• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

هواداران اردنی نخستین حضور تاریخی تیم‌شان در جام جهانی را جشن گرفتند

۲۷ جوزا ۱۴۰۵، ۰۵:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

صدها هوادار اردنی با طی صدها کیلومتر مسیر در ایالات متحده، نخستین حضور تاریخ تیم ملی کشورشان در جام جهانی را جشن گرفتند و پیش از دیدار برابر اتریش در شهر سانتا کلارا به حمایت از تیم ملی پرداختند.

بسیاری از هواداران این رویداد را تحقق یک رؤیای دیرینه توصیف کردند. آن‌ها با پرچم‌های اردن و پوشیدن شال سنتی «شماغ» در اطراف ورزشگاه گرد هم آمدند و صعود تیم ملی به جام جهانی را لحظه‌ای تاریخی برای میلیون‌ها اردنی دانستند.

تیم ملی اردن که در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری در فوتبال آسیا و جهان عرب داشته، برای نخستین بار به جام جهانی راه یافته است. با وجود حضور در گروهی دشوار که آرژانتین و الجزایر نیز در آن قرار دارند، هواداران این تیم تأکید کرده‌اند که بدون توجه به نتایج، به حمایت از تیم ملی ادامه خواهند داد.

بسیاری از هواداران اردنی حاضر در امریکا این حضور را «رویایی که به حقیقت پیوسته است» توصیف کرده و آن را یکی از مهم‌ترین لحظات تاریخ فوتبال کشورشان دانسته‌اند.

100%
100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

پاکستان از جامعه جهانی خواست در مبارزه با تروریسم در افغانستان کمک کند

۳

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۴

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۵

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