• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سخنگوی ارتش اسرائیل: ایران اشتباه بزرگی مرتکب شده است

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۳:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)

سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد که ایران با شلیک دور جدید راکت‌ها، «اشتباه بزرگی» مرتکب شده و تأکید کرد که اسرائیل موازنه‌ای را که تهران در پی ایجاد آن است، نخواهد پذیرفت. او افزود ارتش اسرائیل برای هرگونه حمله احتمالی دیگر از سوی ایران در وضعیت آمادگی کامل قرار دارد.

هم‌زمان، یک منبع ارشد جمهوری اسلامی به خبرگزاری رویترز گفت که تهران به هرگونه اقدام نظامی اسرائیل «با قدرتی به‌مراتب بیشتر» پاسخ خواهد داد. این منبع همچنین هشدار داد که در صورت حمله اسرائیل، پایگاه‌های امریکا در منطقه نیز اهداف مشروع ایران تلقی خواهند شد.

در همین حال، روابط عمومی سپاه پاسداران در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه هوایی «رامات دیوید» در اسرائیل را با موشک‌های بالستیک هدف قرار داده است. سپاه مدعی شد این حمله در واکنش به حملات اسرائیل به جنوب لبنان، ضاحیه بیروت و مناطق صور و نبطیه انجام شده است.

سپاه پاسداران همچنین امریکا و اسرائیل را به نقض آتش‌بس ۱۹ حمل متهم کرد و مدعی شد که این دو کشور با ادامه حملات و آنچه «تعرض مکرر» به سواحل و شناورهای ایرانی در تنگه هرمز، دریای عمان و اقیانوس هند خواند، توافق آتش‌بس را نقض کرده‌اند.

در این بیانیه، حمله موشکی به‌عنوان «هشدار» توصیف شده و آمده است که در صورت تکرار این حملات، پاسخ‌های بعدی گسترده‌تر خواهد بود و اهداف امریکایی و اسرائیلی را در بر خواهد گرفت.

رسانه‌های ایرانی گزارش دادند که عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در تماس‌های تلفنی جداگانه با ایوت کوپر، وزیر داخله بریتانیا، هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، و عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، درباره آخرین تحولات منطقه گفت‌وگو کرده است.

بر اساس این گزارش‌ها، محور این رایزنی‌ها واکنش ایران به آنچه «نقض مکرر آتش‌بس در لبنان» از سوی اسرائیل خوانده شده و همچنین بررسی آخرین تحولات امنیتی منطقه بوده است.

پربازدیدترین‌ها

معاون استخبارات طالبان در ننگرهار از تاجران «باج‌گیری» می‌کند
۱

معاون استخبارات طالبان در ننگرهار از تاجران «باج‌گیری» می‌کند

۲

طالبان با تائید حملات پاکستان به افغانستان گفت ۱۳ نفر کشته شده‌اند

۳

فرمانده طالبان به اتهام ربودن خبرنگار امریکایی به ۴۲ سال زندان محکوم شد

۴

امریکا: تا زمانی‌که طالبان حقوق افغان‌ها را نادیده گیرد، پیشرفت دیپلوماتیک نخواهد شد

۵

نشستی در استانبول برای بررسی تنش میان طالبان و پاکستان جریان دارد

•
•
•

مطالب بیشتر

اسرائیل از شلیک راکت‌های ایران به سمت این کشور خبر داد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۳:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد که موشک‌هایی را که از ایران به سمت خاک اسرائیل شلیک شده‌اند، شناسایی کرده است. به گزارش رویترز، ارتش اسرائیل افزود که سامانه‌های دفاعی در حال عملیات برای رهگیری این تهدید هستند.

یک منبع اسرائیلی به اسکای‌نیوزعربی اعلام کرد که دو موشک پرتاب‌شده از سوی ایران رهگیری و منهدم شده‌اند.

دو منبع نزدیک به نیروهای نظامی جمهوری اسلامی به ایران‌اینترنشنال گفتند که در پی حملات روز یکشنبه اسرائیل به مقر فرماندهی و برنامه‌ریزی حزب‌الله در ضاحیه بیروت، یگان‌های موشکی سپاه پاسداران در آستانه یک رویارویی نظامی جدید، به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.

به گفته این منابع، در ساعات گذشته، فرماندهان ارشد سپاه درخواست رسمی خود را برای صدور مجوز آغاز حملات موشکی به اسرائیل، به دفتر مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید جمهوری اسلامی، ارسال کرده‌اند.

این آماده‌باش موشکی در حالی صورت می‌گیرد که پیش از این، علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، به‌طور رسمی به ساکنان شمال اسرائیل هشدار داده بود که در صورت حمله به بیروت، این مناطق «آماج حملات موشکی» قرار خواهند گرفت.

در پی صدور این هشدار تخلیه از سوی سپاه، با میانجیگری و فشار مستقیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، اسرائیل به‌طور موقت از حمله گسترده به بیروت خودداری کرد و تنش‌ها برای مدتی کاهش یافت؛ اما حملات یکشنبه ۱۷ جوزا جنگنده‌های اسرائیل به ضاحیه، بار دیگر احتمال یک درگیری مستقیم را افزایش داد.

