• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تیم تکواندو مهاجران افغان در رقابت‌های بین‌المللی مالیزیا به میدان می‌رود

۱۹ سرطان ۱۴۰۵، ۱۶:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

تیم تکواندو مهاجران افغان مقیم مالیزیا با حضور ۱۵ورزشکار در هجدهمین دوره رقابت‌های بین‌المللی تکواندو مالیزیا شرکت می‌کند. ورزشکاران افغان در چهار رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان و در بخش‌های دختران و پسران، برابر حریفان خود به میدان خواهند رفت.

بر اساس اطلاعات موجود، این مسابقات با حضور تکواندوکارانی از بیش از ۱۲ کشور، در روزهای ۱۱و ۱۲ جولای در شهر کوالالامپور برگزار می‌شود.

تیم مهاجران افغان با هدایت فهیم‌الله بره‌کی در این رقابت‌ها حضور یافته است. هدف از شرکت در این مسابقات، فراهم کردن فرصت کسب تجربه بین‌المللی برای ورزشکاران، ارتقای سطح فنی آنان و شناسایی استعدادهای برتر در میان تکواندوکاران افغان مقیم مالیزیا عنوان شده است.

پربازدیدترین‌ها

روزنامه تاز: برخی مهاجران افغان بدون سابقه جرمی در خطر اخراج از آلمان قرار دارند
۱

روزنامه تاز: برخی مهاجران افغان بدون سابقه جرمی در خطر اخراج از آلمان قرار دارند

۲

آلمان برای اخراج ۷۷ پناهجوی افغان بیش از یک میلیون یورو هزینه کرده است

۳

امرالله صالح: پاکستان بعد از ۳۰ سال فهمید که 'طالبان نامشروع است'

۴

باشندگان قندهار: طالبان هر روز اجساد ناشناس را با رنجر به گورستان‌ها منتقل می‌کنند

۵

قزاقستان و یک بانک خصوصی افغانستان برای گسترش همکاری بانکی توافق کردند

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

ژرژ ژسوس سرمربی تیم ملی فوتبال پرتگال شد

۱۹ سرطان ۱۴۰۵، ۱۶:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)
ژرژ ژسوس سرمربی تیم ملی فوتبال پرتگال شد
100%

فدراسیون فوتبال پرتگال، ژرژ ژسوس را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی این کشور معرفی کرد. این تصمیم تنها چند روز پس از حذف پرتگال از جام جهانی ۲۰۲۶ و پایان همکاری با روبرتو مارتینز اتخاذ شده است.

روبرتو مارتینز پس از شکست یک بر صفر برابر اسپانیا در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی، از سمت خود کناره‌گیری و اعلام کرد که قراردادش با پایان این رقابت‌ها به اتمام رسیده است.

ژرژ ژسوس ۷۱ ساله، بخش عمده دوران مربیگری خود را در فوتبال پرتگال و با تیم‌های مطرحی چون بنفیکا و اسپورتینگ سپری کرده است. او پیش از پذیرش هدایت تیم ملی، سرمربی النصر عربستان بود و این تیم را در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ به قهرمانی لیگ حرفه‌ای عربستان رساند.

ژسوس در النصر با کریستیانو رونالدو همکاری موفقی داشت؛ رونالدو در فصل گذشته زیر نظر او در ۳۳ مسابقه، ۲۹ گل به ثمر رساند.

رونالدوی ۴۱ ساله پیش‌تر اعلام کرده بود که جام جهانی ۲۰۲۶ آخرین حضورش در این رقابت‌ها خواهد بود؛ اما هنوز درباره خداحافظی از تیم ملی پرتگال تصمیم نهایی خود را نگرفته است.

تیم بند امیر ششمین شکست پیاپی خود را مقابل تیم بست تجربه کرد

۱۹ سرطان ۱۴۰۵، ۱۶:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)
تیم بند امیر ششمین شکست پیاپی خود را مقابل تیم بست تجربه کرد
100%

تیم بند امیر در ادامه مسابقات لیگ کریکت ٢٠آوره اشپگیزه، با اختلاف یک دوش مقابل تیم بست شکست خورد تا ششمین باخت متوالی خود را در ششمین دیدار این فصل تجربه کند. یاران حشمت‌الله شهیدی، کاپیتان تیم ملی کریکت افغانستان، هنوز موفق به کسب امتیاز در این رقابت‌ها نشده‌اند.

