجه ۱۰–۱ پیروز شد و سه امتیاز را کسب کرد.

با وجود رسیدن دیرهنگام تیم به میانمار و خستگی سفر، شیران خراسان در این دیدار نمایشی قاطع داشتند. ملی‌پوشان با ترکیب ابتدایی «محمدجواد صفری، مهدی نوروزی، حمیدرضا حسینی، اکبر کاظمی و فرزاد محمودی» وارد میدان شدند و خیلی زود توانستند جریان بازی را در اختیار بگیرند.

گلزنان افغانستان در این دیدار:

  • اکبر کاظمی (۲ گل)
  • محمد مرادی (۲ گل)
  • سید حسین موسوی، فرزاد محمودی، حمیدرضا حسینی، علی امیری، عباس حیدری و رضا حسین‌پور (هر کدام یک گل)

ملی‌پوشان افغانستان در نیمه نخست هفت بار دروازه حریف را گشودند و در نیمه دوم با مدیریت جریان بازی و پرهیز از فشار بیش از حد، توانستند انرژی خود را برای دیدار بعدی مقابل میانمار ذخیره کنند.

تنها کارت زرد این دیدار نصیب حمیدرضا حسینی شد که در نیمه دوم به دلیل خطا روی بازیکن حریف از داور دریافت کرد. خوشبختانه تیم بدون مصدوم و مشکل جدی بازی را به پایان برد.

افغانستان با ۱۴ بازیکن راهی این رقابت‌ها شده و در گروه H با تیم‌های مالدیو و میانمار هم‌گروه است. تمامی بازی‌های این گروه در سالون ورزشی MFF شهر یانگون برگزار می‌شود.

برنامه بعدی شیران خراسان در گروه H:

  • افغانستان – میانمار | چهارشنبه، ۲ میزان ۱۴۰۴ | ساعت ۲:۰۰ بعد از ظهر
100%
100%

پربازدیدترین‌ها

تظاهرات ضدطالبان به ۲۸ شهر جهان کشیده شد
۱

تظاهرات ضدطالبان به ۲۸ شهر جهان کشیده شد

۲

امیر طالبان هبت‌الله است یا هدایت‌الله؟

۳

گزارش تحقیقی؛ بازار گرم قرص‌های اعتیادآور در افغانستان

۴

قطعنامه مشترک مخالفان: کشورها از مشروعیت دادن به طالبان خودداری کنند

۵

احمد مسعود: مردم تسلیم نخواهند شد