جولیانی و بولتون نیز به دلیل حمایت از مجاهدین خلق، سازمان مخالف جمهوری اسلامی، تحریم شدهاند.
تحریمهایی که در گذشته به دلایل مختلف علیه دهها امریکایی صادر شده بود، به مقامات ایرانی اجازه توقیف دارارییهایی انی مقامهای امریکایی در ایران را میدهد.
به گزارش رویترز، این اقدامات که در پایان سفر جو بایدن به خاورمیانه اعلام شد، با توجه به این که مقامهای امریکایی هیچ دارایی در ایران ندارند، تا حد زیادی نمادین به نظر میرسد.
جولیانی، پمپئو و بولتون که همه جمهوریخواه هستند، به طور گسترده در مجالس مجاهدین خلق شرکت و از این گروه حمایت کردهاند.
ایران پیش از این ۵۱ امریکایی را در جنوری و ۲۴ تن دیگر را نیز در ماه اپریل سال جاری میلادی تحریم کرد.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا برای احیای برجام که از ماه نوامبر در وین آغاز شد، در ماه جون در قطر ادامه یافت. اما اکنون این مذاکرات با یک بن بست چند ماهه مواجه شده است.
در سال ۲۰۱۸، ترامپ این توافق را رها کرد و آن را بیش از حد نرم در قبال ایران خواند و تحریمهای شدید ایالات متحده را مجدداً اعمال کرد. این عملکرد ترامپ، تهران را به نقض محدودیتهای هستهای در این پیمان تشویق کرد.
به دنبال اعلام وضع تحریم بر ۶۱ امریکایی دیگر، سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا روز شنبه گفت: «ایالات متحده از شهروندان خود محافظت و دفاع خواهد کرد. ما در عزم خود در برابر تهدیدها و تحریکات متحد هستیم و با متحدان و شرکای خود برای بازدارندگی و پاسخ به هرگونه حملهای که توسط ایران انجام شود کار خواهیم کرد.»