• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ارتش پاکستان ادعای عمران خان در مورد توطئه امریکا برای برکناری‌اش را رد کرد

۲۵ حمل ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش پاکستان روز پنجشنبه این ادعای عمران خان، صدراعظم پیشین پاکستان را رد کرد که امریکا در برکناری وی از صدارت نقش داشت. عمران خان مدعی است که واشنگتن در واکنش به سفر اخیرش به مسکو و پیگیری سیاست خارجی مستقل، در تبانی با احزاب مخالف زمینه عزلش از قدرت را فراهم کرد.

به نقل از رویترز، عمران خان گفته بود که مقامات ملکی و نظامی در کمیته امنیت ملی پاکستان ادعای وی را تایید کردند. اما، جنرال بابر افتخار، سخنگوی ارتش این گفته عمران خان را رد کرد.

جنرال افتخار در یک کنفرانس خبری گفت که در بیانیه کمیته امنیت ملی هیچ اشاره‌ای به «توطئه» یک کشور خارجی علیه حکومت پاکستان نشده بود.

عمران خان با استناد به این ادعای خود جلو برگزاری مجلس رای عدم اعتماد احزاب مخالف را در پارلمان گرفت و آن را منحل کرد. در عین حال، فواد چودری، وزیر اطلاعات از دادگاه عالی خواسته بود که یک کمیته قضایی را برای بررسی توطئه خارجی علیه عمران خان تشکیل دهد.

مقامات حزب تحریک انصاف به رهبری عمران خان ادعا کرده بودند که امریکا از آن رو علیه عمران خان بود که او در یک مصاحبه مخالفت خود با دادن پایگاه نظامی به امریکا را ابراز کرده بود. اما، سخنگوی ارتش در این مورد گفت که امریکا پس از خروج از افغانستان درخواست پایگاه نظامی در پاکستان را مطرح نکرده است.

در آستانه برگزاری مجلس رای عدم اعتماد در پارلمان، عمران خان و جنرال باجوه، لوی درستیز پاکستان با هم دیدار کردند. عمران خان بعداً مدعی شد که باجوه، پیشنهاد میانجیگری میان حکومت و احزاب مخالف را برای درهم شکستن بن بست در پارلمان داده بود.

جنرال افتخار گفت که عمران خان در دیدار با باجوه از او خواسته بود که با احزاب مخالف صحبت کند و از قول صدراعظم بگوید که اگر اپوزیسیون لایحه رای عدم اعتماد را کنار بگذارد، او انتخابات زودهنگام را برگزار خواهد کرد.

به گفته افتخار، باجوه «در با دیدار احزاب مخالف، این درخواست را به نمایندگی از [صدارعظم] با آنها در میان گذاشت. اما، اپوزیسیون این درخواست را رد کرد و گفت که بر اساس برنامه قبلی اقدام خواهد کرد.»

پربازدیدترین‌ها

شکست پرگل تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تایلند در رقابت‌های کانتیننتال ۲۰۲۶
۱

شکست پرگل تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تایلند در رقابت‌های کانتیننتال ۲۰۲۶

۲

طالبان به ساکنان شهرک «امید سبز» دستور داد خانه‌های خود را تخلیه کنند

۳

«مواظب پسرانم باشید»؛ آخرین پیام قربانی بیابان‌های نیمروز

۴

طالبان تایید کرد که مردم یفتل در واکنش به بازرسی بدنی یک زن اعتراض کردند

۵

ادامه بازداشت زنان در هرات؛ امر به معروف 'پنج زن دیگر را بازداشت کرده است'