• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کشورهای جهان به حمله امریکا به ونزوئلا واکنش نشان دادند

۱۳ جدی ۱۴۰۴، ۱۸:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۰:۳۷ (‎+۰ گرینویچ)

در ادامه واکنش‌های جهانی به حمله امریکا در ونزوئلا و بازداشت رئیس‌جمهور این کشور، قطر، آلمان، فرانسه، کانادا، اوکراین و شماری از سازمان‌ها و کشورهای دیگر نیز واکنش نشان دادند و از طرف‌ها خواستند از تشدید تنش‌ها جلوگیری کنند.

قطر در بیانیه‌ای نسبت به افزایش تنش‌ها ابراز نگرانی کرد و خواستار خویشتنداری، کاهش تنش و گفت‌وگو برای رسیدگی به مسائل شد. وزارت خارجه این کشور بر پایبندی به منشور سازمان ملل و حل‌وفصل اختلافات بین‌المللی از طریق روش‌های مسالمت‌آمیز تاکید کرد.

وزارت خارجه آلمان نیز از طرف‌های درگیر خواست تنش‌ها را کاهش دهند و به دنبال راه‌حل‌های سیاسی باشند. این وزارت در بیانیه‌ای نوشت: «مردم ونزوئلا شایسته آینده‌ای مسالمت‌آمیز و دموکراتیک هستند.»

وزیر خارجه فرانسه نیز عملیاتی را که به بازداشت رئیس‌جمهور ونزوئلا انجامید، نقض اصل عدم توسل به زور خواند و تاکید کرد که هیچ راه‌حل سیاسی پایداری نمی‌تواند از بیرون تحمیل شود. ژان-نوئل بارو گفت: «تنها مردم می‌توانند درباره آینده خود تصمیم بگیرند.»

آنیتا آناند، وزیر خارجه کانادا از مردم ونزوئلا حمایت کرد و گفت از خواست آن‌ها برای زندگی در جامعه‌ای مسالمت‌آمیز و دموکراتیک دفاع می‌کند. او افزود کشورش تحولات را از نزدیک دنبال می‌کند.

آندری سیبیها، وزیر خارجه اوکراین نیز به این تحولات واکنش نشان داد و گفت: «رژیم مادورو اصل حق مردم برای زندگی آزادانه را از هر نظر نقض کرده است. ما از ادامه تحولات در چارچوب اصول حقوق بین‌الملل، با اولویت دموکراسی، حقوق بشر و منافع مردم ونزوئلا حمایت می‌کنیم.»

اسپانیا نیز خواستار کاهش تنش‌ها شد و تاکید کرد که اقدامات باید مطابق با حقوق بین‌الملل و اصول منشور سازمان ملل متحد انجام شود. وزارت خارجه هند نیز از شهروندان خود خواست از هرگونه سفر به ونزوئلا خودداری کنند.

ناروی گفت: «تحولات ونزوئلا نشان‌دهنده تشدیدی چشمگیر در وضعیتی است که از پیش نیز بسیار پرتنش بود. اکنون حیاتی است که واقعیت‌های آنچه رخ داده، به‌طور کامل روشن شود.»

پربازدیدترین‌ها

مرجع تقلید شیعیان می‌گوید مردم از دست طالبان اشک می‌ریزند
۱

مرجع تقلید شیعیان می‌گوید مردم از دست طالبان اشک می‌ریزند

۲

توافقات امنیتی طالبان و روسیه به گمانه‌زنی‌ درباره ماهیت این همکاری دامن زده است

۳

ملل متحد تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

۴

گاومیش نادر در بنگلادش از ذبح شدن در عید قربان نجات یافت

۵

وزیر دفاع طالبان: برخی تلاش دارند افغانستان به سوی بحران برود

•
•
•

مطالب بیشتر

کیفرخواست جدید علیه نیکولاس مادورو از حالت محرمانه خارج شد

۱۳ جدی ۱۴۰۴، ۱۷:۵۸ (‎+۰ گرینویچ)

یک قاضی در دادگاه ناحیه جنوبی نیویارک، کیفرخواست جدید علیه نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، را از حالت محرمانه خارج کرده است.

