• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شاکرالله ابراهیمی مسئول کمیته داوران فدراسیون فوتبال افغانستان شد

۸ اسد ۱۴۰۵، ۲۱:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که شاکرالله ابراهیمی به‌عنوان مسئول کمیته داوران این فدراسیون منصوب شده است.ابراهیمی، فارغ‌التحصیل رشته تربیت‌بدنی، از سال ۲۰۱۲ در عرصه داوری فوتبال افغانستان فعالیت دارد و پیش از این نیز در بخش‌های مختلف فوتبال ولایت قندهار کار کرده است.

به گفته فدراسیون فوتبال افغانستان، او در سال ۲۰۱۸ در برنامه آموزشی سیستم کمک‌داور ویدیویی (VAR) در کوریای جنوبی شرکت کرده و به مدت دو سال نیز به‌عنوان استاد افتخاری در دانشگاه قندهار تدریس کرده است. ابراهیمی از سال ۲۰۱۹ به‌عنوان مدرس داوران فوتبال افغانستان فعالیت داشته و در زمینه آموزش و ارتقای ظرفیت داوران کشور کار کرده است.

او همچنین دارای سند درجه سوم مربیگری دروازه‌بانان از فیفا است و در سال‌های گذشته مسئولیت‌های مختلفی را در فدراسیون فوتبال قندهار بر عهده داشته است؛ از جمله مسئول کمیته داوران، کمیته دروازه‌بانان، کمیته جوانان، کمیته فوتسال و کمیته قضایی، همچنین مسئول مالی و اداری و معاون فنی این فدراسیون.

100%

پربازدیدترین‌ها

ملا هبت‌الله ۲۱ مقام طالبان را تغییر و تبدیل کرد
۱

ملا هبت‌الله ۲۱ مقام طالبان را تغییر و تبدیل کرد

۲

طالبان 'هفت غیرنظامی' را در یفتل بدخشان بازداشت کرد

۳

مرد افغان پس از خشونت مکرر علیه زنان به قتل دوست‌دخترش در ناروی متهم شد

۴

پولیس ایران از مرگ مشکوک یک مرد مهاجر افغان در تهران خبر داد

۵

دادستانی آلمان خواستار حبس ابد برای متهم افغانِ حمله با موتر در مونیخ شد

•
•
•

مطالب بیشتر

تیم قوش‌تپه قهرمان نخستین دوره لیگ برتر کشتی افغانستان شد

۸ اسد ۱۴۰۵، ۲۱:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)
100%

نخستین دوره لیگ برتر کشتی افغانستان امروز، پنج‌شنبه هشتم اسد ۱۴۰۵، در کابل با قهرمانی تیم قوش‌تپه به پایان رسید. در دیدار نهایی این رقابت‌ها، قوش‌تپه برابر تیم اخوت به پیروزی رسید و نخستین جام قهرمانی لیگ برتر کشتی افغانستان را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها با حضور بیش از ۱۰۰ کشتی‌گیر برتر از ولایت‌های مختلف کشور، طی ۱۰ روز در سالن ۲۵۰۰ نفری ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش در کابل برگزار شد. ۱۰ تیم از زون‌های مختلف کشتی افغانستان در ۱۰ وزن، به‌صورت دوره‌ای و امتیازی (تیم به تیم) با یکدیگر رقابت کردند.

تیم‌های اخوت، بالاحصار، دوستی، سپین‌غر، ستاره‌ها، صلح، قلعه‌دوست، فتح، قوش‌تپه و کهکشان در این دوره از لیگ حضور داشتند. این رقابت‌ها برای نخستین‌بار از سوی یک تلویزیون محلی نیز به‌صورت زنده پخش شد.

100%

به گفته فدراسیون کشتی افغانستان، ورزشکاران برتر زون‌های مختلف پس از شرکت در رقابت‌های انتخابی و زیر نظر فدراسیون، جواز حضور در لیگ برتر را به دست آوردند و کشتی‌گیران برتر این مسابقات نیز فرصت عضویت در تیم ملی کشتی افغانستان را کسب کردند.

برگزاری نخستین دوره لیگ برتر، گامی تازه برای توسعه کشتی افغانستان دانسته می‌شود؛ ورزشی که با وجود پیشینه‌ای کهن و داشتن پهلوانان نام‌آور، در سال‌های گذشته به دلیل کمبود زیرساخت‌ها، ضعف در برنامه‌ریزی و استعدادیابی با رکود روبه‌رو بوده است. حضور داوران ایرانی و پخش زنده تلویزیونی نیز از ویژگی‌های متفاوت این دوره از رقابت‌ها بود.

100%
100%

یوفا جام جهانی را تحریم کرد؛ بحران بی‌سابقه میان فوتبال اروپا و فیفا

۸ اسد ۱۴۰۵، ۱۷:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)
100%

اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) و ۵۵ فدراسیون عضو آن، به‌صورت یکپارچه به تحریم جام جهانی و تمامی رقابت‌های فیفا رأی دادند. این تصمیم در اعتراض به طرح فیفا برای واگذاری بخشی از سهام شرکت تجاری برگزارکننده مسابقات خود به سرمایه‌گذاران خصوصی اتخاذ شده است.

یوفا در بیانیه‌ای اعلام کرد تا زمانی که این طرح به‌طور کامل کنار گذاشته نشود و فیفا تضمین ندهد که مالکیت و مدیریت رقابت‌هایش هرگز به بخش خصوصی واگذار نخواهد شد، هیچ تیم ملی اروپایی در مسابقات فیفا شرکت نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این نهاد همچنین تأکید کرد که جام جهانی «برای فروش نیست» و واگذاری بخشی از مالکیت آن، ماهیت فوتبال را برای همیشه تغییر خواهد داد.

