• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

«پولیس پاکستان افغان‌های بازداشتی را در بدل رشوه رها می‌کند»

۱۳ عقرب ۱۴۰۴، ۱۰:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

شماری از مهاجران افغان در اسلام‌آباد به افغانستان اینترنشنال گفته‌اند که پولیس پاکستان موج تازه‌ای از بازداشت افغان‌ها را آغاز کرده و آنان را پس از دریافت رشوه آزاد می‌کند. آنان با شکایت از افزایش رشوه‌خواری پولیس، گفته‌اند در برخی موارد تا «۱۰۰ هزار کلدار» نیز رشوه طلب می‌کند.

سمیع‌الله (نام مستعار)، مهاجر افغان ساکن اسلام‌آباد، می‌گوید پولیس دو شب قبل، برادر کوچکش را بازداشت کرده بود، اما در برابر ۲۰ هزار کلدار او را آزاد کرد.

او می‌گوید: «تقریبا هر شب پولیس پاکستان در مناطق مختلف اسلام‌آباد در گشت‌وگذار است و افغان‌ها را بازداشت می‌کند. بیشتر جوانان را دستگیر و در طول مسیر از آن‌ها پول طلب می‌کند.»

امان (نام مستعار)، مهاجر افغان، ضمن شکایت از زیاده‌خواهی پولیس پاکستان گفت: «پیش از این، پولیس افغان‌ها را در برابر ۲۰ هزار کلدار آزاد می‌کرد، اما اکنون کمتر از ۱۰۰ هزار کلدار نمی‌گیرد.»

به گفته این مهاجران، پولیس از محل سکونت مهاجران افغان‌ها مطلع است و عملیات بازداشت آن عمدتا در مناطقی متمرکز است که پس از سال ۲۰۲۱ وارد این کشور شده‌اند.

پیش از این نیز شماری از مهاجران افغان ضمن شکایت از بدرفتاری پولیس پاکستان، از اخاذی و رشوه‌خواری پولیس این کشور نیز انتقاد کردند.

حکومت پاکستان در ماه‌های اخیرا روند تمدید ویزای مهاجران افغان که به‌طور قانونی وارد این کشور شده‌اند را متوقف کرده است. این در حالی‌ست که مهلت اقامت بسیاری از افغان‌ها به پایان رسیده و در معرض خطر اخراج به افغانستان قرار دارند.

پس از افزایش تنش‌های مرزی میان طالبان افغانستان و پاکستان، مقامات اعلام کردند که تمام مهاجران افغان بدون مدرک اقامت را اخراج می‌کنند.

پربازدیدترین‌ها

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد
۱

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد

۲

نزدیک به ۱۰۰ سازمان مدنی خواستار تمدید مأموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شدند

۳

قطع‌نامه تقدیر از احمدشاه مسعود در مجلس نمایندگان امریکا ثبت شد

۴

جبهه آزادی خطاب به والی طالبان: هدف ما آزادی و پایان حاکمیت طالبان است

۵

طالبان به جنگ پهپادی روی می‌آورد