• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نماینده امارات متحده عربی در سازمان ملل: تعامل و فشار بر طالبان باید وجود داشته باشد

۸ دلو ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)

نماینده امارات متحده عربی در سازمان ملل در مصاحبه اختصاصی با افغانستان اینترنشنال در مورد احتمال تصویب قطعنامه شورای امنیت و تحریم یا گفتگو با طالبان گفت: ما به ترکیبی از هر دو نیاز داریم. لانا ذکی نسیبه توضیح داد: «به صورت موازی تعامل و فشار باید وجود داشته باشد.»

او افزود موضوع نگران‌کننده برای شورای امنیت این است که وضعیت کنونی زنان و دختران در افغانستان بدتر نشود.

این دیپلومات در مصاحبه با مریم رحمتی، خبرنگار افغانستان اینترنشنال در خصوص اینکه آیا امیدی به ایجاد تغییر در آینده نزدیک هست؟ گفت که این یک روند زمان‌گیر است و یک شبه روی نخواهد داد.

نماینده امارات متحده عربی در سازمان ملل در عین حال افزود ما به دنبال ایجاد تغییر با توجه به تعاملات سازمان ملل در داخل افغانستان هستیم.

او به سفر امینه محمد، معاون دبیر کل سازمان ملل به افغانستان اشاره کرد و گفت نهادهای بشردوستانه سازمان ملل نیز به این کشور خواهند رفت.

لانا ذکی نسیبه در عین حال تاکید کرد که تعامل کشورهای اسلامی با طالبان ضروری است.

به گفته وی، تعامل و‌ گفتگو‌ باید صورت بگیرد تا شرایط وخیم اقتصادی افغانستان و همچنین وضعیت زنان و‌ دختران بهبود یابد.

او می‌گوید ما باید رویکردی عملگرا و اصولی داشته باشیم.

لانا ذکی نسیبه گفت: «پیام من برای زنان افغان این است که ناامید نشوند. جامعه جهانی بر کمک به آنها متمرکز است و ما به تاریخ و فرهنگ غنی تمدن افغانستان معتقدیم. به اعتقاد ما آینده افغانستان در گرو حضور کامل و‌ یکپارچه زنان در جامعه و تمام امور است.»

پربازدیدترین‌ها

واکنش فعالان زن افغان به سخنان دختر رئیس‌جمهور اوزبیکستان
۱

واکنش فعالان زن افغان به سخنان دختر رئیس‌جمهور اوزبیکستان

۲

فرمانده نیروی قدس سپاه: کمربند دفاعی از افغانستان تا لبنان باید تقویت شود

۳

واشنگتن بودجه دانشگاه امریکایی افغانستان را «قطع می‌کند»

۴
اختصاصی

طالبان با «پول هند از بلاروس پهپاد و جنگ‌افزار می‌خرد»

۵
اختصاصی

افغانستان در هشتادویکمین اجلاس مجمع عمومی ملل متحد