یک منبع به روزنامه تلگراف گفته است: «این بزرگترین رویداد بینالمللی است که ما در دهههای اخیر میزبانی کردهایم.»
در این مراسم اعضای خانواده سطنتی بریتانیا، اعضای خانوادههای سلطنتی سراسر اروپا که اقوام نسبی ملکه هستند در این مراسم حضور دارند.
فیلیپ، پادشاه بلجیم و ملکه ماتیلده اعلام کردهاند که در مراسم حاضر خواهند شد.
همچنین ویلم الکساندر، پادشاه هالند همراه با ملکه مکسیما و مادرشان، پرنسس بئاتریس، ملکه سابق هالند هم از حاضران در این مراسم خواهند بود.
فلیپه، پادشاه اسپانیا و ملکه لتیسیا هم دعوت شرکت در این مراسم را پذیرفتهاند و همچنین خانوادههای سلطنتی ناروی، سویدن، دنمارک و شاهزاده آلبرت دوم و پرنسس شارلین از موناکو همگی حضور خود را تایید کرده اند.
نخست وزیر لیز تراس و همچنین سایر نخستوزیران سابق بریتانیا نیز در این مراسم اشتراک خواهند کرد.
نیکلا استورجن، وزیر اول اسکاتلند و مایکل مارتین، نخستوزیر ایرلند نیز تایید کردهاند که برای ادای احترام به ملکه به لندن سفر خواهند کرد.
یک نماینده از هر کشور گروه ۷ نیز در این مراسم شرکت خواهد کرد.
جو بایدن رئیس جمهور امریکا، ایمانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، فرانک والتر اشتانمایر رئیس جمهور آلمان، سرجو ماتارلا رئیس جمهور ایتالیا، جاستین ترودو نخست وزیر کانادا و امپراتور جاپان ناروهیتو در این مراسم حضور خواهند داشت.
گفته میشود که چند تن از رؤسای جمهور پیشین و همسران آنها به ویژه باراک اوباما و همسرش دعوتنامههای خصوصی دریافت کرده باشند.
همچنین انتظار میرود که اولنا زلنسکی، همسر رئیسجمهور اوکراین در میان شرکتکنندگان خواهد بود در حالی که شوهرش در بحبوحه ادامه جنگ با روسیه در اوکراین میماند.
رئیس کمیسیون اروپا، اورسولا فون درلاین، و رئیس شورای اروپا، چارلز میشل نیز در این مراسم شرکت خواهند کرد.
رهبران کشورهای مشترکالمنافع که ملکه در تمام دوران سلطنت خود بالاترین مقام این کشورها بوده است هم در مراسم حاضر خواهند بود.
آنتونی آلبانیزی، نخستوزیر استرالیا دعوت شرکت در مراسم را پذیرفته است و جسیندا آردرن، نخستوزیر نیوزیلند هم از شرکتکنندگان در این مراسم خواهند بود.
انتظار میرود تعدادی از رهبران کشورهای قلمرو مشترک المنافع که به عنوان نمایندهٔ ملکه خدمت میکنند همراه با رهبران کشورهای خود در این مراسم شرکت کنند.
به گفته یک منبع آگاه از رهبری قطر، امیر تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر نیز در مراسم خاکسپاری شرکت خواهد کرد.
در حالی که رئيس جمهور اسرائيل حضور خود در این مراسم را تایید کرده گفته میشود که از ایران در سطح هیات دیپلماتیک برای شرکت در این مراسم دعوت به عمل آمده است.
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه گفته است که «اگر برنامه اجازه دهد» در آن شرکت خواهد کرد.
شیخ حسینه که سالهاست نخستوزیر بنگلادش است و رانیل ویکرمسینگه، رئیسجمهوری سریلانکا بنابر گزارشها دعوت به شرکت در مراسم را پذیرفتهاند.
دروپادی مورمو، رئیسجمهور هند هم به نمایندگی از این کشور در مراسم حضور خواهد داشت.
وزارت امور خارجه چین روز شنبه اعلام کرد وانگ کیشان، معاون رئیس جمهور چین به دعوت دولت بریتانیا در مراسم تشییع جنازه شرکت خواهد کرد.
ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به دلیل حمله این کشور به اوکراین به مراسم خاکسپاری ملکه دعوت نشده است.
کشورهای افغانستان، سوریه، ونزوئلا نیز به دلیل این که بریتانیا با آنها روابط دیپلوماتیک ندارد، نمایندهای در این مراسم ندارند.همچنین کشورهای بلاروس و میانمار هم در لیست دعوت شدگان نیستند.
پس از حملهٔ روسیه به اوکراین روابط دیپلماتیک بریتانیا و روسیه تیره شده است.
الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس نیز از زمان آغاز جنگ اوکراین به عنوان یکی از حامیان روسیه ظاهر شده است.
همچنین بریتانیا از زمان کودتای نظامی در سال ۲۰۲۱ در میانمار روابط دیپلماتیک خود را با این کشور بهطور قابلتوجهی محدود کرده است.
گفته میشود که از کوریای شمالی و نیکاراگوئه فقط در سطح سفیران این کشورها و نه سران آنها دعوت شده است.