تیم بست که با کاپیتانی ابراهیم زدران قرعه را برده بود، ابتدا توپ‌زنی کرد و در پایان ۲۰ آور، با از دست دادن چهار ویکت، ۱۸۵دوش به دست آورد. نجیب‌الله زدران با کسب ۶۴دوش بهترین عملکرد را در میان بازیکنان بست داشت و در پایان نیز عنوان بهترین بازیکن میدان را از آن خود کرد.

در پاسخ، بند امیر تا آستانه کسب مساوی یا پیروزی پیش رفت؛ اما در پایان ۲۰ آور با از دست دادن هفت ویکت، ۱۸۴دوش به دست آورد و تنها با اختلاف یک دوش بازی را واگذار کرد.

در ترکیب بند امیر، صدیق‌الله اتل با ۶۲دوش بهترین عملکرد را به نمایش گذاشت؛ اما درخشش او نیز نتوانست مانع ششمین شکست پیاپی تیمش شود.

بند امیر با این نتیجه همچنان بدون امتیاز در انتهای جدول لیگ اشپگیزه باقی ماند.

«وی‌ای‌آر» در جام جهانی ۲۰۲۶؛ فناوری که به جای کاهش جنجال‌ها، خود بدل به حاشیه شد

۱۹ سرطان ۱۴۰۵، ۱۵:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)
«وی‌ای‌آر» در جام جهانی ۲۰۲۶؛ فناوری که به جای کاهش جنجال‌ها، خود بدل به حاشیه شد
100%

فناوری کمک‌داور ویدیویی (VAR) که برای کاهش اشتباه‌های داوری و افزایش عدالت در فوتبال معرفی شد، در جام جهانی ۲۰۲۶ به یکی از مسائل بحث‌برانگیز این رقابت‌ها تبدیل شده است. با افزایش نقش VAR و گسترش دخالت آن در جریان داوری مسابقات، انتقادها از تصمیم‌های داوری را نیز افزایش داده است.

برخی مربیان و بازیکنان معتقدند که استفاده بیش از حد از فناوری، باعث شده است روند طبیعی بازی تغییر کند و تصمیم‌های جنجالی همچنان پابرجا بماند.

یکی از بحث‌برانگیزترین موارد، دیدار مصر و آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی بود؛ جایی که گل مصر پس از بررسی VAR به دلیل خطایی در جریان حمله مردود اعلام شد. حسام حسن، سرمربی مصر، پس از این مسابقه تصمیم‌های اتخاذشده را ناعادلانه خواند.

در مقابل، پیرلوئیجی کولینا، رئیس کمیته داوران فیفا، از عملکرد VAR دفاع کرد و گفت اگر خطایی در جریان به ثمر رسیدن گل رخ داده باشد، این سیستم می‌تواند حتی در صورتی که داور آن را در جریان بازی ندیده باشد، وارد عمل شود.

همچنین در دیدار کرواسیا و پرتگال، مردود شدن گل کرواسیا به دلیل ثبت برخورد بسیار جزئی توپ با یکی از بازیکنان توسط حسگر داخل توپ، واکنش‌های زیادی به همراه داشت. لوکا مودریچ، ستاره کرواسیا، معتقد است VAR باید تنها در اشتباهات کاملاً واضح مداخله کند و نباید برای صحنه‌های قابل تفسیر مورد استفاده قرار گیرد.

فیفا تأکید دارد که هدف از گسترش فناوری، دقیق‌تر شدن تصمیم‌های داوری است؛ اما منتقدان می‌گویند فوتبال نباید به ورزشی تبدیل شود که هر لحظه آن زیر بررسی فناوری قرار گیرد.

با ادامه رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، هنوز این پرسش باقی است که آیا VAR توانسته است عدالت بیشتری به فوتبال بیاورد یا خود به یکی از عوامل اصلی جنجال‌های داوری تبدیل شده است. تجربه این دوره از مسابقات می‌تواند نقش مهمی در تصمیم‌گیری درباره آینده استفاده از فناوری در فوتبال داشته باشد.

