• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

صلیب سرخ می‌گوید زلزله‌های ویرانگر بحران انسانی افغانستان را عمیق‌تر می‌کند

۱۴ عقرب ۱۴۰۴، ۱۰:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۱:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)

فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ هشدار داد که جوامع افغانستان پس از دو زلزله ویرانگر در کمتر از دو ماه با خسارات گسترده و رنج‌های شدید روبه‌رو اند. این کمیته اعلام کرد که این ویرانی‌ها در میانه مشکلات اقتصادی و خشکسالی بحران افغانستان را عمیق‌تر می‌کند.

صلیب سرخ روز چهارشنبه، چهاردهم عقرب در یادداشتی در شبکه اجتماعی اکس نوشت که همراه با جمعیت هلال احمر افغانستان در حال ارائه کمک به جوامع آسیب‌دیده و حمایت از شفاخانه‌ها از طریق ارسال تجهیزات پزشکی به ولایت‌های بلخ و سمنگان است.

رژیس ساویوز، مدیر منطقه‌ای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ برای آسیا و اقیانوسیه با اشاره به زلزله اخیر در شمال افغانستان گفت: «خانواده‌ها نیمه‌شب با فرو ریختن خانه‌هایشان و از دست دادن هر آنچه می‌شناختند، از خواب بیدار شدند.»

او همچنین تاکید کرده است که برای اطمینان از امنیت و سلامت زندانیان در زندان‌های محلی، این نهاد در تماس نزدیک با مقام‌های طالبان قرار دارد.

مردم افغانستان هنوز از پیامدهای زمین‌لرزه مرگبار تابستان در کنر که بیش از دو هزار کشته برجای گذاشت، رنج می‌برند. مقام‌های طالبان می‌گویند زلزله اخیر در بلخ و سمنگان بیش از ۲۰ کشته و ۵۳۴ زخمی برجا گذاشته است.

پربازدیدترین‌ها

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد
۱

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد

۲

ارتش پاکستان: حکومت طالبان فراگیر نیست و از مردم افغانستان نمایندگی نمی‌کند

۳

منابع: عامل حمله انتحاری به مرکز پولیس کوهات پاکستان یک مرد هلمندی بود

۴

یک فرمانده ارشد جبهه مقاومت 'وارد افغانستان شد'

۵

خانه‌های برخی مقام‌های پیشین به دستور هبت‌الله تخلیه می‌شوند