این کیفرخواست با این اتهام آغاز می‌شود که رهبران ونزوئلا طی ۲۵ سال گذشته از اعتماد عمومی سوءاستفاده کرده و نهادهایی را که زمانی مشروع بوده‌اند، فاسد کرده‌اند تا مقادیر زیادی کوکائین را به ایالات متحده وارد کنند.

اتهامات مطرح‌شده مشابه کیفرخواست سال ۲۰۲۰ است، هرچند در کیفرخواست جدید لحن و ادبیات سیاسی بیشتری به‌کار رفته است.

در هر دو کیفرخواست، چهار عنوان اتهامی وجود دارد؛ از جمله «نارکو تروریسم»، توطئه برای واردات کوکائین و نگهداری سلاح‌های خودکار. این اتهامات، در صورت اثبات و در ترکیب با جرایم مرتبط با قاچاق مواد مخدر، می‌تواند به احکام سنگین و طولانی‌مدت زندان منجر شود.

هر دو کیفرخواست نام شش متهم را ذکر می‌کنند، اما کیفرخواست جدید همسر و پسر مادورو را نیز شامل می‌شود.

همچنین نام وزیر داخله ونزوئلا، دیوسدادو کابیو روندون، که پیش‌تر نیز متهم شده بود، در این پرونده آمده است.

در عین حال، دو متهم جدید به پرونده اضافه شده و نام سه نفر که در سال ۲۰۲۰ متهم شده بودند، حذف شده است.

ترامپ بار دیگر خروج امریکا از افغانستان را «احمقانه» خواند

۱۳ جدی ۱۴۰۴، ۱۷:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

رئیس‌جمهور امریکا در مصاحبه‌ای درباره عملیات بازداشت رئیس‌جمهور ونزوئلا، خروج ایالات متحده از افغانستان را «احمقانه» خواند. دونالد ترامپ گفت: «من در دوره اول ریاست‌جمهوری‌ام ارتش را بازسازی کردم و آنها بخش کوچکی از آن را واگذار کردند و آن را به شکلی احمقانه به افغانستان دادند.»

دونالد ترامپ روز شنبه سیزدهم جدی، در مصاحبه با فاکس‌نیوز، با اشاره به عملیات امریکا در ونزوئلا گفت: «وقتی این را با افغانستان مقایسه می‌کنید، جایی که ما در سراسر جهان مایه تمسخر بودیم، دیگر چنین نیست. ما با فاصله زیاد بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ارتش جهان را داریم.»

دونالد ترامپ که بارها از چگونگی خروج نیروهایی امریکایی از افغانستان انتقاد کرده است پیش از این گفته بود که تسلیحات بجامانده امریکا در افغانستان را از طالبان پس می‌گیرد.

  • ترامپ می‌گوید تسلیحات بجامانده امریکا در افغانستان را از طالبان پس می‌گیرد

    ترامپ می‌گوید تسلیحات بجامانده امریکا در افغانستان را از طالبان پس می‌گیرد

ترامپ می‌گوید ارتش امریکا می‌توانست مادورو را از بین ببرد

۱۳ جدی ۱۴۰۴، ۱۷:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که ارتش امریکا در جریان عملیات شبانه خود، در صورت لزوم می‌توانست نیکولاس مادورو، رهبر ونزوئلا، را از بین ببرد. ترامپ گفت که در هنگام بازداشت مادورو مقاومت زیادی وجود داشت و تیراندازی زیادی صورت گرفت.

ترامپ به خبرنگاران گفت: «این امکان وجود داشت. او تلاش می‌کرد خود را به یک مکان امن برساند. می‌دانید، آن مکان امن کاملاً از فولاد ساخته شده است، اما نتوانست به در آن برسد، چون نیروهای ما بسیار سریع عمل کردند.»

ترامپ بار دیگر تأکید کرد که ارتش امریکا «با سرعت بسیار زیاد از میان مقاومت عبور کرد.»

او گفت: «مردم می‌پرسیدند آیا ما آن‌ها را غافلگیر کردیم؟ تا حدی غافلگیر شدند، اما منتظر یک اتفاق هم بودند. مقاومت زیاد بود. تیراندازی زیادی صورت گرفت.»

به گفته ترامپ، مادورو اکنون در داخل ناو یو‌اس‌اس ایوو جیما قرار دارد و او اندکی پیش از آغاز نشست خبری، تصویری از مادورو در بازداشت نیروهای امریکایی منتشر کرده است.

