• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پایان رقابت‌های فوتسال زون شمال؛ احمدی اف‌سی بلخ بر سکوی قهرمانی ایستاد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵، ۱۴:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

دور نخست رقابت‌های راه‌یابی به لیگ دسته اول فوتسال افغانستان در زون شمال، به میزبانی ولایت بلخ، با معرفی تیم قهرمان به پایان رسید. در این رقابت‌ها پنج تیم از ولایت‌های شمالی کشور حضور داشتند و برای کسب جواز صعود به مرحله بعدی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در پایان، تیم احمدی اف‌سی بلخ با عملکردی برتر عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها از ششم سرطان آغاز شده بود و تیم‌های فولاد چابک سرپل، یاران مجاهد جوزجان، ترکستان یاشلر فاریاب، احمدی اف‌سی بلخ و آزادی نوین سمنگان در آن حضور داشتند.

تیم احمدی اف‌سی بلخ با کسب بیشترین امتیاز، ضمن کسب عنوان قهرمانی، جواز حضور در مرحله بعدی رقابت‌های انتخابی لیگ دسته اول فوتسال افغانستان را نیز به دست آورد.

در بخش جوایز انفرادی، مهدی بیانی از تیم احمدی اف‌سی بلخ به‌عنوان بهترین بازیکن، جواد شکری از همین تیم به‌عنوان بهترین دروازه‌بان و ارسلان قاری‌زاده از تیم یاران مجاهد جوزجان به‌عنوان آقای گل مسابقات معرفی شدند.

100%

پربازدیدترین‌ها

جمهوری اسلامی صدها ویزای رایگان برای حضور افغان‌ها در مراسم تشییع جنازه خامنه‌ای صادر کرد
۱

جمهوری اسلامی صدها ویزای رایگان برای حضور افغان‌ها در مراسم تشییع جنازه خامنه‌ای صادر کرد

۲

حملات پاکستان به افغانستان بدون محکومیت گسترده بین‌المللی ادامه دارد

۳

زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۵.۳ مناطقی در افغانستان را لرزاند

۴

فرزند رهبری که برای امریکا پایگاه می‌داد، سیاست‌های طالبان را می‌ستاید

۵

معاون ترامپ: منتقدان گفت‌وگو با ایران حامی بمباران بیشتر افغانستان هم بودند

•
•
•

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

مطالب بیشتر

آمو با دومین پیروزی پیاپی، جایگاه خود را در صدر جدول لیگ کریکت اشپگیزه مستحکم‌ کرد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵، ۱۴:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
آمو با دومین پیروزی پیاپی، جایگاه خود را در صدر جدول لیگ کریکت اشپگیزه مستحکم‌ کرد
100%

در سومین دیدار از یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ کریکت اشپگیزه، تیم آمو با اختلاف پنج ویکت تیم بُست را شکست داد. آمو با کسب دومین پیروزی پیاپی، چهار امتیازی شد و جایگاه خود را در صدر جدول رده‌بندی مستحکم‌تر کرد.

آمو پس از برنده شدن در قرعه، ابتدا توپ‌اندازی را انتخاب کرد. تیم بُست در نوبت نخست مسابقه، در ۲۰ آور با از دست دادن تمامی بازیکنان خود، ۱۵۳ دوش به دست آورد. در این میان، نجیب‌الله زدران با کسب ۴۵ دوش، بیشترین امتیاز را برای تیمش ثبت کرد.

در بخش توپ‌اندازی تیم آمو، یمین احمدزی و گلبدین نایب هر کدام با کسب سه ویکت، نقش مهمی در پیروزی تیم خود ایفا کردند. یمین احمدزی در پایان مسابقه نیز عنوان بهترین بازیکن میدان را به دست آورد.

در نوبت دوم، تیم آمو با از دست دادن پنج ویکت، در ۱۹ آور به ۱۵۵ دوش رسید و پیروزی این دیدار را از آن خود کرد. عبدالملک با کسب ۶۴ دوش، بیشترین سهم را در پیروزی آمو داشت و بهترین امتیازآور این تیم بود.

100%

آغاز مسابقات جام میرویس نیکه، رقابت بوکسوران نوجوان و جوان در سیزده وزن

۱۱ سرطان ۱۴۰۵، ۱۳:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)
آغاز مسابقات جام میرویس نیکه، رقابت بوکسوران نوجوان و جوان در سیزده وزن
100%

نهمین دوره رقابت‌های مشت‌زنی جام میرویس نیکه با حضور ۱۳۰ ورزشکار از ۲۲ باشگاه شهر کابل آغاز شد. این رقابت‌های یک‌روزه در رینگ مسابقات فدراسیون مشت‌زنی افغانستان برگزار می‌شود و ورزشکاران در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان برای کسب مقام‌های برتر با یکدیگر رقابت می‌کنند.

اشتراک‌کنندگان این مسابقات در ۱۳ وزن و به‌صورت تک‌حذفی به مصاف یکدیگر می‌روند تا برترین‌های هر وزن مشخص شوند.

