• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سه بازی، سه شکست؛ تیم ملی کریکت افغانستان مقابل هند مغلوب شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵، ۱۶:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی کریکت افغانستان در سومین و آخرین دیدار خود از سلسله مسابقات یک‌روزه بین‌المللی برابر هندوستان، با تفاوت ۹ ویکت شکست خورد تا این رقابت‌ها را با سه باخت پیاپی مقابل میزبان به پایان برساند. این مسابقه در ورزشگاه چنای هند برگزار شد.

هندوستان پیش از آغاز این دیدار قهرمانی خود را قطعی کرده بود و این مسابقه جنبه تشریفاتی داشت. افغانستان پس از برنده شدن در قرعه، ابتدا توپ‌زنی را انتخاب کرد و در ۴۴.۲ آور با از دست دادن تمامی بازیکنانش، ۲۱۸ دوش به دست آورد.

در ترکیب افغانستان، حشمت‌الله شهیدی با کسب ۱۰۲ دوش بهترین عملکرد را داشت و تنها بازیکنی بود که موفق به ثبت سنچری شد. در سوی مقابل، پاراسید کرشنا با کسب ۵ ویکت نقش مهمی در برتری هند ایفا کرد و عنوان بهترین بازیکن میدان را نیز به دست آورد.

هندوستان در پاسخ، هدف تعیین‌شده را تنها در ۲۸.۴ آور و با از دست دادن یک ویکت پشت سر گذاشت و با رسیدن به ۲۲۴ دوش، پیروزی مقتدرانه‌ای را جشن گرفت.

در بخش توپ‌زنی هند، یاشاوی جایسوال با کسب ۱۱۰ دوش، درخشان ظاهر شد و نقش اصلی را در این برد ایفا کرد.

بدین ترتیب، هندوستان در مجموع با سه پیروزی متوالی، این سلسله مسابقات را با نتیجه ۳ بر صفر به سود خود به پایان رساند.

پربازدیدترین‌ها

عضو سابق طالبان: درس بیولوژی نگذاشت که مهاجم انتحاری شوم
۱

عضو سابق طالبان: درس بیولوژی نگذاشت که مهاجم انتحاری شوم

۲

روز جهانی پناهندگان؛ چوپان‌بچه دره‌های غزنی که در کپنهاگن پزشک بخش قلب شد

۳

طالبان از حمله به مراکز داعش در دو ایالت پاکستان خبر داد

۴

وزیر صحت عامه طالبان: هند و چین در مدرن‌سازی طب سنتی همکاری می‌کنند

۵

اعضای طالبان که برای رهبری احمد شرع حسرت می‌خورند

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

نصرت‌الله انصاری با کسب دو مدال طلای مسابقات «ان‌پی‌سی» امریکا درخشید

۳۰ جوزا ۱۴۰۵، ۱۶:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)
نصرت‌الله انصاری با کسب دو مدال طلای مسابقات «ان‌پی‌سی» امریکا درخشید
100%

میر نصرت‌الله انصاری، بدنساز افغان، در مسابقات پرورش اندام «ان‌پی‌سی» امریکا که در ایالت تنسی برگزار شد، موفق به کسب دو مدال طلا شد. انصاری در بخش پرورش اندام سنگین‌وزن و همچنین در بخش کلاسیک فیزیک (قد ۱۸۰ سانتی‌متر) با برتری برابر رقبایش، عنوان قهرمانی هر دو بخش را به دست آورد.

این موفقیت، جواز حضور او در رقابت‌های انتخابی تیم ملی امریکا را نیز فراهم کرده است. همچنین وی با این دستاورد می‌تواند در مسابقات معتبر آماتور المپیا، آرنولد کلاسیک و مستر یونیورس شرکت کند.

انصاری پیش از آغاز این رقابت‌ها اعلام کرده بود که هر موفقیتی را که در این مسابقات به دست آورد، به زنان افغانستان تقدیم خواهد کرد.

