• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

به دستور هبت‌الله؛ طالبان ورزشگاه کریکت هلمند را به مسجد عیدگاه تبدیل می‌کند

۲۳ ثور ۱۴۰۵، ۱۳:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

هبت‌الله آخندزاده، رهبر طالبان در سفر اخیر خود به هلمند در ورزشگاه کریکت لشکرگاه سنگ‌بنای مسجد عیدگاه را گذاشت. اکنون اداره کریکت هلمند این ورزشگاه را برای ساخت مسجد به ریاست حج و اوقاف واگذار کرده و به ورزشکاران دستور داده است وسایل ورزشی خود را جمع‌آوری کنند.

شماری از بازیکنان کریکت در هلمند به افغانستان اینترنشنال گفتند که این تصمیم پس از سفر رهبر طالبان به هلمند اتخاذ شده است.

هبت‌الله آخندزاده در ۱۸ ثور به هلمند سفر کرد و سنگ‌بنای مسجد عیدگاه شهر لشکرگاه را گذاشت. او ساخت این مسجد را «گامی مهم و تاریخی» توصیف کرد.

به گفته منابع، زمینی که قرار است در آن مسجد ساخته شود، یک میدان بزرگ و معیاری کریکت در منطقه صافیان شهر لشکرگاه است و به گفته بازیکنان هلمندی این زمین به‌طور رسمی تحت مدیریت کریکت بورد قرار دارد.

بازیکنان می‌گویند اداره کریکت هلمند به تمام ورزشکاران دستور داده است وسایل ورزشی خود را از این میدان و اکادمی کریکت جمع‌آوری کنند.

یکی از بازیکنان در واکنش به این اقدام طالبان گفت: «با وجود تمام محدودیت‌های طالبان، تنها سرگرمی ما کریکت بود، اما با این تصمیم آخرین امید این ورزش در هلمند از بین رفت.»

منابعی در اداره کریکت هلمند نیز تأیید کرده‌اند که به دستور مقام‌های محلی، تمامی تجهیزات ورزشی از این میدان خارج شده و این ورزشگاه از این پس در اختیار ریاست حج و اوقاف قرار می‌گیرد.

بازیکنان در عین حال بورد کریکت افغانستان را به بی‌تفاوتی در برابر این موضوع متهم می‌کنند.

به گفته آنان، در این میدان طی دو سال گذشته مسابقات داخلی در سطح زون‌های مختلف برگزار می‌شد و هزاران تماشاگر نیز در آن حضور می‌یافتند.

سنگ‌بنای این ورزشگاه در نظام قبلی در ماه قوس سال ۱۳۹۶ در منطقه صافیان لشکرگاه گذاشته شده بود.

100%

مقامت حکومت پیشین در زمان ساخت این مکان ورزشی اعلام کرده بودند که این ورزشگاه با هزینه ۳۴ میلیون افغانی در ۲۰ جریب زمین از بودجه وزارت مبارزه با مواد مخدر ساخته می‌شود.

طالبان تاکنون به‌طور رسمی درباره تبدیل این میدان به مسجد اظهار نظر نکرده است.

طالبان پس از بازگشت به قدرت، صدها مسجد و مدرسه در سراسر افغانستان ساخته‌ و تمرکز ویژه‌ای بر ساخت مدرسه‌‌های جهادی دارد.

پربازدیدترین‌ها

دختر سنی پس از آن‌که طالبان نکاحش با پسر شیعه را فسخ کرد، به زندگی‌اش پایان داد
۱

دختر سنی پس از آن‌که طالبان نکاحش با پسر شیعه را فسخ کرد، به زندگی‌اش پایان داد

۲

اظهارات نماینده افغان‌تبار کانگرس درباره تعامل امریکا با طالبان واکنش‌برانگیز شد

۳

نماینده افغان‌تبار کانگرس از روابط رسمی امریکا و اداره طالبان حمایت کرد

۴

فرمانده جدید طالبان در بدخشان کیست؟

۵

روایت رسانه‌های طالبان از جمعه خان فاتح؛ از فرمانده «وفادار» تا متمرد «غاصب و باج‌گیر»

  • هبت‌الله در سفر به هلمند سنگ‌بنای یک مسجد را گذاشت

    هبت‌الله در سفر به هلمند سنگ‌بنای یک مسجد را گذاشت