مسئولان برگزارکننده این رقابت‌ها، هدف از برگزاری این مسابقات را گرامی‌داشت از میرویس نیکه، ترویج فرهنگ ورزش، ارتقای سطح فنی مشت‌زنی و فراهم‌سازی زمینه رشد و توسعه این رشته ورزشی در کشور عنوان کرده‌اند.

100%

ملی‌پوشان افغانستان در روز نخست مسابقات پرورش اندام جنوب آسیا چهار مدال کسب کردند

۱۱ سرطان ۱۴۰۵، ۱۳:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)
ملی‌پوشان افغانستان در روز نخست مسابقات پرورش اندام جنوب آسیا چهار مدال کسب کردند
100%

ملی‌پوشان پرورش اندام افغانستان در روز نخست شانزدهمین دوره مسابقات پرورش اندام جنوب آسیا، با کسب یک مدال طلا، دو نقره و یک برنز، آغازی موفق را در این رقابت‌ها رقم زدند. فدراسیون پرورش اندام افغانستان اعلام کرد که ورزشکاران کشور در نخستین روز این مسابقات عملکرد درخشان داشته‌اند.

افغانستان با کاروانی متشکل از ۱۸ ورزشکار در این رقابت‌ها حضور دارد. این مسابقات از ۹ تا ۱۳ سرطان ۱۴۰۵ به میزبانی بوتان برگزار می‌شود.

بر بنیاد اعلام فدراسیون، میوند بابکرخیل موفق به کسب مدال طلا شد. همچنین ریاض رحمان احسان در بخش جوانان رده سنی ۲۱ سال، مدال نقره را از آن خود کرد.

در ادامه، احمد حبیبی در وزن ۷۰ کیلوگرام مدال نقره را برای افغانستان به دست آورد و بلال جلیلی نیز در بخش اتلتیک فیزیک، میزان قدی ۱۶۷ سانتی‌متر، موفق به کسب مدال برنز شد.

100%
100%
100%

پایان نوزدهمین دوره رقابت‌های انتخابی آشی‌هارا کاراته ولایت کاپیسا با معرفی برترین‌ها

۱۱ سرطان ۱۴۰۵، ۰۴:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)
پایان نوزدهمین دوره رقابت‌های انتخابی آشی‌هارا کاراته ولایت کاپیسا با معرفی برترین‌ها
100%

مسئولان آشی‌هارا کاراته ولایت کاپیسا اعلام کردند که نوزدهمین دوره رقابت‌های انتخابی این رشته ورزشی با حضور ۱۴۵ ورزشکار در این ولایت برگزار شد. این رقابت‌ها در پنج رده سنی برگزار شد و ورزشکاران برای کسب مقام‌های برتر با یکدیگر رقابت کردند.

بر بنیاد نتایج این مسابقات، ۵۰ ورزشکار برتر پس از کسب مقام، جواز حضور در تیم منتخب آشی‌هارا کاراته ولایت کاپیسا را به دست آوردند.

در پایان این رقابت‌ها، باشگاه آشی‌هارا کاراته حصه دوم کاپیسا مقام نخست را از آن خود کرد، باشگاه جوانان دیرستان در جایگاه دوم قرار گرفت و باشگاه آشی‌هارا کاراته خالد بن ولید مقام سوم را کسب کرد.

100%

سرمربی کرواسیا: نبرد اصلی مقابل پرتگال، در خط میانی رقم می‌خورد نه تقابل رونالدو و مودریچ

۱۱ سرطان ۱۴۰۵، ۰۴:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)
سرمربی کرواسیا: نبرد اصلی مقابل پرتگال، در خط میانی رقم می‌خورد نه تقابل رونالدو و مودریچ
100%

زلاتکو دالیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال کرواسیا، پیش از دیدار تیمش مقابل پرتگال در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، تأکید کرد که سرنوشت این مسابقه بیش از هر چیز به عملکرد هافبک‌های دو تیم بستگی دارد، نه تقابل کریستیانو رونالدو و لوکا مودریچ.

دالیچ گفت پرتگال یکی از بهترین خطوط میانی مسابقات را در اختیار دارد و بازیکنان این تیم از نظر تاکتیکی بسیار منظم هستند. او افزود که در چنین دیدار حساسی، هر اشتباه می‌تواند سرنوشت بازی را تغییر دهد.

کرواسیا پس از شکست در نخستین دیدار برابر انگلستان، با دو پیروزی مقابل پاناما و گانا به مرحله حذفی صعود کرد. در مقابل، پرتگال با یک پیروزی و دو تساوی از مرحله گروهی عبور کرده است.

سرمربی کرواسیا با وجود نتایج نه‌چندان درخشان پرتگال در دور گروهی، این تیم را یکی از خطرناک‌ترین مدعیان دانست و گفت آن‌ها با در اختیار داشتن بازیکنانی مانند ویتینیا، ژائو نوس و برونو فرناندز، همواره توانایی ایجاد خطر را دارند.

دیدار کرواسیا و پرتگال همچنین ممکن است آخرین حضور جام جهانی برای دو ستاره بزرگ فوتبال، لوکا مودریچ و کریستیانو رونالدو، باشد.

100%