الیاس نواندیش، خبرنگار، میگوید که طالبان خبرنگاران داخلی را بازداشت و شکنجه کرده و یک خبرنگار خارجی را به خاطر گزارشهای انتقادی در مورد افغانستان، با تهدید وادار به عذرخواهی کردند. به گفته آقای نواندیش، طالبان در حالیکه به هیچ اعتراضی پاسخ نمیدهند، اما «وقتی ابزار تبلیغات شان بسته شد، از فیسبوک شکایت میکنند که آزادی بیان شان را نقض کرده است.»
شرکت مِتا، مالک فیسبوک، به تازگی صفحات رسمی رادیو و تلویزیون ملی افغانستان و همچنین صفحه رسمی خبرگزاری باختر را در فیسبوک بست. تلویزیون ملی و آژانس باختر، رسانههای دولتی هستند که زیر نظر طالبان فعالیت و کارکردهای این گروه را گزارش میدهند.
امرالله صالح، معاون پیشین ریاست جمهوری افغانستان از بسته شدن صفحات رسانههای طالبان استقبال کرده است. آقای صالح میگوید که بعضی از صفحات گروه طالبان «جهل و تبعیض را اشاعه میکردند.» او ابراز امیدواری کرد که «تحریم گروه تروریست پیشه و ستمگر طالب در دنیای مجازی ادامه یابد.»
آژانس باختر میگوید که این خبرگزاری مطابق به قوانین اداره فیسبوک فعالیت کرده است. در خبرنامه آژانس باختر آمده است که مسئولان این خبرگزاری از اداره فیسبوک خواسته اند که این مشکل را حل کنند.
آژانس باختر مدعی شده است که فیسبوک با این اقدام افغانها را از حق آزادی بیان محروم کرده است.
احمد سعید، یک کاربر فیسبوک میگوید که طالبان در حالی بسته شدن صفحات تلویزیون ملی در فیسبوک را «نقض آزادی بیان» میدانند که این گروه استادان دانشگاه را به خاطر اظهار نظر شان بازداشت و شکنجه کردهاند.
آصف اصیل، یک کاربر دیگر فیسبوک در واکنش به اقدام اخیر مِتا میگوید: «یکی از خوبترین کارهای کمپنی فیسبوک در سالهای اخیر در خصوص افغانستان» بسته شدن صفحات مربوط به طالبان است.