100%

از نیویورک تا ونکوور؛ انتقاد بازیکنان از چمن‌های متفاوت جام جهانی ۲۰۲۶

۲۹ جوزا ۱۴۰۵، ۲۲:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)
از نیویورک تا ونکوور؛ انتقاد بازیکنان از چمن‌های متفاوت جام جهانی ۲۰۲۶
100%

در جریان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، کیفیت و شرایط زمین‌های بازی به یکی از مسائل بحث‌برانگیز تبدیل شده است؛ موضوعی که بازیکنان و مربیان را در چندین ورزشگاه مختلف غافلگیر کرده است. برخی بازیکنان و مربیان از کیفیت زمین چمن ورزشگاه‌ها انتقاد کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، مربی تیم ملی فرانسه، دیدیه دشان، پس از دیدار مقابل سنگال اعلام کرد بازیکنانش مجبور به تغییر نوع استوک کفش خود در ورزشگاه نیویورک–نیوجرسی شده‌اند. او شرایط زمین را «غیرعادی» توصیف کرد.

هافبک فرانسوی، آدرین رابیو نیز انتقاد تندتری داشت و گفت: «این زمین اصلاً شبیه چمن نیست، بیشتر شبیه سطحی مصنوعی، سفت و غیرطبیعی است.»

در مقابل، برخی ورزشگاه‌ها مانند ونکوور بازخوردهای بسیار مثبتی دریافت کرده‌اند و بازیکنان کیفیت چمن آن را تحسین کرده‌اند.

طبق گزارش‌ها، فیفا اعلام کرده است که تمام زمین‌ها از نظر استانداردهای بازی و ایمنی در وضعیت مطلوب قرار دارند و تفاوت‌های ظاهری به دلیل شرایط اقلیمی و نوع چمن هیبریدی است که در این دوره از مسابقات استفاده می‌شود.

این نوع زمین‌ها ترکیبی از چمن طبیعی و لایه‌های مصنوعی زیرین هستند که برای افزایش دوام طراحی شده‌اند؛ اما به گفته برخی کارشناسان، همین ساختار می‌تواند باعث احساس متفاوت زیر پا برای بازیکنان حرفه‌ای شود.

امریکا با پیروزی مقابل استرالیا به مرحله حذفی جام جهانی صعود کرد

۲۹ جوزا ۱۴۰۵، ۲۲:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)
امریکا با پیروزی مقابل استرالیا به مرحله حذفی جام جهانی صعود کرد
100%

تیم ملی فوتبال امریکا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل استرالیا در دومین دیدار خود در گروه چهارم جام جهانی ۲۰۲۶، صعودش به مرحله حذفی را یک بازی زودتر قطعی کرد. تیم امریکا در این دیدار، هر دو گل خود را در نیمه نخست وارد دروازه استرالیا کرد و شش امتیازی شد.

امریکایی‌ها در دقیقه ۱۱ با گل به خودی «کامرون برگس» مدافع استرالیا پیش افتادند. سپس «الکس فریمن» دقایقی پیش از پایان نیمه نخست گل دوم را به ثمر رساند. این گل ابتدا به دلیل آفساید مردود اعلام شد؛ اما پس از بازبینی تصاویر ویدئویی (VAR) مورد تأیید قرار گرفت.

با این پیروزی، امریکا شش امتیازی شد و حضور خود را در مرحله یک‌شانزدهم نهایی قطعی کرد. این تیم در آخرین دیدار مرحله گروهی به مصاف ترکیه خواهد رفت.

در مقابل، استرالیا با سه امتیاز همچنان شانس صعود دارد و در بازی پایانی خود برابر پاراگوای قرار می‌گیرد.

100%
100%

نبرد قدرت و مهارت؛ مبارزه جذاب احمد حلیمسون با جوزف دونکور در اوکتاگون

۲۹ جوزا ۱۴۰۵، ۲۲:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)
نبرد قدرت و مهارت؛ مبارزه جذاب احمد حلیمسون با جوزف دونکور در اوکتاگون
100%

احمد حلیمسون، ورزشکار افغان فردا شب، شنبه ٣٠ جوزا ١٤٠٥، در دور ٩٠ مسابقات سازمان مبارزه‌های آزاد «اوکتاگون»، به مصاف جوزف دونکور از آلمان می‌رود. احمد حلیمسون، مبارز افغان در دوازده رکورد حرفه‌ای خود در مبارزه‌های آزاد، هفت پیروزی، چهار باخت و یک مساوی کسب کرده است.

سازمان اوکتاگون برگزار کننده این مسابقات در مورد این مسابقه مهیج نوشته است، وقتی احمد حلیمسون به سمت حریفانش هجوم می‌برد، بسیاری از آن‌ها احساس می‌کنند زیر چرخ‌های یک سنگ‌شکن گرفتار شده‌اند. این مبارز سرسخت در هفت پیروزی حرفه‌ای خود، شش برد را در همان راوند نخست به دست آورده که چهار مورد آن با وادار کردن حریفان به تسلیم رقم خورده است.

