• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ترس از طالبان؛ کیمیا یوسفی، پرچمدار افغانستان در المپیک توکیو، در استرالیا پناهنده شد

۲۷ اسد ۱۴۰۱، ۰۸:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش خبرگزاری رویترز، استرالیا به کیمیا یوسفی که در المپیک توکیو حامل پرچم افغانستان بود و سایر ورزشکاران که از ترس طالبان فرار کرده‌اند، پناهندگی داده و به این کشور منتقل شده‌اند. کیمیا یوسفی، دونده، گفته است که می‌خواهد در رقابت‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس شرکت کند.

احمد عباسی، دارنده مدال بازی‌های آسیایی تکواندو نیز یکی دیگر از ورزشکارانی است که اخیرا به استرالیا منتقل شده است.

مت کارول، مدیر اجرایی کمیته المپیک استرالیا در بیانیه‌ای گفته این فوق‌العاده است که ورزشکاران افغان که استرس داشتند و از آینده ناامید بودند، در استرالیا هستند. او می‌گوید همه خوشحال به اینجا رسیدند، فقط خسته بودند.

کیمیا یوسفی از دولت استرالیا و کمیته المپیک این کشور که به او و دیگر ورزشکاران پناهندگی داده قدردانی کرده است.

خانم یوسفی با بیان اینکه بسیار خوشحال است که در استرالیا است و یک زندگی جدید را شروع می‌کند گفته امیدوار است در المپیک پاریس شرکت کند.

ورزش دختران و زنان افغانستان از زمان قدرت‌گیری طالبان از بین رفته است. بیشتر زنان با محدودیت‌های طالبان خانه‌نشین شده‌اند.

احمد عباسی با انتقاد از طالبان می‌گوید ورزش حق طبیعی هر انسان است، اما متاسفانه اکنون در افغانستان ورزش دارای دیدگاه جنسیتی است و دختران از حق ورزش محروم هستند. او افزود که این یک ضایعه بزرگ برای ورزش افغانستان و جهان است.

پربازدیدترین‌ها

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟
۱

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟

۲

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد

۳

«سایه‌ها بر فراز کابل»؛ روایت حمدالله محب از پشت پرده سقوط حکومت پیشین

۴

سردی روابط طالبان و بیجینگ؛ چرا طالبان به نگرانی‌های امنیتی چین بی‌اعتناست؟

۵

حمدالله محب در کتاب خود: خلیلزاد «خاین بزرگ» است