• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اختصاصی افغانستان اینترنشنال: ایران نظامیان پیشین افغان را برای جنگ اوکراین ثبت‌نام می‌کند

۲ عقرب ۱۴۰۱، ۱۵:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۴:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

برخی نیروهای امنیتی پیشین افغان به افغانستان اینترنشنال می‌گویند که جمهوری اسلامی در حال ثبت‌نام نظامیان افغان در ایران برای استفاده از آن‌ها در جنگ اوکراین است. منابع ما می‌گویند که به نظامیان سابق افغان وعده شهروندی روسیه و معاش خوب در ازای حضور در جنگ اوکراین داده شده است.

به گفته این منابع، ثبت نام مهاجرین افغان با سابقه کار در نیروهای امنیتی افغانستان در ایران جریان دارد و به نیروهای کوماندو یا قطعه خاص نیروهای امنیتی سابق امتیاز بیشتری داده می‌شود.

یک مقام طالبان که به خاطر حساسیت این موضوع نخواست نامش برده شود به افغانستان اینترنشنال گفت که ایران برای نظامیان سابق افغان در مشهد پایگاه ساخته و آنها در این مورد سند دارند.

به گفته این مقام طالبان، این گروه نگران است که جمهوری اسلامی از این نیروها در آینده برای اعزام به افغانستان استفاده کند.

پس از سقوط نظام جمهوریت در افغانستان، ده‌ها هزار نفر به ایران پناه بردند که شمار زیادی از آن‌ها اعضای ارتش و نیروهای امنیتی بودند.

جمهوری اسلامی ایران درگذشته هم از مهاجرین افغان در جنگ سوریه علیه مخالفان دولت بشار اسد استفاده کرده است.

پربازدیدترین‌ها

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد
۱

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد

۲

نزدیک به ۱۰۰ سازمان مدنی خواستار تمدید مأموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شدند

۳

قطع‌نامه تقدیر از احمدشاه مسعود در مجلس نمایندگان امریکا ثبت شد

۴

طالبان به جنگ پهپادی روی می‌آورد

۵

وزارت داخله طالبان: با هیئت ترکیه درباره تنش با پاکستان و وضعیت ایران گفت‌وگو شد