• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حمایت هم‌تیمی‌ها از رونالدو؛ پرتگال در پی جبران لغزش نخست در جام جهانی

۲۹ جوزا ۱۴۰۵، ۲۰:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

روبن دیاس، مدافع تیم ملی پرتگال، می‌گوید بازیکنان این تیم انتقادهای مطرح‌شده علیه کریستیانو رونالدو و عملکرد پرتگال در جام جهانی ۲۰۲۶ را نادیده گرفته‌ و تمرکز خود را روی دیدار بعدی گذاشته‌اند. پرتگال در نخستین بازی خود برابر جمهوری دموکراتیک کانگو به تساوی ۱-۱ رسید.

این نتیجه‌ با انتقادهای گسترده از عملکرد این تیم و به‌ویژه رونالدو همراه شد. رونالدوی ۴۱ ساله نتوانست به روند گل‌نزدن خود در تورنمنت‌های بزرگ پایان دهد و شمار بازی‌های بدون گل او به ۱۰ مسابقه رسید.

دیاس در واکنش به این انتقادها گفت: «این مسائل برای ما اهمیتی ندارد و بخشی از فضای رقابت است. روی کار خود تمرکز کرده‌ایم و به انتقادهای غیرضروری توجه نمی‌کنیم.»

او همچنین اعلام کرد که پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت، آماده حضور در دیدار بعدی پرتگال برابر اوزبیکستان است؛ مسابقه‌ای که برای افزایش شانس صعود این تیم اهمیت زیادی دارد.

100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

پاکستان از جامعه جهانی خواست در مبارزه با تروریسم در افغانستان کمک کند

۳

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۴

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۵

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