• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

آرژانتین دفاع از عنوان قهرمانی جام جهانی را مقابل الجزایر آغاز می‌کند

۲۴ جوزا ۱۴۰۵، ۲۱:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

آرژانتین، مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی، سه‌شنبه مسابقات خود در جام جهانی ۲۰۲۶ را مقابل الجزایر آغاز می‌کند. آرژانتین با تکیه بر ستاره‌های باتجربه جام جهانی ۲۰۲۲ و در رأس آن‌ها لیونل مسی، به دنبال تکرار موفقیت تاریخی خود هستند و الجزایر با اعتماد به نفس، به دنبال خلق شگفتی است.

تمام نگاه‌ها در این دیدار به لیونل مسی، کاپیتان ۳۸ ساله آرژانتین، دوخته شده است که برای ششمین بار در جام جهانی به میدان می‌رود و رکورد تازه‌ای را به ثبت خواهد رساند. مسی گفته است: «از هر لحظه لذت می‌برم و همچنان با همان اشتیاق همیشگی برای جام جهانی آماده هستم.»

با این حال، لیونل اسکالونی نگرانی‌هایی درباره وضعیت بدنی برخی بازیکنان دارد. نیکولاس تاگلیافیکو به دلیل مصدومیت عضلانی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، اما امیلیانو مارتینس، دروازه‌بان اصلی تیم، پس از بهبود از شکستگی انگشت دست آماده حضور در ترکیب است.

آرژانتین امیدوار است نخستین تیمی باشد که پس از برزیل در سال ۱۹۶۲، دو قهرمانی پیاپی جام جهانی را به دست می‌آورد. با این حال، خاطره شکست غیرمنتظره برابر عربستان سعودی در نخستین بازی جام جهانی ۲۰۲۲ همچنان در ذهن هواداران این تیم باقی مانده است.

در سوی دیگر میدان، الجزایر با چهار بازی بدون شکست پا به این رقابت می‌گذارد. این تیم در دیدارهای اخیر خود برابر اروگوئه به تساوی رسید و هالند را شکست داد. همچنین در آخرین بازی تدارکاتی خود با نتیجه ۴ بر صفر بولیویا را مغلوب کرد.

یکی از چهره‌های مورد توجه الجزایر، ابراهیم مازا، هافبک تهاجمی ۲۰ ساله باشگاه بایر لورکوزن است که به دلیل سبک بازی‌اش لقب «مازادونا» را گرفته است. او با اعتماد به نفس گفته است که تیمش توانایی شکست دادن آرژانتین و مسی را دارد.

آرژانتین در گروه «جی» با الجزایر، اتریش و اردن هم‌گروه است و به عنوان مدعی اصلی صدرنشینی شناخته می‌شود. مسی نیز پیش از این دیدار تأکید کرده است: «مقابل آرژانتین بازی کردن بسیار دشوار است، زیرا ما تیمی قدرتمند و متحد هستیم.»

100%
100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

پاکستان از جامعه جهانی خواست در مبارزه با تروریسم در افغانستان کمک کند

۳

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۴

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۵

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