گفته میشود که این رویداد روز پنجشنبه، ۲ ثور رخ داده است.
یکی از بستگان مقتول میگوید: "موسی و شیوا چند ماه قبل باهم نامزد شده بودند. موسی یک خانه کرایه کرده و قرار بود بعد از جشن عروسی سر خانه و زندگی خودشان بروند، اما شیوا میگفت از لحاظ روحی آمادگی شروع زندگی مشترک را ندارد."
به گفته اقارب مقتول "شیوا از نامزدش میخواست جشن عروسی را به سال آینده موکول کند، اما موسی از این موضوع به شدت ناراحت و عصبی بود و فکر میکرد نامزدش دنبال بهانهای برای برهم زدن این نامزدی است."
این فرد نزدیک به خانواده شیوا و موسی به رسانهها گفته "هرچه با موسی صحبت کردیم و گفتیم به شیوا مهلت بدهد، زیر بار نرفت و قانع نشد."
به گفته او "آنها سر همین موضوع با هم اختلاف پیدا کرده بودند تا اینکه پنجشنبه شب، موسی به خانه عموی شیوا رفت و او را به قتل رساند و بعد هم خودش را کشت."
ازدواج زیر سن و قتلهای ناموسی معضل بزرگی در کشورهای منطقه است.
از قتلهای ناموسی به عنوان "زخم خونچکان کشورهای منطقه" یاد میشود.
ازدواج زیر سن و قتلهای ناموسی به دلیل ضعفهای فرهنگی و خلای قانونی در کشورهای منطقه رایج است. به دلیل تسلط فرهنگ مردسالار در افغانستان، پاکستان و ایران زنان در خانواده مورد خشونت قرار میگیرند.
چندی پیش قتل منا حیدری، ۱۷ ساله در شهر اهواز ایران به دست شوهرش واکنشبرانگیز شده بود.
در آن زمان تصاویری در شبکههای اجماعی منتشر شد که مردی را با سر بریده زن جوانی در دست نشان میداد که در خیابانهای اهواز آزادانه قدم میزد.
او سر بریده همسرش را به علامت افتخار در دست گرفته بود.
نشر این تصاویر بسیاری را وحشتزده کرده و بحثهای زیادی در ایران به راه انداخت.
زنان ایران در پی این بحثها کارزاری را به راه انداختند که هدف آن مبارزه با "ناموسانگاری زنان" بود.
شماری از زنان و مردان افغانستان نیز در آن زمان به این کمپاین پیوسته بودند.