او در آخرین مبارزه خود «مالاخ»، مشهور به «پادشاه شمال» را شکست داد و پس از پایان مسابقه با اعتمادبه‌نفس گفت: «بعد از راوند اول فهمیدم که او نمی‌تواند با سرعت من هماهنگ شود.» حلیمسون با سبک مبارزه‌ای تهاجمی و سرسختانه، این بار نیز در برابر هوادارانش به دنبال یک پایان زودهنگام دیگر است.

اما در سوی دیگر قفس، جوزف دونکور قرار دارد؛ مبارزی که از شش پیروزی خود، پنج برد را پیش از پایان زمان قانونی مسابقه به دست آورده است. دونکور برخلاف بسیاری از مبارزان، ورزشکار جنجالی در شبکه‌های اجتماعی نیست و ترجیح می‌دهد توانایی‌هایش را در قفس به نمایش بگذارد. این ورزشکار دو بار شکست خورده است.

او هم در ضربات ایستاده قدرت بالایی دارد و هم در مبارزه‌های زمینی می‌تواند حریفانش را به دردسر بیندازد. دونکور پیش از این نیز برای کسب عنوان قهرمانی در یکی از سازمان‌های معتبر آلمان مبارزه کرده است. اکنون باید دید آیا او می‌تواند از تمام تجربه و توانایی‌هایش در صحنه بزرگ سازمان اکتاگون استفاده کند یا خیر.

100%
100%

رویارویی دو مبارز کامل؛ نبرد ظفر محسن، ورزشکار افغان با ستاره پیشین یواف‌سی و بلاتور

۲۹ جوزا ۱۴۰۵، ۲۱:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)
رویارویی دو مبارز کامل؛ نبرد ظفر محسن، ورزشکار افغان با ستاره پیشین یواف‌سی و بلاتور
100%

ظفر محسن، مبارز «ام‌ام‌ای» افغانستان که مقیم اروپا است، فردا شب، شنبه ٣٠ جوزا ١٤٠٥، در آلمان وارد قفس مسابقه می‌شود. این دیدار در دور ٩٠ مسابقات سازمان مبارزه‌های آزاد «اوکتاگون» برگزار می‌شود و محسن به مصاف ریچی اسمولن، ستاره پیشین سازمان‌های «یواف‌سی» و بلاتور از ایرلند می‌رود.

به گزارش سازمان اوکتاگون، ظفر محسن با کارنامه‌ای متشکل از ۱۴ پیروزی، ۴ شکست و یک مبارزه بدون نتیجه، یکی از مبارزان کامل و چندبعدی این رقابت‌ها به شمار می‌رود. آمار او نشان‌دهنده توانایی بالایش در تمام جنبه‌های مبارزه است؛ ۶ پیروزی با ناک‌اوت، ۵ برد با تسلیم کردن حریف و ۳ پیروزی با رأی داوران.

محسن پیش از این موفق شده است چهره‌های شناخته‌شده‌ای همچون مکس کوگا و نیکو سامسونیدزه را شکست دهد. او هم در مبارزه ایستاده قدرت انفجاری بالایی دارد و هم در نبردهای زمینی حریفی خطرناک محسوب می‌شود؛ مبارزی که می‌تواند در هر لحظه و در هر موقعیتی به مبارزه پایان دهد.

در سوی دیگر، ریچی اسمولن از ایرلند با رکورد ۱۵ پیروزی، ۴ شکست و یک تساوی قرار دارد؛ مبارزی باتجربه که سابقه حضور در دو سازمان معتبر یو‌اف‌سی و بلاتور را در کارنامه خود دارد.

۱۵پیروزی اسمولن شامل ۶ ناک‌اوت یا ناک‌اوت فنی، ۶ برد با تسلیم کردن حریف و ۳ پیروزی با رأی داوران است؛ آماری که نشان می‌دهد او نیز همانند محسن در هر دو بخش مبارزه ایستاده و زمینی مهارت بالایی دارد.

این دیدار تقابل دو مبارز همه‌فن‌حریف است؛ دو ورزشکاری که توانایی پایان دادن به مبارزه را در هر شرایطی دارند و نوید یک نبرد تماشایی را می‌دهند.

این مسابقه در شهر برلین آلمان برگزار می‌شود.

100%