• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جنجال لغو محرومیت بالوگون؛ نمایندگان پارلمان اروپا خواستار تحقیق درباره اینفانتینو شدند

۱۷ سرطان ۱۴۰۵، ۲۰:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش «آسوشیتد پرس»، شماری از نمایندگان پارلمان اروپا خواستار آغاز تحقیق درباره نقش جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، در تصمیم جنجالی برای لغو محرومیت فلورین بالوگون، مهاجم تیم ملی فوتبال امریکا، در جام جهانی فوتبال ٢٠٢٦ شدند.

بالوگون در دیدار برابر بوسنیا‌وهرزگوینا با کارت سرخ داور از زمین اخراج شده بود و طبق قوانین باید بازی بعدی تیمش مقابل بلجیم را از دست می‌داد؛ اما پس از مداخله دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، فیفا محرومیت یک‌جلسه‌ای او را تعلیق کرد.

«بری اندروز»، «لارا وولترز» و «نیلز فوگلسانگ» در بیانیه‌ای مشترک این اقدام را «تغییر قوانین در میانه جام جهانی» و «نقض عدالت ورزشی» توصیف کردند و از کمیته اخلاق فیفا خواستند بررسی کند که آیا فشار سیاسی دولت امریکا در این تصمیم نقش داشته است یا خیر.

این نمایندگان همچنین به موضوعاتی مانند اعطای «جایزه صلح فیفا» به ترامپ اشاره کرده و خواستار بررسی احتمال نقض اصل بی‌طرفی سیاسی از سوی رئیس فیفا شده‌اند. تاکنون ۳۵ نماینده پارلمان اروپا از این درخواست حمایت کرده‌اند.

فیفا اما اعلام کرده است که لغو محرومیت بالوگون توسط کمیته انضباطی این نهاد و بر اساس روندهای داخلی اتخاذ شده است.

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

پاکستان از جامعه جهانی خواست در مبارزه با تروریسم در افغانستان کمک کند

۳

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۴

رئیس مجلس فرانسه سیاست طالبان علیه زنان را آپارتاید جنسیتی خواند

۵

سازمان ملل: تغییرات اقلیمی زندگی آوارگان در افغانستان را تهدید می‌کند