• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

لبرون جیمز برای آخرین شانس قهرمانی به فیلادلفیا سیکسرز پیوست

۳ اسد ۱۴۰۵، ۱۳:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

لبرون جیمز، فوق‌ستاره بسکتبال امریکا، اعلام کرد که برای آخرین فصل‌های دوران حرفه‌ای خود به فیلادلفیا سیکسِرز می‌پیوندد تا یک بار دیگر برای کسب قهرمانی NBA تلاش کند.جیمز گفت که این تصمیم را با هدف کسب یک قهرمانی دیگر گرفته و مسائل مالی یا خانوادگی در انتخاب او نقش نداشته است.

او تأکید کرد که هنوز انگیزه رقابت، تلاش و قهرمانی دارد و باور دارد می‌تواند به فیلادلفیا برای تبدیل‌شدن به یک تیم قهرمان کمک کند.

براساس گزارش ESPN، جیمز قراردادی دو ساله به ارزش ۸میلیون دالر امضا کرده که شامل گزینه بازیکن برای سال دوم است. این قرارداد به معنای کاهش چشم‌گیر دستمزد او خواهد بود؛ زیرا جیمز فصل گذشته بیش از ۵۰ میلیون دالر از لس‌آنجلس لیکرز دریافت کرده بود.

جیمز پس از هشت فصل حضور در لیکرز، در فیلادلفیا در کنار جوئل امبید، تایریس مکسِی و جیلن براون، بازیکن تازه‌وارد این تیم، قرار خواهد گرفت. سیکسِرز فصل گذشته از طریق پلی‌این به مرحله پلی‌آف راه یافت؛ اما در دور دوم برابر نیویورک نیکس، قهرمان نهایی لیگ، حذف شد.

جیمز ۴۱ ساله پس از حذف لیکرز از پلی‌آف ۲۰۲۶ حتی به بازنشستگی فکر کرده بود؛ اما در نهایت تصمیم گرفت به دوران بازی خود ادامه دهد. او گفت که هنوز عاشق بسکتبال است و احساس می‌کند توانایی ارائه بازی در بالاترین سطح و کمک به یک تیم برای کسب قهرمانی را دارد.

لبرون جیمز تاکنون چهار بار قهرمان NBA شده و چهار عنوان ارزشمندترین بازیکن فاینل را نیز در کارنامه دارد. او در طول دوران حرفه‌ای خود برای کلیولند، میامی هیت و لس‌آنجلس لیکرز بازی کرده و رکورددار امتیازآوری تاریخ NBA است.

جیمز با پیوستن به فیلادلفیا، در حالی وارد فصل بیست‌وچهارم دوران حرفه‌ای خود می‌شود که همچنان به دنبال پنجمین قهرمانی NBA و پایان باشکوه دوران درخشان خود است.

پربازدیدترین‌ها

سه افغان در ایران به اعدام محکوم شدند
۱

سه افغان در ایران به اعدام محکوم شدند

۲

منابع: چرخبال‌های حامل نیروهای تازه‌نفس طالبان در بدخشان هدف حمله راکتی قرار گرفت

۳

افزایش سرقت‌های مسلحانه در هرات نگرانی باشندگان را برانگیخته است

۴

جبهه آزادی اعلام کرد پایگاه‌های مرزی طالبان را در زیباک بدخشان تصرف کرده است

۵

منابع از 'درگیری سنگین در ولسوالی زیباک بدخشان' خبر می‌دهند

•
•
•

مطالب بیشتر

اظهارنظر جنجالی ترامپ؛ شاید لبرون جیمز نژادپرست باشد و از من خوشش نیاید

۳ اسد ۱۴۰۵، ۱۳:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، در یک اظهار نظر جنجالی درباره لبرون جیمز، ستاره سرشناس بسکتبال امریکا گفت که «شاید او نژادپرست باشد.» ترامپ هم‌چنین گفت که لبرون جیمز شاید از من خوشش نمی‌آید.