در همین حال، ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، اسرائیل را به حملات تلافی‌جویانه تهدید کرد و گفت: «امشب باید منتظر پاسخ در آسمان اراضی اشغالی بود.»

این دو منبع به ایران‌اینترنشنال گفتند که سپاه پاسداران نگران است سکوت در برابر حملات اسرائیل به ضاحیه، این کشور را به تشدید حملات علیه حزب‌الله ترغیب کند. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، حملات یکشنبه را پاسخی به موشک‌هایی خواند که حزب‌الله بامداد یکشنبه به سوی شمال اسرائیل شلیک کرد؛ موشک‌هایی که به گفته ارتش اسرائیل رهگیری شدند.

یکی از این دو منبع تأکید کرد که فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی معتقدند عمل نکردن به خطوط قرمز اعلام‌شده، روحیه بدنه متزلزل حزب‌الله را به‌شدت تضعیف می‌کند و جایگاه جمهوری اسلامی را در میان گروه‌های نیابتی‌اش به خطر می‌اندازد.

اسرائیل حمله به جمهوری اسلامی را تائید کرد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۲:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)
اسرائیل حمله به جمهوری اسلامی را تائید کرد
100%

ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور اهدافی را در مناطق غربی و مرکزی ایران مورد حمله قرار داده است. ارتش اسرائیل گفت که جزئیات حمله بعدا اعلام خواهد شد. همزمان خبرگزاری‌های حکومتی در ایران از صدای انفجارهای مهیب در تهران و دیگر نقاط خبر داده‌اند.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، به نقل از برخی منابع گزارش داد که اسرائیل «به اهدافی در تهران، اصفهان، تبریز و برخی نقاط دیگر در غرب ایران»‌ حمله کرده است.

تسنیم همچنین گفت که صدای انفجار در سمت کرج نیز شنیده شده است.

این در حالی است که پیشتر جمهوری اسلامی با موشک به خاک اسرائیل حمله کرده بود.

سخنگوی ارتش اسرائیل پس از آن گفت که ایران با شلیک دور جدید راکت‌ها، «اشتباه بزرگی» مرتکب شده و تأکید کرد که اسرائیل موازنه‌ای را که تهران در پی ایجاد آن است، نخواهد پذیرفت. او افزود ارتش اسرائیل برای هرگونه حمله احتمالی دیگر از سوی ایران در وضعیت آمادگی کامل قرار دارد.

ترامپ به نتانیاهو: برای پیشرفت مذاکرات، تنش‌ها علیه جمهوری اسلامی تشدید نشود

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۱:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)
ترامپ به نتانیاهو: برای پیشرفت مذاکرات، تنش‌ها علیه جمهوری اسلامی تشدید نشود
100%

یک مقام ارشد کاخ سفید به روزنامه اسرائیل‌هیوم گفت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، در گفت‌وگوی تلفنی خود با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، بار دیگر تأکید کرد که متعهد به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

طبق گزارش، ترامپ گفت در این مرحله برای پیشرفت مذاکرات واشنگتن و تهران در مورد توافق، تنش‌ها علیه جمهوری اسلامی تشدید نشود.

یک مقام امنیتی اسرائیل نیز به این رسانه گفت که اسرائیل به حملات موشکی بالستیک حکومت ایران پاسخ خواهد داد، «حتی اگر این اتفاق در کوتاه مدت نیفتد.»

او گفت: «در ایران، آنها دو ماه است که فراموش کرده‌اند که آسمان‌شان متعلق به نیروی هوایی اسرائیل است. تلاش‌ها برای پیوند دادن لبنان به ایران حتی توسط دولت لبنان نیز رد شده است. عملیات علیه حزب‌الله ادامه خواهد یافت.»

بر اساس این گزارش، خبرگزاری دولتی اسرائیل گفت که با توجه به مخالفت ترامپ، اسرائیل در حال بررسی به تعویق انداختن پاسخ و حمله در چند روز آینده است، هرچند بنا به گزارش‌ها، با توجه به ارزیابی‌های جاری در اسرائیل، هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.

این در حالی است که جمهوری اسلامی با موشک به خاک اسرائیل حمله کرده است.

سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد که ایران با شلیک دور جدید راکت‌ها، «اشتباه بزرگی» مرتکب شده و تأکید کرد که اسرائیل موازنه‌ای را که تهران در پی ایجاد آن است، نخواهد پذیرفت. او افزود ارتش اسرائیل برای هرگونه حمله احتمالی دیگر از سوی ایران در وضعیت آمادگی کامل قرار دارد.


