• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

یازدهمین دوره لیگ کریکت اشپگیزه از ۱۰ سرطان در خوست آغاز می‌شود

۳۰ جوزا ۱۴۰۵، ۱۷:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

کریکت‌بورد افغانستان اعلام کرد یازدهمین دوره رقابت‌های «ای‌اند اشپگیزه لیگ» (Shpageeza Cricket League)، بزرگ‌ترین مسابقات بیست‌آوره داخلی کشور، از ۱۰سرطان ۱۴۰۵در ورزشگاه رحمت‌ولی مسرور ولایت خوست آغاز خواهد شد و تا ۲۳سرطان ادامه می‌یابد.

این نخستین بار در تاریخ لیگ اشپگیزه است که مسابقات خارج از کابل برگزار می‌شود و ولایت خوست میزبان این رقابت‌ها خواهد بود.

در دیدار افتتاحیه، تیم مدافع عنوان قهرمانی، تیم آمو به مصاف بند امیر خواهد رفت. همچنین تیم‌های بست، مس عینک و سپین‌غر نیز در این دوره حضور دارند.

بر اساس فرمت مسابقات، هر تیم دو بار برابر سایر تیم‌ها بازی خواهد کرد. در مجموع ۲۱مسابقه طی ۱۴ روز برگزار می‌شود و دو تیم برتر جدول رده‌بندی به دیدار نهایی راه خواهند یافت.

لیگ اشپگیزه نخستین بار در سال ۲۰۱۳ راه‌اندازی شد و امسال یازدهمین دوره آن برگزار می‌شود. در ادوار گذشته، سپین‌غر با سه عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم این رقابت‌ها بوده است. آمو، مس عینک و کابل بازان نیز هر کدام دو بار قهرمان شده‌اند و بند امیر یک عنوان قهرمانی در کارنامه دارد.

این رقابت‌ها در سال‌های اخیر نقش مهمی در رشد کریکت داخلی افغانستان، شناسایی استعدادهای نو و تقویت تیم‌های ملی کشور ایفا کرده است.

100%

پربازدیدترین‌ها

عضو سابق طالبان: درس بیولوژی نگذاشت که مهاجم انتحاری شوم
۱

عضو سابق طالبان: درس بیولوژی نگذاشت که مهاجم انتحاری شوم

۲

روز جهانی پناهندگان؛ چوپان‌بچه دره‌های غزنی که در کپنهاگن پزشک بخش قلب شد

۳

طالبان از حمله به مراکز داعش در دو ایالت پاکستان خبر داد

۴

وزیر صحت عامه طالبان: هند و چین در مدرن‌سازی طب سنتی همکاری می‌کنند

۵

اعضای طالبان که برای رهبری احمد شرع حسرت می‌خورند

•
•
•

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

مطالب بیشتر

پس از کسب مدال برنز اروپا؛ فاطمه جامی در مسابقات آزاد بوسنیا به میدان می‌رود

۳۰ جوزا ۱۴۰۵، ۱۷:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)
پس از کسب مدال برنز اروپا؛ فاطمه جامی در مسابقات آزاد بوسنیا به میدان می‌رود
100%

فاطمه جامی، دختر تکواندوکار افغانستان که روز گذشته موفق به کسب مدال برنز رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های اروپا شد، فردا در مسابقات آزاد تکواندو بوسنیا و هرزگوینا به میدان خواهد رفت. هر دو رویداد به میزبانی بوسنیا و هرزگوینا برگزار می‌شود.

جامی در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های اروپا عملکرد درخشانی داشت و با شکست سه حریف خود تا مرحله نیمه‌نهایی پیش رفت. او در مسیر کسب مدال برنز، نمایندگان بوسنیا، ترکیه و ایتالیا را شکست داد و سپس در مرحله نیمه‌نهایی مقابل تکواندوکار بلغاریا قرار گرفت.