به گزارش رویترز، ترامپ در یک نشست خبری در کاخ سفید، در پاسخ به پرسشی درباره این‌که مایکل جردن یا لبرون جیمز بهترین بازیکن تاریخ بسکتبال است، از مایکل جردن حمایت کرد و گفت: «مایکل جردن دوست من است و با او گلف بازی می‌کنم. او واقعاً آدم خوبی است. فکر می‌کنم لبرون شاید نژادپرست باشد؛ اما شاید هم از ترامپ خوشش نمی‌آید. نمی‌دانم. من فقط کسانی را دوست دارم که مرا دوست داشته باشند؛ بنابراین مایکل جردن را انتخاب می‌کنم.»

لبرون جیمز در سه انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته امریکا از رقیبان ترامپ حمایت کرده بود. او در سال ۲۰۱۶ از هیلاری کلینتون، در سال ۲۰۲۰ از جو بایدن و در سال ۲۰۲۴ از کامالا هریس حمایت کرد.

جیمز همچنین در سال ۲۰۱۷، پس از آن‌که ترامپ دعوت تیم گلدن استیت وریرز به کاخ سفید را پس گرفت، از رئیس‌جمهور امریکا انتقاد کرده بود.

مایکل جردن ۶۳ ساله، با شیکاگو بولز در دهه ۱۹۹۰ شش قهرمانی NBA کسب کرد و پنج بار عنوان ارزشمندترین بازیکن لیگ را به دست آورد. لبرون جیمز ۴۱ ساله نیز چهار قهرمانی NBA و چهار عنوان MVP در کارنامه دارد و در حال حاضر رکورددار امتیاز و تعداد بازی در تاریخ NBA است.

رقابت‌های مشت‌زنی با حضور ۱۲۰ ورزشکار در کابل برگزار شد

۳ اسد ۱۴۰۵، ۱۲:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)
100%

رقابت‌های مشت‌زنی با حضور ۱۲۰ورزشکار از چهار زون کابل در سالون مسابقات فدراسیون مشت‌زنی افغانستان برگزار شد.این رقابت‌ها به یاد عبدالحی عزیزپور، مربی سه‌ستاره و فقید مشت‌زنی افغانستان، برگزار می‌شود.

فدراسیون مشت‌زنی هدف از برگزاری آن را قدردانی از خدمات و تلاش‌های ماندگار عزیزپور برای رشد و توسعه این رشته ورزشی عنوان کرده است.

ورزشکاران شرکت‌کننده در این مسابقات در ۱۰وزن با یکدیگر رقابت می‌کنند. مسئولان فدراسیون مشت‌زنی می‌گویند که عبدالحی عزیزپور در بخش داوری مشت‌زنی کشور نیز خدمات ارزنده و ماندگاری انجام داده است.

ایجاد زمینه برای رقابت سالم، شناسایی ورزشکاران مستعد و تقویت روحیه ورزشی میان مشت‌زنان از دیگر اهداف برگزاری این رقابت‌ها عنوان شده است.

100%

چهارمین دوره مسابقات دوچرخه‌سواری کوهستان با حضور ۱۸ ورزشکار در بامیان برگزار شد

۳ اسد ۱۴۰۵، ۱۲:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)
100%

چهارمین دوره مسابقات دوچرخه‌سواری کوهستان (کراس کانتری) با حضور ۱۸ورزشکار از ولایت‌های کابل، غزنی و بامیان در منطقه تاله‌نیک مرکز ولایت بامیان برگزار شد. در پایان این رقابت‌ها، احمد حارث از ولایت کابل مقام نخست را کسب کرد.

بعد از ورزشکار کابل، احمد مرتضی از بامیان در جایگاه دوم قرار گرفت و نقیب‌الله طوطاخیل دیگر ورزشکار کابل مقام سوم را کسب کرد.