در همین حال، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) نیز از نحوه ارائه این طرح به‌شدت انتقاد کرده و اعلام کرده است که فیفا بدون هیچ‌گونه مشورت با کنفدراسیون‌های قاره‌ای، چنین تصمیم مهمی را مطرح کرده است. رئیس AFC تأکید کرد اجرای این طرح بدون حمایت همه کنفدراسیون‌های فوتبال جهان امکان‌پذیر نخواهد بود.

همزمان، اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال (FIFPRO) و اتحادیه بازیکنان حرفه‌ای استرالیا نیز با این طرح مخالفت کرده‌اند و آن را اقدامی فاقد شفافیت و مغایر با منافع بازیکنان و هواداران فوتبال دانسته‌اند.

100%

چلسی مدافع فرانسوی کریستال پالاس را به خدمت گرفت

۸ اسد ۱۴۰۵، ۱۵:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

باشگاه چلسی به‌صورت رسمی از جذب ماکسنس لاکروا، مدافع فرانسوی کریستال پالاس، خبر داد. این مدافع ۲۶ ساله با قراردادی تا سال ۲۰۳۲ به جمع آبی‌های لندن پیوسته است. رسانه‌های بریتانیایی ارزش این انتقال را حدود ۵۲میلیون پوند اعلام کرده‌اند.

لاکروا فصل گذشته در ۵۵ مسابقه برای کریستال پالاس به میدان رفت و با ثبت سه گل و سه پاس گل، نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لیگ کنفرانس اروپا ایفا کرد. او همچنین در جام جهانی ۲۰۲۶، سه بار پیراهن تیم ملی فرانسه را بر تن کرد.

این مدافع فرانسوی فوتبال حرفه‌ای خود را از باشگاه سوشو آغاز کرد، سپس در سال ۲۰۲۰ راهی وولفسبورگ آلمان شد و در سال ۲۰۲۴ به کریستال پالاس پیوست. او طی دو فصل حضور در فوتبال انگلستان، ۹۸ بازی برای پالاس انجام داد.

100%

مصدومیت رائول آسنسیو؛ مدافع رئال مادرید چند هفته خانه‌نشین شد

۸ اسد ۱۴۰۵، ۱۵:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که رائول آسنسیو، مدافع ۲۳ ساله این تیم، از ناحیه عضله پای راست دچار آسیب‌دیدگی شده است. رسانه‌های اسپانیایی گزارش داده‌اند که او احتمالاً چند هفته از میادین دور خواهد بود.

آسنسیو فصل گذشته در ۲۳ دیدار لالیگا برای رئال مادرید به میدان رفت و در طول فصل نیز با چند مصدومیت، از جمله ضربه به سر و آسیب‌دیدگی ساق پا، دست‌وپنجه نرم کرده بود.

در هفته‌های اخیر، برخی رسانه‌ها از علاقه چند باشگاه لیگ برتر انگلستان به جذب این مدافع اسپانیایی خبر داده‌اند؛ اما مصدومیت جدید او می‌تواند بر آینده‌اش در نقل‌وانتقالات تابستانی تأثیر بگذارد.

100%

نیمار، کاسمیرو و دانیلو از برنامه‌های آینده تیم ملی برازیل خارج شدند

۸ اسد ۱۴۰۵، ۱۵:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)
100%

کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم ملی برازیل، اعلام کرد که نیمار، کاسمیرو و دانیلو دیگر در برنامه‌های آینده این تیم جایی نخواهند داشت و برازیل قصد دارد برای رقابت‌های کوپا امریکا ۲۰۲۸، نسل تازه‌ای از بازیکنان را وارد ترکیب تیم ملی کند.

نیمار ۳۴ ساله پس از حذف برازیل در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ برابر ناروی، از بازی‌های ملی خداحافظی کرد. کاسمیرو ۳۴ ساله و دانیلو ۳۵ ساله هنوز به‌صورت رسمی از تیم ملی بازنشسته نشده‌اند؛ اما آنچلوتی تأکید کرده است که جام جهانی ۲۰۲۶ پایان یک نسل مهم از بازیکنان باسابقه برازیل بوده است.

سرمربی ایتالیایی برازیل گفت هدف نخست این تیم، آماده‌سازی یک نسل جدید و رقابتی برای کوپا امریکا ۲۰۲۸ است و قرار نیست برای جام جهانی ۲۰۳۰ منتظر بمانند. او البته تأکید کرد که همه بازیکنان باتجربه کنار گذاشته نخواهند شد و چهره‌هایی مانند مارکینیوش می‌توانند برای حفظ ثبات و تداوم در تیم ملی باقی بمانند.

برازیل که از سال ۲۰۰۲ تاکنون تنها یک‌بار به مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی رسیده، از سال ۲۰۱۹ نیز موفق به کسب عنوان قهرمانی کوپا امریکا نشده است. این تیم قرار است در ماه سپتامبر در دو دیدار دوستانه برابر استرالیا به میدان برود.

آنچلوتی همچنین تأیید کرد که فدراسیون فوتبال ایتالیا درباره هدایت تیم ملی این کشور با او تماس گرفته است؛ اما گفت به دلیل تعهدی که نسبت به تیم ملی برازیل دارد، قصد ندارد این مسئولیت را بپذیرد.