این ورزشکار افغان که در ترکیب باشگاه تی‌سی‌سی فردریش‌هافن آلمان رقابت می‌کرد، در راوند سوم دیدار نیمه‌نهایی با اختلاف دو امتیاز شکست خورد و به مدال برنز این مسابقات دست یافت.

رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های اروپا با حضور ۱۷۳۷ ورزشکار از کشورهای مختلف برگزار شد. ورزشکاران در هفت وزن، از منفی ۴۹ تا مثبت ۶۸ کیلوگرام، در سالون «گوران چنگیج» با یکدیگر رقابت کردند.

فاطمه جامی در وزن ۵۹ کیلوگرام به رقابت پرداخت؛ وزنی که ۴۰ تکواندوکار در آن حضور داشتند. او اکنون امیدوار است با ادامه روند موفق خود، در مسابقات آزاد بوسنیا نیز به نتایج درخشانی دست پیدا کند.

100%

سه بازی، سه شکست؛ تیم ملی کریکت افغانستان مقابل هند مغلوب شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵، ۱۶:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)
سه بازی، سه شکست؛ تیم ملی کریکت افغانستان مقابل هند مغلوب شد
100%

تیم ملی کریکت افغانستان در سومین و آخرین دیدار خود از سلسله مسابقات یک‌روزه بین‌المللی برابر هندوستان، با تفاوت ۹ ویکت شکست خورد تا این رقابت‌ها را با سه باخت پیاپی مقابل میزبان به پایان برساند. این مسابقه در ورزشگاه چنای هند برگزار شد.

هندوستان پیش از آغاز این دیدار قهرمانی خود را قطعی کرده بود و این مسابقه جنبه تشریفاتی داشت. افغانستان پس از برنده شدن در قرعه، ابتدا توپ‌زنی را انتخاب کرد و در ۴۴.۲ آور با از دست دادن تمامی بازیکنانش، ۲۱۸ دوش به دست آورد.

در ترکیب افغانستان، حشمت‌الله شهیدی با کسب ۱۰۲ دوش بهترین عملکرد را داشت و تنها بازیکنی بود که موفق به ثبت سنچری شد. در سوی مقابل، پاراسید کرشنا با کسب ۵ ویکت نقش مهمی در برتری هند ایفا کرد و عنوان بهترین بازیکن میدان را نیز به دست آورد.

هندوستان در پاسخ، هدف تعیین‌شده را تنها در ۲۸.۴ آور و با از دست دادن یک ویکت پشت سر گذاشت و با رسیدن به ۲۲۴ دوش، پیروزی مقتدرانه‌ای را جشن گرفت.

در بخش توپ‌زنی هند، یاشاوی جایسوال با کسب ۱۱۰ دوش، درخشان ظاهر شد و نقش اصلی را در این برد ایفا کرد.

بدین ترتیب، هندوستان در مجموع با سه پیروزی متوالی، این سلسله مسابقات را با نتیجه ۳ بر صفر به سود خود به پایان رساند.

نصرت‌الله انصاری با کسب دو مدال طلای مسابقات «ان‌پی‌سی» امریکا درخشید

۳۰ جوزا ۱۴۰۵، ۱۶:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)
نصرت‌الله انصاری با کسب دو مدال طلای مسابقات «ان‌پی‌سی» امریکا درخشید
100%

میر نصرت‌الله انصاری، بدنساز افغان، در مسابقات پرورش اندام «ان‌پی‌سی» امریکا که در ایالت تنسی برگزار شد، موفق به کسب دو مدال طلا شد. انصاری در بخش پرورش اندام سنگین‌وزن و همچنین در بخش کلاسیک فیزیک (قد ۱۸۰ سانتی‌متر) با برتری برابر رقبایش، عنوان قهرمانی هر دو بخش را به دست آورد.

این موفقیت، جواز حضور او در رقابت‌های انتخابی تیم ملی امریکا را نیز فراهم کرده است. همچنین وی با این دستاورد می‌تواند در مسابقات معتبر آماتور المپیا، آرنولد کلاسیک و مستر یونیورس شرکت کند.

