• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان تایید کرد که جسد نظامی سابق در ارزگان از قبر بیرون شده است

۲۶ دلو ۱۴۰۴، ۲۱:۵۸ (‎+۰ گرینویچ)

فرماندهی پولیس طالبان در ارزگان تایید کرد که شنبه‌شب پیکر صدیق‌الله، نظامی حکومت پیشین در قبرستان شهدا در بازار ترینکوت از قبر بیرون کشیده شده است. افغانستان اینترنشنال پیشتر به نقل از خانواده این نظامی گزارش داد که طالبان قبر او را تخریب کرده و پیکرش را بیرون کشیده‌اند.

با این حال، بلال ارزگانی، سخنگوی فرماندهی پولیس طالبان در ارزگان، ضمن «غیرانسانی و غیراسلامی» خواندن این اقدام، اعلام کرد که تحقیقات برای شناسایی و پیگرد عاملان این رویداد آغاز شده است.

آقای ارزگانی نسبت دادن این موضوع به طالبان را کار «حلقات مغرض» دانست و آن را محکوم کرد، اما نزدیکان این نظامی تاکید دارند که نیروهای طالبان عامل اصلی این اقدام هستند.

در تصاویر و ویدیوهایی که به افغانستان اینترنشنال رسیده، دیده می‌شود که قبر این افسر پیشین پولیس به‌گونه کامل ویران شده و لحد او نمایان است. این تصاویر تایید می‌کند که پیکر وی از خاک بیرون کشیده شده است.

یکی از نزدیکان صدیق‌الله گفت: «نه تنها پیکر او را بیرون آورده‌اند، بلکه به برخی از اعضای بدنش نیز آسیب زده‌اند.»

فرماندهی پولیس طالبان در ارزگان مدعی است که به فرمان عفو عمومی هبت‌الله آخندزاده، رهبر این گروه، پایبند هستند و اجازه چنین اقداماتی را نمی‌دهند.

یونس الکوزی، از دوستان صدیق‌الله، می‌گوید که او در سال ۲۰۲۱ در مرکز قندهار توسط طالبان ترور شده بود. به گفته وی، یکی از برادران صدیق‌الله نیز در دولت پیشین وظیفه فرماندهی نظامی را بر عهده داشت.

پربازدیدترین‌ها

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود
۱

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود

۲

امریکا از شرکت‌های خصوصی خواست در معامله با طالبان با نهایت احتیاط عمل کنند

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵

کارشناسان می‌گویند قوانین طالبان جان زنان و کودکان را گرفته است

  • منابع: طالبان در ارزگان جسد یک نظامی پیشین را از قبرش بیرون کشید

    منابع: طالبان در ارزگان جسد یک نظامی پیشین را از قبرش بیرون کشید