• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فعالان افغان اخراج‌شده از تاجیکستان: بازگشت به افغانستان جان ما را تهدید می‌کند

۱۸ ثور ۱۴۰۵، ۱۸:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

شماری از فعالان حقوق بشر افغان که اخیرا از تاجیکستان اخراج شده‌اند، به افغانستان اینترنشنال گفته‌اند که در افغانستان با تهدیدهای جدی امنیتی مواجهند. آنان می‌گویند به‌رغم اقامت قانونی و پرداخت مالیات و کرایه خانه به‌طور منظم، از شهرهای دوشنبه، وحدت و خجند «به‌زور» اخراج شدند.

این فعالان حقوق بشر روز جمعه، ۱۸ ثور، به افغانستان اینترنشنال گفته‌اند که پس از تسلط طالبان بر افغانستان، در برابر سیاست‌های این گروه اعتراض و فعالیت کرده‌اند؛ موضوعی که به گفته آنان باعث شد هدف تهدید قرار بگیرند و به تاجیکستان پناه ببرند.

یکی از این فعالان به افغانستان اینترنشنال گفت پس از بازگشت به افغانستان، نه‌تنها امنیت جانی ندارد، بلکه بسیاری از اخراج‌شدگان با مشکلات شدید اقتصادی و نبود سرپناه نیز مواجه شده‌اند. او افزود که آینده این خانواده‌ها نامعلوم است.

این فعال همچنین روایت کرده است که هنگام اخراج، با خانواده مردی روبه‌رو شده که به قتل یک زن تاجیکستانی متهم است. به گفته این فعال افغان، پدر این فرد ادعا کرده که پسرش بی‌گناه است و خانواده‌شان پس از ۱۸ سال زندگی در تاجیکستان، اکنون با زندانی‌شدن پسرشان و اخراج اجباری خانواده روبه‌رو شده‌اند.

تاجیکستان روز سه‌شنبه، ۱۵ ثور، پس از متهم‌شدن یک شهروند افغان به قتل یک زن تاجیکستانی، ۲۵۰ خانواده افغان را از این کشور اخراج کرد.

پیشتر وزارت داخله تاجیکستان اعلام کرد که یک پناهجوی ۲۲ ساله افغان را به اتهام قتل یک زن ۲۷ ساله تاجیکستانی در اواخر ماه اپریل بازداشت کرده است.

پربازدیدترین‌ها

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد
۱

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد

۲

ارتش پاکستان: حکومت طالبان فراگیر نیست و از مردم افغانستان نمایندگی نمی‌کند

۳

نزدیک به ۱۰۰ سازمان مدنی خواستار تمدید مأموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شدند

۴

منابع: عامل حمله انتحاری به مرکز پولیس کوهات پاکستان یک مرد هلمندی بود

۵

طالبان به جنگ پهپادی روی می‌آورد

  • تاجیکستان ۲۵۰ خانواده افغان را اخراج کرد

    تاجیکستان ۲۵۰ خانواده افغان را اخراج کرد