100%

تیم‌های آریانا خوست و عمر زواک هرات به لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان صعود کردند

۱۹ سرطان ۱۴۰۵، ۱۱:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)
تیم‌های آریانا خوست و عمر زواک هرات به لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان صعود کردند
100%

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده است که تیم‌های آریانا خوست و عمر زواک هرات با موفقیت جواز حضور در فصل ششم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان را به دست آورده‌اند.رقابت‌های انتخابی با حضور شش تیم از شش زون کشور به میزبانی ولایت هلمند برگزار شد.

تیم‌های اردو اف‌سی کابل، عمر زواک هرات، آریانا خوست، پیروزی قندز، یاران نور بلخ و بارک اف‌سی هلمند از روز چهارشنبه، ۱۰ سرطان، رقابت‌های خود را آغاز کردند.

بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال افغانستان، در پایان این مسابقات، تیم‌های آریانا خوست و عمر زواک هرات با کسب نتایج لازم، سهمیه حضور در فصل ششم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان را به دست آوردند.

رقابت‌های انتخابی عصر امروز به پایان می‌رسد و با مشخص شدن رتبه‌بندی تیم‌های صعودکننده، پرونده این دوره از مسابقات بسته خواهد شد.

100%
100%

تیم منتخب افغانستان با تفاوت ۱۹۹ دوش اوزبیکستان را شکست داد

۱۹ سرطان ۱۴۰۵، ۱۰:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)
تیم منتخب افغانستان با تفاوت ۱۹۹ دوش اوزبیکستان را شکست داد
100%

تیم منتخب افغانستان (Afghanistan XI) در یک دیدار دوستانه، تیم ملی کریکت اوزبیکستان را با تفاوت ۱۹۹دوش شکست داد. این مسابقه در ورزشگاه رحمت‌ولی مسرور ولایت خوست برگزار شد و حسن عیسی‌خیل با نمایش درخشان خود، عنوان بهترین بازیکن مسابقه را به دست آورد.

حسن عیسی‌خیل، بازیکن ۱۹ ساله افغانستان و فرزند محمد نبی عیسی‌خیل، ستاره تیم ملی کریکت افغانستان، با کسب ۱۲۰دوش از ۳۴ توپ نقش کلیدی در پیروزی تیمش ایفا کرد و بهترین بازیکن میدان شد.

در این مسابقه، که نخستین دیدار بین‌المللی کریکت در سال‌های اخیر در داخل افغانستان به شمار می‌رود، اوزبیکستان پس از برنده شدن در قرعه، توپ‌اندازی را انتخاب کرد. تیم منتخب افغانستان در ۲۰ آور، با از دست دادن هفت ویکت، ۳۲۳دوش به دست آورد. عمران میر، کاپیتان تیم، نیز با ۷۴دوش از ۳۲ توپ یکی دیگر از چهره‌های برجسته این دیدار بود.

در پاسخ، تیم اوزبیکستان در ۲۰ آور با از دست دادن هفت ویکت، تنها ۱۲۴دوش به دست آورد و با شکست سنگین روبه‌رو شد. معراج‌الدین، بازیکن ۱۸ ساله اوزبیکستان، با ۶۲دوش بهترین عملکرد را در میان بازیکنان تیمش داشت. در بخش توپ‌اندازی افغانستان نیز وفادار مومند، ناصرخان معروف‌خیل و عمران میر، هر کدام دو ویکت به دست آوردند.

منتخب افغانستان با ترکیب عمران میر (کاپیتان)، حسن عیسی‌خیل، الله‌نور، فیصل شینوزاده، نورالرحمن، کرامت‌الله، عصمت عالم، ناصرخان معروف‌خیل، خلیل گربز، وفادار مومند و فریدون داوودزی وارد میدان شد.

گفتنی است بازیکنان اصلی تیم ملی کریکت بزرگ‌سالان افغانستان در این دیدار حضور نداشتند و این مسابقه با حضور تیم منتخب افغانستان برگزار شد.

100%
100%