انصاری پیش از آغاز این رقابت‌ها اعلام کرده بود که هر موفقیتی را که در این مسابقات به دست آورد، به زنان افغانستان تقدیم خواهد کرد.

100%

از نیویورک تا ونکوور؛ انتقاد بازیکنان از چمن‌های متفاوت جام جهانی ۲۰۲۶

۲۹ جوزا ۱۴۰۵، ۲۲:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)
از نیویورک تا ونکوور؛ انتقاد بازیکنان از چمن‌های متفاوت جام جهانی ۲۰۲۶
100%

در جریان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، کیفیت و شرایط زمین‌های بازی به یکی از مسائل بحث‌برانگیز تبدیل شده است؛ موضوعی که بازیکنان و مربیان را در چندین ورزشگاه مختلف غافلگیر کرده است. برخی بازیکنان و مربیان از کیفیت زمین چمن ورزشگاه‌ها انتقاد کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، مربی تیم ملی فرانسه، دیدیه دشان، پس از دیدار مقابل سنگال اعلام کرد بازیکنانش مجبور به تغییر نوع استوک کفش خود در ورزشگاه نیویورک–نیوجرسی شده‌اند. او شرایط زمین را «غیرعادی» توصیف کرد.

هافبک فرانسوی، آدرین رابیو نیز انتقاد تندتری داشت و گفت: «این زمین اصلاً شبیه چمن نیست، بیشتر شبیه سطحی مصنوعی، سفت و غیرطبیعی است.»

در مقابل، برخی ورزشگاه‌ها مانند ونکوور بازخوردهای بسیار مثبتی دریافت کرده‌اند و بازیکنان کیفیت چمن آن را تحسین کرده‌اند.

طبق گزارش‌ها، فیفا اعلام کرده است که تمام زمین‌ها از نظر استانداردهای بازی و ایمنی در وضعیت مطلوب قرار دارند و تفاوت‌های ظاهری به دلیل شرایط اقلیمی و نوع چمن هیبریدی است که در این دوره از مسابقات استفاده می‌شود.

این نوع زمین‌ها ترکیبی از چمن طبیعی و لایه‌های مصنوعی زیرین هستند که برای افزایش دوام طراحی شده‌اند؛ اما به گفته برخی کارشناسان، همین ساختار می‌تواند باعث احساس متفاوت زیر پا برای بازیکنان حرفه‌ای شود.

امریکا با پیروزی مقابل استرالیا به مرحله حذفی جام جهانی صعود کرد

۲۹ جوزا ۱۴۰۵، ۲۲:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)
امریکا با پیروزی مقابل استرالیا به مرحله حذفی جام جهانی صعود کرد
100%

تیم ملی فوتبال امریکا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل استرالیا در دومین دیدار خود در گروه چهارم جام جهانی ۲۰۲۶، صعودش به مرحله حذفی را یک بازی زودتر قطعی کرد. تیم امریکا در این دیدار، هر دو گل خود را در نیمه نخست وارد دروازه استرالیا کرد و شش امتیازی شد.

امریکایی‌ها در دقیقه ۱۱ با گل به خودی «کامرون برگس» مدافع استرالیا پیش افتادند. سپس «الکس فریمن» دقایقی پیش از پایان نیمه نخست گل دوم را به ثمر رساند. این گل ابتدا به دلیل آفساید مردود اعلام شد؛ اما پس از بازبینی تصاویر ویدئویی (VAR) مورد تأیید قرار گرفت.

با این پیروزی، امریکا شش امتیازی شد و حضور خود را در مرحله یک‌شانزدهم نهایی قطعی کرد. این تیم در آخرین دیدار مرحله گروهی به مصاف ترکیه خواهد رفت.

در مقابل، استرالیا با سه امتیاز همچنان شانس صعود دارد و در بازی پایانی خود برابر پاراگوای قرار می‌گیرد.

100%
100%