صندوق حمایت از کودکان: افغانستان در بین ۸ کشور، بالاترین آمار افراد گرسنه را دارد

جمعه ۱۴۰۱/۱۰/۰۹

صندوق حمایت از کودکان اعلام کرد تعداد افرادی که با گرسنگی شدید مواجه‌اند طی سه سال گذشته در هشت کشور جهان، ۵۷ درصد افزایش یافته است.

این سازمان در گزارش تازه‌اش گفت افغانستان با داشتن ۶.۶ میلیون نفر که با گرسنگی شدید مواجه‌اند، بلندترین آمار را در میان این کشورها دارد.

به گفته این سازمان، آمار افراد مواجه با گرسنگی شدید در افغانستان در سال ۲۰۱۹ حدود ۲.۵ میلیون نفر بود.

همچنین، صندوق حمایت از کودکان افزود که تعداد افرادی که در هشت کشور جهان با گرسنگی شدید مواجه اند، امسال به ۲۵.۳ میلیون نفر افزایش یافته است.

این کشورها در سال ۲۰۱۹ دارای ۱۶.۱ میلیون نفر با گرسنگی شدید بودند.

کشورهایی که سازمان حمایت از کودکان سطح گرسنگی شدید را در آن‌ها بررسی کرده است، شامل افغانستان، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو، هائیتی، سومالیا، سودان جنوبی، سودان و یمن می‌شوند.

این کشورها بالاترین آمار افرادی را که در سطوح اضطراری و فاجعه‌بار گرسنگی و سوءتغذیه قرار دارند، به خود اختصاص داده‌اند.

به گفته این سازمان، سوءتغذیه کودکان در افغانستان یک معضل طولانی بوده، اما امسال گزارش‌هایی رسیده که نشان می‌دهد خانواده‌ها به روش‌های ناامیدکننده‌ای برای مقابله با آن، از جمله فروش فرزندان‌شان متوسل‌ شده‌اند.

نورا حسنین، سرپرست صندوق حمایت از کودکان در افغانستان می‌گوید که در این کشور شماری از کودکان در حدی با گرسنگی شدید مواجه‌اند که نمی‌توانند آن‌چه را که در مکتب آموخته‌اند، به خاطر بیاورند.

خانم حسنین نیز هشدار می‌دهد که روش‌های مقابله با تغذیه کودکان نگران‌کننده است و می‌تواند منجر به ازدواج‌های زیر سن و وادار ساختن کودکان به کار شود. از سویی هم او اضافه می‌کند که کودکان افغانستان همچنین مستعد ابتلا به بیماری‌های دیگری نظیر وبا هستند.

در کنار این‌ها، سرپرست صندوق حمایت از کودکان در افغانستان تاکید کرد که رسیدگی به وضعیت کودکان افغانستان، بدون مشارکت گسترده زنان ناممکن است و در حال حاضر که برنامه‌ها به تعلیق درآمده‌اند، وضعیت بیشتر نگران‌کننده است.

پس از افغانستان، یمن نیز با افزایش ۶۶ درصدی از نظر تعداد افرادی که با گرسنگی شدید مواجه‌اند، در رتبه دوم قرار دارد. آمار افرادی که با گرسنگی شدید مواجه‌اند، در سه سال گذشته در یمن از ۳.۶ میلیون نفر به شش میلیون رسیده است.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

دیدگاه
جهان‌نما
خبر
جهان‌نما

رادیو

پادکست‌ها