• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جمهوری اسلامی یک معترض دیگر را اعدام کرد

۱۷ حمل ۱۴۰۵، ۰۷:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، دوشنبه ۱۷ حمل اعلام کرد حکم اعدام علی فهیم، از معترضان بازداشت‌شده ماه جدی و چهارمین متهم پرونده آتش‌سوزی پایگاه بسیج کاوه، اجرا شده است.

پیش‌تر حکم اعدام امیرحسین حاتمی، محمدامین بیگلری و شاهین واحدپرست، سه تن دیگر از متهمان این پرونده، اجرا شده بود.

پرونده این معترضان به آتش‌سوزی پایگاه بسیج ۱۸۵ «شهید محمود کاوه» در شرق تهران در شامگاه ۱۸ جدی مربوط بود که در پی آن هفت نفر بازداشت و همگی به اتهام «محاربه» به اعدام محکوم شدند.

پربازدیدترین‌ها

دولت ترامپ روند درخواست گرین کارت را محدود کرد
۱

دولت ترامپ روند درخواست گرین کارت را محدود کرد

۲

تیراندازی نزدیک کاخ سفید؛ مظنون قبلا خود را «عیسی مسیح» خوانده بود

۳

چهار زن عضو کابینه ترامپ که کناره‌گیری کردند

۴

رهبر طالبان در پیام عید قربان: مسئولان از ظلم به مردم خودداری کنند

۵

کمک مالی آلمان نتوانسته افغان‌ها را به بازگشت به افغانستان تشویق کند

•
•
•

مطالب بیشتر

در پی فروریختن سقف چند خانه در ننگرهار و میدان وردک ۹ نفر جان باختند

۱۷ حمل ۱۴۰۵، ۰۷:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های وابسته به طالبان گزارش دادند که در پی فروریختن سقف چند خانه در ننگرهار و میدان وردک دست‌کم ۹ نفر جان باختند و ۹ نفر دیگر زخمی شدند.

دفتر والی طالبان در ننگرهار گفت در پی ریزش سقف سه خانه در ولسوالی‌های پچیراگام، خوگیانی و سپین‌غر، ۶ نفر جان باختند.

محمد یوسف اسرار، سخنگوی فرماندهی پولیس طالبان در میدان وردک نیز اعلام کرد که در پی بارش شدید باران و فرو ریختن سقف یک خانه مسکونی در ولسوالی جغتو، یک زن و دو کودک جان باختند.

تعداد زخمیان در ننگرهار هفت نفر و در میدان وردک دو نفر اعلام شده است.

در روزهای گذشته سیلاب در ولایت‌های مختلف به جاده‌ها، زمین‌های کشاورزی و خانه‌های مسکونی خسارت هنگفتی وارد کرده است.



روسیه و چین خواستار توقف جنگ و برقراری آتش‌بس در خاورمیانه شدند

۱۷ حمل ۱۴۰۵، ۰۶:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

فو کونگ، نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد، خبر داد که وانگ یی، وزیر خارجه این کشور، و سرگئی لاوروف، همتای روسی او، در گفت‌وگویی تلفنی در مورد «وضعیت فعلی خاورمیانه تبادل‌نظر کردند.»

فو کونگ در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «لاوروف گفت که روسیه از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه بسیار نگران است» و در مورد «درگیری فعلی و موضوع تنگه هرمز، روسیه معتقد است که عملیات نظامی باید فوراً متوقف شود، بازگشت به کانال‌های سیاسی و دیپلوماتیک ضروری است و باید به ریشه‌های درگیری پرداخته شود.»

لاوروف همچنین گفته است که شورای امنیت سازمان ملل باید در این زمینه نقش سازنده‌ای ایفا کند.

در این ارتباط، وانگ یی تاکید کرد که چین همواره طرفدار «حل مسایل حساس بین‌المللی و منطقه‌ای از راه سیاسی و گفت‌وگو و مذاکره بوده است.»

او با اشاره به اینکه «اوضاع در خاورمیانه همچنان رو به وخامت است و درگیری همچنان در حال تشدید است» گفت: «راه‌حل اساسی برای حل مساله دریانوردی در تنگه هرمز، دستیابی به آتش‌بس سریع و توقف خصومت‌ها است.»

طالبان هشت نفر را در دو ولایت در ملاء عام شلاق زد

۱۷ حمل ۱۴۰۵، ۰۶:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

دادگاه عالی طالبان اعلام کرد که هشت نفر را به اتهامات مختلف در سرپل و زابل شلاق زدند. طالبان شش نفر را در سرپل و دو نفر را در زابل در ملاء عام شلاق زدند. طالبان می‌گوید این افراد متهم به روابط خارج از ازدواج و سرقت بودند.

