آقای نظری میگوید در شرایطی که طالبان به ارزش میلیونها دالر از تجهیزات نظامی ایالات متحده و ناتو سود بردهاند این جبهه مجبور بوده به منابع خود متکی باشد.
پس از تسلط طالبان بر افغانستان، مجلس نمایندگان امریکا در گزارشی گفت که بعد از خروج نظامیان این کشور از افغانستان، به ارزش حدود هفت میلیارد دالر تجهیزات نظامی امریکا جا مانده است.
آقای نظری در این مقاله مدعی شده است که جبهه مقاومت بدون کمک هیچ کشوری توانسته نیروهای طالبان را خسته کند، منابعی مانند انبارهای سلاح و مهمات را به دست آورد و جبهههای جدیدی را علیه طالبان ایجاد کند و از این طریق شایستگی پرسنل نظامی خود را به نمایش بگذارد.
پیشتر، کاظمی قمی، نماینده ویژه ایران برای افغانستان گفته بود که امریکا با سازماندهی جبهه مقاومت، بهدنبال ایجاد آشوب در افغانستان است. کاظمی قمی هرچند از مواضع عقبنشینی کرد و گفت که جبهه مقاومت ملی وابسته به امریکا نیست بلکه ایالات متحده با سوءاستفاده از مقاومت به دنبال ایجاد جنگ داخلی در افغانستان است.
مسئول کمیته روابط خارجی جبهه مقاومت تاکید کرده است که نیروهای مقاومت عملیات جنگی خود را از ۲ به ۱۲ ولایت گسترش دادهاند و اکنون این جبهه به طور فعال در ۶ ولایت علیه طالبان میجنگد.
آقای نظری با اشاره به این که جبهه مقاومت ملی از ماه حمل سال جاری عملیات خود را در ۱۲ ولایت گسترش داده میگوید که آنان موفق شدهاند پایگاههای دائمی را در ولسوالیهای سراسر شمال افغانستان ایجاد کند و حتی حملاتی را علیه مواضع طالبان در ولایت ننگرهار در شرق افغانستان انجام داده است.
او در ادامه گفته است که جبهه مقاومت برای مقابله با طالبان نیاز به حمایت جامعه بینالمللی دارد.
آقای نظری با اشاره به این که مخاطرات درگیریهای جاری بیشتر از مخاطرات یک جنگ داخلی است، گفت که طالبان به گروههای تروریستی منطقهای و بینالمللی اجازه داده است تا در افغانستان پایگاه ایجاد کنند.
به گفته او هزاران جنگجوی خارجی از خاورمیانه، آسیای جنوبی و آسیای مرکزی در سراسر افغانستان تحت حمایت طالبان زندگی میکنند.
او افزود که این ستیزهجویان با سلاحها و تجهیزات نظامی به جا مانده ناتو و امریکا در افغانستان مسلح شدهاند و نه تنها ثبات افغانستان، بلکه ثبات منطقه را تهدید میکنند.