ترامپ: تا تحقق کامل خواسته‌های امریکا فشارهای نظامی و اقتصادی بر ونزوئلا باقی خواهد ماند

۱۳ جدی ۱۴۰۴، ۱۷:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، روز شنبه گفت که پس از بازداشت نیکلاس مادورو، تحریم ایالات متحده بر نفت ونزوئلا همچنان به قوت خود باقی است. ترامپ به خبرنگاران گفت که ایالات متحده در حالی که گام‌های بعدی را بررسی می‌کند، فشارهای اقتصادی و نظامی بر ونزوئلا را حفظ کرده است.

او گفت: «بسیار مهم است که تحریم بر تمام نفت ونزوئلا به‌طور کامل پابرجاست. ناوگان امریکایی در موضع خود آماده است و ایالات متحده تا زمانی که خواسته‌هایش به‌طور کامل برآورده و تحقق نیابد، همه گزینه‌های نظامی را حفظ می‌کند.»

ترامپ همچنان هشدار مستقیمی به رهبران مرتبط با مادورو داد.

او گفت: «تمام چهره‌های سیاسی و نظامی در ونزوئلا باید درک کنند آنچه بر سر مادورو آمد، می‌تواند بر سر آنان نیز بیاید و اگر با مردم خود منصفانه رفتار نکنند، این اتفاق برای‌شان خواهد افتاد.»

ترامپ گفت کنار رفتن مادورو نقطه عطفی برای این کشور است.

او گفت: «دیکتاتور و تروریست، مادورو، سرانجام از ونزوئلا رفت. مردم آزاد شدند. آن‌ها دوباره آزاد هستند. مدت‌ها بود که این آزادی را نداشتند، اما اکنون آزادند.»

نگرانی در برنابئو؛ امباپه دیدار با بتیس را از دست داد، رسیدن او به سوپرجام مشخص نیست

۱۳ جدی ۱۴۰۴، ۱۷:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)

کیلیان امباپه، مهاجم گلزن رئال مادرید، به‌دلیل مصدومیت زانو دیدار یک‌شنبه شب این تیم برابر رئال بتیس در لالیگا را از دست می‌دهد؛ اما تلاش می‌کند تا برای دیدار نیمه‌نهایی سوپرجام اسپانیا آماده شود. ژابی آلونسو، سرمربی رئال مادرید، روز شنبه این موضوع را تأیید کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مهاجم ۲۷ساله فرانسوی که در دیدار ۲۰دسمبر برابر سویا، به رکورد ۵۹گل کریستیانو رونالدو در یک سال تقویمی با پیراهن رئال مادرید رسید، دچار پیچ‌خوردگی در زانوی چپ شده است.

آلونسو در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: «قطعاً دلتنگ کیلیان خواهیم بود. باید به بازیکنانی که فردا بازی می‌کنند، اعتماد کامل داشته باشیم. حالا باید صبر کنیم و ببینیم وضعیت چگونه پیش می‌رود و هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم تا او هرچه زودتر برگردد. زمان بازگشت بیشتر به احساس بازیکن بستگی دارد. سوپرجام؟ امیدوار هستیم.»

رئال مادرید پیش از افت نتایج خود در ماه نوامبر، با اختلاف ۵امتیاز صدرنشین جدول بود؛ اما سه تساوی پیاپی در لالیگا و سپس شکست غیرمنتظره خانگی برابر سلتاویگو در ماه دسمبر، این فرصت را به بارسلونا داد تا با اختلاف ۴امتیاز در صدر جدول قرار بگیرد.

افت فرم رئال هم‌زمان با دوری وینیسیوس جونیور از گل‌زنی بوده است. این وینگر ۲۵ساله برازیلی که فصل گذشته ۲۲گل به ثمر رسانده بود، در فصل جاری تنها ۵گل در تمامی رقابت‌ها زده و از ماه اکتوبر تاکنون موفق به گل‌زنی نشده است.

آلونسو درباره وضعیت وینیسیوس، پس از هو شدن او توسط بخشی از هواداران در دیدار برابر سویا، گفت: «وینیسیوس را خوب می‌بینم؛ شاد و با لبخند. این وقفه برای همه ما خوب بود تا انرژی تازه بگیریم. فردا این ما هستیم که باید انرژی بدهیم تا همان شور و ریتمی را که نیاز داریم، ایجاد کنیم.»