• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مجاهد: هر نوع شکنجه در زندان‌ها ممنوع است

۹ جوزا ۱۴۰۵، ۱۵:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان، در گفت‌وگوی اختصاصی با افغانستان اینترنشنال، گزارش‌ها درباره وجود شکنجه در بازداشتگاه‌ها و زندان‌ها را رد کرد و گفت که هرگونه آزار و اذیت متهمان بر اساس قوانین طالبان ممنوع است.

آقای مجاهد به نویده خوشبو، سردبیر ارشد افغانستان اینترنشنال، گفت: «هیچ نوع شکنجه‌ای در زندان‌ها وجود ندارد و این اقدام کاملاً ممنوع است. بر اساس قوانین ما، از مرحله بازداشت تا توقیف و رهایی، هیچ‌گونه شکنجه‌ای اعمال نمی‌شود.»

سخنگوی طالبان با تفکیک میان «شکنجه» و «مجازات قانونی» افزود که تنبیه افراد تنها بر اساس احکام شریعت و متناسب با جرم آنان صورت می‌گیرد و نه به‌صورت خودسرانه.
او همچنین گفت: «نه در نهادهای استخباراتی، نه در ادارات پولیس و نه در زندان‌ها هیچ شکنجه‌ای وجود ندارد.»

اخیرا، شورای امنیت سازمان ملل گزارش داد که مقامات و نیروهای طالبان، مرتکب خشونت جنسی علیه زنان شده‌اند. در این گزارش آمده که یوناما، ۲۱ مورد خشونت جنسی از جمله تجاوز جنسی گروهی علیه ۱۵ زن و ۶ دختر را در سال ۲۰۲۵ مستند کرده است.

گزارشگر ویژه سازمان ملل برای حقوق بشر افغانستان در این سند فاش کرده است که زنان و دخترانی که در برابر سیاست‌های تفکیک جنسیتی طالبان دست به اعتراض زده یا این قوانین را به چالش کشیده‌اند، به‌طور خودسرانه بازداشت شده و در سلول‌های طالبان تحت شدیدترین شکنجه‌ها، بدرفتاری‌ها و «خشونت‌های جنسی» قرار گرفته‌اند.
سخنگوی طالبان افزود که در صورت اثبات شکنجه توسط هر فرد یا مأمور، با او مطابق قانون برخورد خواهد شد.


این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری بارها نسبت به وضعیت زندانیان و گزارش‌های مربوط به شکنجه در بازداشتگاه‌های طالبان ابراز نگرانی کرده‌اند.
با این حال، سخنگوی طالبان این گزارش‌ها را رد کرد و گفت: «گزارش‌های نشرشده در این زمینه کاملاً دور از حقیقت است و آن‌ها را به‌شدت رد می‌کنیم.»

پربازدیدترین‌ها

نتایج نظرسنجی کانال ۱۲ اسرائیل؛ ائتلاف نتانیاهو از مخالفان پیشی گرفت
۱

نتایج نظرسنجی کانال ۱۲ اسرائیل؛ ائتلاف نتانیاهو از مخالفان پیشی گرفت

۲

چهره‌های اصلی انتخابات اسرائیل چه کسانی‌اند و آیزنکوت چه تفاوتی با نتانیاهو دارد؟

۳

مشارکت در انتخابات اسرائیل به «بالاترین سطح در ۴۵ سال گذشته رسید»

۴

انتخابات اسرائیل؛ پس از پایان رأی‌گیری چه اتفاقی می‌افتد؟

۵

انتخابات پارلمانی اسرائیل رسما آغاز شد

  • گزارش شورای امنیت؛ طالبان زنان را مورد «شکنجه، خشونت و تجاوز جنسی» قرار می‌دهد

    گزارش شورای امنیت؛ طالبان زنان را مورد «شکنجه، خشونت و تجاوز جنسی» قرار می‌دهد