صعود پاکستان پس از ۶۴ سال به فینال یک تورنمنت بین‌المللی فوتبال

۱۷ جوزا ۱۴۰۵، ۲۳:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)
صعود پاکستان پس از ۶۴ سال به فینال یک تورنمنت بین‌المللی فوتبال
100%

تیم ملی فوتبال پاکستان پس از پیروزی ۲ بر صفر مقابل افغانستان در رقابت‌های چهارجانبه بین‌المللی «جام الماس جوبیلی» مالدیو، به دیدار نهایی این مسابقات راه یافت و به یک انتظار ۶۴ ساله در فوتبال این کشور پایان داد.

فدراسیون فوتبال پاکستان با انتشار پیام‌هایی احساسی و تصاویر جشن بازیکنان، این موفقیت را یک دستاورد تاریخی توصیف کرده است. این فدراسیون در واکنش به صعود تیم ملی کشورش به فینال نوشت: «ما به یک انتظار ۶۴ ساله پایان دادیم؛ ۶۴ سال انتظار، ۶۴ سال باور، ۶۴ سال رویاپردازی و سرانجام پس از ۶۴ سال، پاکستان دوباره به فینال رسیده است.»

بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال پاکستان، تیم ملی بزرگ‌سالان این کشور برای نخستین‌بار از سال ۱۹۶۲ موفق شده است به دیدار نهایی یک رقابت بین‌المللی فوتبال راه پیدا کند.

پاکستان در مرحله گروهی این مسابقات با کسب دو پیروزی برابر افغانستان و مالدیو و یک تساوی مقابل بنگلادیش، با هفت امتیاز در صدر جدول قرار گرفت و جواز حضور در فینال را به دست آورد.

نکته قابل توجه این است که پاکستان با وجود این موفقیت، در تازه‌ترین رده‌بندی فیفا در جایگاه ۱۹۹ جهان قرار دارد؛ در حالی که افغانستان در رتبه ۱۶۹ ایستاده و ۳۰ پله بالاتر از رقیب خود قرار گرفته است.

با وجود شکست افغانستان در دیدار مستقیم برابر پاکستان، تیم ملی کشور نیز به لطف تساوی بنگلادیش و مالدیو راهی فینال شد. بر این اساس، افغانستان و پاکستان روز ۲۰ جوزا در دیدار نهایی رقابت‌های «جام الماس جوبیلی» برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

100%

شماری از کارگران هالیوود علیه ادغام دو شرکت تولید فیلم‌ها اعتراض کردند

۱۷ جوزا ۱۴۰۵، ۲۳:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)
شماری از کارگران هالیوود علیه ادغام دو شرکت تولید فیلم‌ها اعتراض کردند
100%

کارگران و فعالان صنعت سرگرمی امریکا روز شنبه در لس‌انجلس علیه طرح ادغام پارامونت-اسکای‌دنس با وارنر برادرز دیسکاوری، دو شرکت تولید و پخش فیلم و برنامه‌های تلویزیونی اعتراض کردند. قرار است این دو شرکت امریکایی طی یک قرارداد ۱۱۰ میلیارد دالری باهم ادغام شوند.

آدام کانور، کمدین و مجری معروف امریکایی در سخنرانی خود در این گردهمایی ادغام شرکت‌های رسانه‌ای را تهدیدی علیه صنعتی توصیف کرد که ایالات متحده را به یک قدرت فرهنگی تبدیل کرده است. او گفت: «این صنعت در آستانه نابودی است و به همین دلیل نسبت به این اقدام احساس نگرانی عمیق دارم.»
هم‌زمان، منابع آگاه به رویترز گفته‌اند که شماری از ایالت‌های امریکا از جمله کالیفرنیا و نیویورک در حال آماده‌سازی شکایتی برای جلوگیری از این ادغام هستند. مخالفان این معامله معتقدند که ادغام پارامونت-اسکای‌دنس و وارنر برادرز دیسکاوری رقابت را کاهش داده و به بازار کار در صنعت سرگرمی آسیب خواهد زد.

در مقابل، پارامونت از این معامله دفاع کرده و گفته است شرکت ادغام‌شده انگیزه اقتصادی لازم برای تولید محتوای باکیفیت مورد تقاضای مخاطبان را خواهد داشت. سخنگوی این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که مخالفت با این توافق به معنای مخالفت با افزایش حق انتخاب مصرف‌کنندگان، فرصت‌های جدید برای تولیدکنندگان و کارگران، و رقابت بیشتر در اکوسیستم خلاق است.

نگرانی‌ها درباره پیامدهای این ادغام در حالی افزایش یافته که صنعت سرگرمی امریکا در سال‌های اخیر با کاهش اشتغال مواجه بوده است. بر اساس گزارش موسسه میلکن، کالیفرنیا بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ بیش از ۱۷ هزار شغل در این بخش را از دست داده است.

همچنین نرخ استفاده از استودیوهای فیلم‌برداری هالیوود در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ به ۶۲ درصد کاهش یافته، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۶ نزدیک به ظرفیت کامل بود.

نهادهای ناظر در امریکا و اروپا در حال بررسی این ادغام هستند و انتظار می‌رود اتحادیه اروپا تا هفتم جولای تصمیم خود را درباره این معامله اعلام کند.