مسئولان برگزاری این رقابت‌ها هدف از برگزاری آن را تشویق جوانان به ورزش دوچرخه‌سواری و فراهم‌کردن زمینه رشد و توسعه این رشته ورزشی عنوان کرده‌اند.

100%

گام تازه برای توسعه فوتبال؛ پروژه چمن مصنوعی جدید ورزشگاه هرات افتتاح شد

۲ اسد ۱۴۰۵، ۲۳:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

مراسم افتتاح پروژه تعویض چمن مصنوعی ورزشگاه ولایت هرات، عصر امروز با حضور مسئولان ورزشی، مسئولان فدراسیون فوتبال، پیشکسوتان، ورزشکاران و شماری از علاقه‌مندان فوتبال برگزار شد.

براساس معلومات فدراسیون فوتبال هرات، مسئولان فنی و انجنیران خارجی از کشور ترکیه در این مراسم، معلومات تخصصی و فنی درباره پروژه تعویض چمن مصنوعی، نقشه‌های اجرایی، مشخصات تکنیکی چمن و مراحل عملی اجرای پروژه ارائه کردند.

هم‌چنین بررسی‌های نهایی تکنیکی، اندازه‌گیری‌ها و آزمایش‌های لازم برای آغاز عملیات اجرایی پروژه در ورزشگاه انجام شده است.

مسئولان حاضر در مراسم، توسعه زیربناهای ورزشی، ایجاد امکانات معیاری و نقش این پروژه در رشد و توسعه فوتبال هرات را مهم دانسته و تأکید کردند که اجرای آن می‌تواند گامی مؤثر در راستای ارتقای سطح زیرساخت‌های ورزشی در این ولایت و کشور باشد.

در پایان مراسم، پروژه تعویض چمن مصنوعی ورزشگاه هرات رسماً افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

هم‌چنین در ادامه، یک دیدار دوستانه میان تیم‌های طوفان هریرود و تیم منتخب هرات برگزار شد که در پایان، طوفان هریرود با نتیجه ۳بر ۲ به پیروزی رسید.

100%
100%

فهرست بازیکنان تیم ملی کریکت افغانستان برای دیدارهای یک‌روزه مقابل ایرلند اعلام شد

۲ اسد ۱۴۰۵، ۲۲:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)
100%

تیم ملی کریکت افغانستان در ماه اگست ٢٠٢٥، سلسله دیدارهای یک‌روزه بین‌المللی خود را مقابل ایرلند آغاز می‌کند. این سلسله بازی‌ها شامل ٥دیدار است که نخستین بازی آن در پنجم اگست برگزار خواهد شد. دیدارهای بعدی نیز به ترتیب در روزهای هفتم، دهم، دوازدهم و پانزدهم همین ماه انجام می‌شود.

کریکت‌بورد افغانستان فهرست بازیکنان تیم ملی کریکت را برای این سلسله مسابقات اعلام کرده است. ملی‌پوشان افغانستان قرار است راهی ایرلند شوند و پیش از آغاز دیدارها، در یک کمپ تمرینی برای آمادگی هرچه بهتر تمرین کنند.

بازیکنان افغانستان:
رحمت‌شاه زرمتی (کاپیتان)، رحمن‌الله گربز، ابراهیم زدران، صدیق‌الله اتل، حشمت‌الله شهیدی، درویش رسولی، عظمت‌الله عمرزی، اکرام علی‌خیل، ننگیالی خروتی، راشد خان، الله‌محمد غضنفر، یمین احمدزی، سلیم صافی، فضل‌الحق فاروقی و ضیاءالرحمن شریفی.

بازیکنان ذخیره:
قیس احمد، بلال سامی، فرید ملک و بشیر احمد.

در این فهرست نام بازیکنان سرشناسی چون محمد نبی عیسی‌خیل، گلبدین نایب، نوراحمد لکنوال و نوین‌الحق دیده نمی‌شود.

100%