• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فیفا و فیفپرو توافق‌نامه همکاری امضا کردند؛ بازیکنان در ساختار تصمیم‌گیری نقش می‌گیرند

۲۱ جوزا ۱۴۰۵، ۰۱:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) و اتحادیه جهانی بازیکنان حرفه‌ای (فیفپرو) از امضای یک توافق‌نامه همکاری خبر داده‌اند که تا سال ۲۰۳۱ اعتبار دارد و نقش بازیکنان را در ساختار تصمیم‌گیری فوتبال جهان تقویت می‌کند.

بر اساس این توافق، فیفپرو به‌عنوان اتحادیه جهانی بازیکنان به رسمیت شناخته شده و برای نخستین بار صاحب کرسی ناظر در شورای فیفا خواهد شد. همچنین نمایندگان بازیکنان در کمیته‌های حقوقی فیفا حضور می‌یابند.

این توافق چارچوبی مشترک برای اصلاح نظام نقل‌وانتقالات، بهبود رفاه بازیکنان و تعیین دوره‌های استراحت اجباری ایجاد می‌کند. هرگونه تغییر در این بخش‌ها تنها با توافق جمعی بازیکنان، باشگاه‌ها و لیگ‌ها امکان‌پذیر خواهد بود.

در مقابل، فیفپرو پذیرفته است که تقویم رسمی مسابقات بین‌المللی را رعایت کند و از قوانین مربوط به آزادسازی بازیکنان برای تیم‌های ملی حمایت نماید.

همچنین یک صندوق ۲۰ میلیون دالری برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ایجاد می‌شود تا به بازیکنانی که معاش معوقه از باشگاه‌ها دارند، کمک کند. این توافق شامل طرح‌هایی برای تعیین حداقل معیارهای جهانی در فوتبال زنان نیز می‌شود.

این توافق در حالی اعلام شده است که دو طرف پیش‌تر در برخی موضوعات حقوقی اختلاف داشتند و اکنون فیفپرو اعلام کرده است بخشی از دعاوی حقوقی خود علیه فیفا را کنار خواهد گذاشت.

100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

پاکستان از جامعه جهانی خواست در مبارزه با تروریسم در افغانستان کمک کند

۳

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۴

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۵

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد