مسئول مرکز رسانههای طالبان به احمدشاه مسعود و «وارثان فکری» او تاخت

سرپرست مرکز رسانههای طالبان پیروان و «وارثان فکری» احمدشاه مسعود را به «غلامی» برای امریکاییها متهم کرده و رابطه مسعود با طرفدارانش را زیر سوال برده است. انعامالله سمنگانی پرسیده اگر احمدشاه مسعود هم مانند طرفدارانش "غلام استعمار بود، پس او را با قهرمانی چه نسبت است؟"
این سخنگوی طالبان در بیست و یکمین سالروز ترور احمدشاه مسعود پیروان او را به "شانهدهی و چاکری برای امریکاییها" متهم کرده و پرسیده است: "آیا پیروان فکری و معنوی او جرات این را دارند که شانه دهی و چاکری به امریکاییها را اشتباه و گناه خود بخوانند!"
آقای سمنگانی با لحن تند پیروان احمدشاه مسعود را "غلامسرشت" معرفی کرده و بازهم پرسیده که "اگر مسعود مرد استعمارناپذیر بود پس این وارثان غلامسرشت را با او چه نسبت؟
احمدشاه مسعود، از فرماندهان برجسته جهادی و رهبر جبهه مقاومت علیه طالبان بود. او نهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی از سوی دو عضو شبکه القاعده در ولایت تخار افغانستان ترور شد.
قانون اساسی دوره جمهوریت، احمدشاه مسعود را قهرمان ملی افغانستان معرفی کرد و روز ترور او را رخصتی عمومی اعلام داشت.
اکنون انعام الله سمنگانی، مسئول مرکز رسانههای طالبان قهرمانی احمدشاه مسعود را زیر سوال برده است.
شمار زیادی از کاربران به اظهارات سمنگانی واکنش تند نشان داده اند.
صدیق الله توحیدی، از چهره های رسانهای افغانستان میگوید که وارثان احمدشاه مسعود کسانیاند که در پنجشیر، اندراب و خوست و فرنگ می رزمند. او سمنگانی را «غلام پاکستان و مدرسههای آیاسآی» میداند و میافزاید که وقتی مقامهای بلندپایه طالبان «از سفیر پاکستان دستور میگیرند، دم زدن از آزادی شرم است.»
کاربر دیگری به نام مهراب مستان مینویسد که حالا افغانستان در اشغال «طالب، پاکستان و سازمانهای تروریستی» است و خطاب به سمنگانی میگوید نظراتش را بیطرفانه اظهار کرده است.
در حالی که سرپرست مرکز رسانههای طالبان مبارزه و قهرمانی احمدشاه مسعود را زیر سوال برده است، شماری از سیاسیون و دیپلماتهای خارجی روز گذشته با انتشار پیامهایی به مناسبت بیستویکمین سالروز ترور احمدشاه مسعود، رهبر جبهه ضد طالبان در برابر او ادای احترام کردند.
سفیر فرانسه برای کابل از مسعود به عنوان "رهبر قهرمان مقاومت" که "به تنهایی در برابر طالبان جنگید" ستایش کرد.
عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان میگوید با گذشت بیش از دو دهه، نام احمدشاه مسعود به نمادی از پایمردی، برابری، استقلالطلبی، تحقق عدالت اجتماعی و مبارزه در برابر تجاوز مبدل شده است.