در خبرنامه‌ دادگاه عالی طالبان در روز یکشنبه ۱۶ حمل آمده است که در ولایت زابل، در ولسوالی شاه جوی، دو نفر به اتهام روابط خارج از ازدواج و سرقت به حبس محکوم شدند و هر یک ۳۰ تا ۳۹ ضربه شلاق خوردند.

گفته شده در ولسوالی کوهستانات ولایت سرپل نیز، شش نفر از جمله یک زن، به اتهامات مشابه محکوم شدند و هر یک ز ۲۹ تا ۳۵ ضربه زده شدند. محکمه طالبان آنها را از دو تا سه سال به حبس تنفیذی نیز محکوم کرده است.

طالبان به‌رغم مخالفت سازمان‌های بین‌المللی با شکنجه و مجازات بدنی متهمان، به شلاق زدن افراد در محضر عام ادامه داده است. این گروه شلاق زدن افرادی را که محاکم تحت امرش مجرم بشناسد، اجرای «شریعت اسلامی» می‌نامد.

سازمان حقوق بشری رواداری پنجم حمل در گزارشی نوشت که طالبان در سال گذشته میلادی، مجازات‌های «ظالمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز» را اعمال کرده و طی این مدت حکم قصاص شش نفر، سنگسار یک زن و شلاق زدن ۸۵۷ نفر صادر شده است.

همچنین گفته شده که در همین مدت، ۶۱۱ نفر شامل ۴۸ زن و ۳۵ کودک به‌صورت هدفمند و مرموز توسط طالبان و افراد ناشناس کشته و زخمی شده‌اند.

طبق گزارش رواداری، قربانیان عمدتا کارمندان حکومت پیشین، معترضان، فعالان مدنی و حقوق بشری، بزرگان قومی و افرادی بوده‌اند که طالبان آن‌ها را به اتهام همکاری با گروه‌های مخالف هدف قرار داده است.

ادامه حملات متقابل اسرائیل و جمهوری اسلامی

۱۷ حمل ۱۴۰۵، ۰۴:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور «موجی از حملات هوایی علیه زیرساخت‌های رژیم ایران» در تهران را تکمیل کرده است.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور «موجی از حملات هوایی علیه زیرساخت‌های رژیم ایران» در تهران را تکمیل کرده است.

همزمان رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند بر اثر برخورد موشک شلیک شده جمهوری اسلامی به یک منطقه مسکونی در شهر حیفا، دو نفر کشته شدند.

خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران هم به نقل از مراد رمادی، فرماندار بهارستانِ تهران، نوشت که ۱۳ نفر در پی «حمله دشمن» به دو واحد مسکونی در شهرک قلعه میر در این شهرستان کشته شده‌اند.



اسرائیل و امریکا «اهداف استراتژیک» برای حمله در ایران را تعیین کرده‌اند

۱۷ حمل ۱۴۰۵، ۰۲:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه اورشلیم‌پست نوشت اسرائیل و امریکا پس از یک سری مذاکرات فشرده در سطوح عالی، فهرست جامعی از اهداف استراتژیک در خاک ایران را نهایی کرده‌اند.

روزنامه اورشلیم‌پست نوشت اسرائیل و امریکا پس از یک سری مذاکرات فشرده در سطوح عالی، فهرست جامعی از اهداف استراتژیک در خاک ایران را نهایی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، این اهداف در صورت مخالفت تهران با مهلت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، هدف حملات سنگین قرار خواهند گرفت.

دو منبع آگاه در گفت‌وگو با این روزنامه تایید کردند که این توافق با هدف هماهنگ‌سازی کامل واکنش‌های واشنگتن و تل‌آویو به سیاست‌های تهاجمی جمهوری اسلامی حاصل شده است.

علاوه بر تعیین فهرست نهایی اهداف، هماهنگی‌های عملیاتی میان ارتش دو کشور نیز به مراحل پایانی رسیده است.

به نوشته اورشلیم‌پست، آخرین جزئیات این طرح عملیاتی مشترک در جلسه پنجشنبه گذشته میان ایال زمیر، رییس ستاد ارتش اسرائیل و فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) نهایی شد.

در این نشست، مقامات ارشد نظامی دو کشور درباره تقسیم وظایف و تعیین دقیق ماموریت‌ها برای زمانی که ترامپ پایان مهلت داده شده را اعلام کند، به توافق قطعی رسیدند.

ترامپ پیشتر تهدید کرد جمهوری اسلامی باید تا سه‌شنبه شب تنگه هرمز را بازگشایی کند، در غیر آن زیرساخت‌های کلیدی این کشور هدف حمله قرار خواهند گرفت.